devilride74
Gelatinous Cube
ΕΙμαστε εδώ!

Ήθελα ενα dual boot με win 7 kai win 10. Είχα φλασακια έτοιμα για να κάνω εγκατάσταση από εκεί.
Ξεκινάω με τα 7 και...τζίφος…
Τα 7αρια ΔΕΝ έχουν υποστήριξη για nvme δίσκους..άρα δεν τους βλέπουν!!!
Και εμείς έχουμε μόνο τέτοιους…
….έχω γίνει master στις κατάρες μέχρι αυτή τη στιγμή…
O Kel’Thuzad και ο Arthas είναι γατάκια μπροστά μου…
Έχω συφιλλιαστει άπειρα με τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη...αλλά δεν το παρατάω…
Στα κομμάτια τα 7..θα βάλω τα 10 κ μετά θα βρω λύση για τα 7 – (όταν έχεις νεύρα κάνεις λάθη – big ones – ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΎΜΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΏΤΟ και ας έχουμε διαβάσει πως γίνεται και το ανάποδο...ΔΕΝ…)
Τα 10 μπήκαν απροβλημάτιστα!!
εγκαταστάθηκαν όλα..πήρα και τις πρώτες μου μετρήσεις – με τα περίεργα τους...αλλά ακόμα δεν είχα κάνει κανένα update πουθενά και πάλι δούλευαν όλα.
Το λειτουργικό έβλεπε τη μνήμη , τις κάρτες , έτρεχε τα πρώτα benchmarks αν και όχι με όλες τις gpu...αλλά προχωρούσε.
Σιγά σιγά έβαλα νέους οδηγούς για όλα ….

για αρχη καλά είναι

με μηδενικό optimisation το multicore βγαινει στα επίπεδα ενός ryzen9 3950X και ενός core I9-12900 ( το single thread ειναι δυστυχως πολυ πολυ μικροτερο - θα το δουμε στα benchmarks - επιτέλους ξεκινάμε
.
Όσο για τα 7άρια..…άλλη μια ιστορία πόνου

αυτό όμως είναι μια ιστορία που θα έχουμε στο επόμενο post μας...

SEE YA!!!!

Ήθελα ενα dual boot με win 7 kai win 10. Είχα φλασακια έτοιμα για να κάνω εγκατάσταση από εκεί.
Ξεκινάω με τα 7 και...τζίφος…
Τα 7αρια ΔΕΝ έχουν υποστήριξη για nvme δίσκους..άρα δεν τους βλέπουν!!!
Και εμείς έχουμε μόνο τέτοιους…
….έχω γίνει master στις κατάρες μέχρι αυτή τη στιγμή…
O Kel’Thuzad και ο Arthas είναι γατάκια μπροστά μου…
Έχω συφιλλιαστει άπειρα με τη μια σφαλιάρα μετά την άλλη...αλλά δεν το παρατάω…
Στα κομμάτια τα 7..θα βάλω τα 10 κ μετά θα βρω λύση για τα 7 – (όταν έχεις νεύρα κάνεις λάθη – big ones – ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΎΜΕ ΠΆΝΤΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΌΤΕΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΠΡΏΤΟ και ας έχουμε διαβάσει πως γίνεται και το ανάποδο...ΔΕΝ…)
Τα 10 μπήκαν απροβλημάτιστα!!
εγκαταστάθηκαν όλα..πήρα και τις πρώτες μου μετρήσεις – με τα περίεργα τους...αλλά ακόμα δεν είχα κάνει κανένα update πουθενά και πάλι δούλευαν όλα.
Το λειτουργικό έβλεπε τη μνήμη , τις κάρτες , έτρεχε τα πρώτα benchmarks αν και όχι με όλες τις gpu...αλλά προχωρούσε.
Σιγά σιγά έβαλα νέους οδηγούς για όλα ….

για αρχη καλά είναι

με μηδενικό optimisation το multicore βγαινει στα επίπεδα ενός ryzen9 3950X και ενός core I9-12900 ( το single thread ειναι δυστυχως πολυ πολυ μικροτερο - θα το δουμε στα benchmarks - επιτέλους ξεκινάμε
Όσο για τα 7άρια..…άλλη μια ιστορία πόνου
αυτό όμως είναι μια ιστορία που θα έχουμε στο επόμενο post μας...

SEE YA!!!!
Last edited: