What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Assassin's Creed 4: Black Flag

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
@ gaius - Με άλλα λόγια θές ένα Mass effect.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Από το τρέηλερ φαίνεται ότι σπρώχνουν τον έτσι να είναι τσαμπουκάς και μπερμπάντης ωσάν τον Έτζιο.

Αυτό είναι καλό, καθώς το γελαδίσιο βλέμμα αγάπης και η "Διατάξτε λευκέ αφέντη τί να κάνω!" δουλοπρέπεια του Κόνορ, ήταν φαιδρή στα όρια του ρατσισμού. Άσε που σε όλο το παιχνίδι ουσιαστικά υπονόμευε τα συμφέροντα των "δικών του" που δήθεν εκόπτετο πως προστάτευε.

Καθώς τα γεγονότα του 4 είναι πολύ κοντά σ'εκείνα του Revelations, και με προοπτικές για μεγάλο φόκους στις ναυμαχίες, το βουντού και τα κυνήγια θησαυρού (τα καλύτερα δηλαδή κομμάτια του 3) πιστεύω θα δούμε ένα πολύ χορταστικό παιχνίδι δράσης που ποσώς με απασχολεί αν θα έχει σχέση και ουσία με το lore του AC. Αν ήταν μάγκες, αντί ν'αρμέγουν το όνομα του franchise, θα χρησιμοποιούσαν την ίδια μηχανή και θα έκαναν διαφορετικά IP's.

Σκεφτείτε το λίγο. Το AC3 πιστεύω θα γινόταν πολύ πιο αγαπητό αν λεγόταν πχ Revolution και δεν είχε σχέση με κουκούλες και ασσασίνους. Φυσικά κανείς δεν επενδύει κεφάλαιο σε "άψητα" IP's, οπότε καταλήγουμε σε τέτοιου τύπου αστεία φαινόμενα. Πάντως το κόνσεπτ φαίνεται καλό, όσο κι αν δεν πρόκειται να έχει ΚΑΜΙΑ σχέση με AC.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Eγώ περιμένω πότε θα βγάλουν τα "Broken Assassin's Creed with a Sword" και "Captain Morgane and the Assassin's Creed", για να τα πάρω αμφότερα.... <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306


Borracho wrote:
Αν ήταν μάγκες, αντί ν'αρμέγουν το όνομα του franchise, θα χρησιμοποιούσαν την ίδια μηχανή και θα έκαναν διαφορετικά IP's.
</blockquote>

το watch dogs δεν σου κανει?
ανετα θα μπορουσε να λεγετε assassins creed modern warfare!

 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
Edward Kenway trailer

http://www.youtube.com/watch?v=2Z46HXioRhc

Φατσικά ο νέος πρωταγωνιστής είναι σκατά.
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Όχι ρε, μια χαρά τρελό αγόρι είναι, εγώ στηρίζω αδερφό Εδουάρδο <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Θεωρώ πως ο νέος πρωταγωνιστής είναι πιο κοντά στον Ezio και σε θέμα εμφάνισης αλλά και χαρακτήρα.Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα λείπει πάλι η αδελφότητα έτσι όπως την είχαμε συνηθίσει στο 2 και στα sequel.

Το 3 μου άρεσε αρκετά και παίζω ακόμα.Για μένα μείον του ήταν το σενάριο.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,564
Πάντως αυτή η ιστορία του στυλ "a Pirate trained by Assassins" μου φαίνεται τελείως σαν B-Movie των 80s. Σε φάση "ένας τυραννόσαυρος που κολύμπησε σε ραδιενεργά απόβλητα και τώρα τρομοκρατεί το L.A". Άρπαξαν ένα δημοφιλές κλισέ, του κόλλησαν ένα άλλο δημοφιλές κλισέ, και βουαλά.
 

kesnar

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran
Joined
Nov 30, 2012
Messages
269
:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :worship:
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,519
Ναι αλλά....πειρατές!

Και Τόμ συμφωνώ, οι μηχανισμοί και το gameplay του AC3 καθόλου δε με χάλασαν. Το στόρι ήταν απαράδεκτο σε σχέση με τα προηγούμενα.

Για το 4 είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος.
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
Για εμένα αρνητικό είναι το γεγονός ότι βγαίνει τόσο σύντομα. Ας περίμεναν το 2014. Με αυτό που κάνουν είναι σαν να λένε, κοιτάξτε κάναμε μαλακία που βγάλαμε το 3 γι' αυτό πάρτε γρήγορα γρήγορα το 4 ώστε να ξεχαστείτε.
Επίσης, αν και fan της σειράς, πιστεύω ότι κάποια στιγμή πρέπει να λήξει γιατί όσο πάει φαίνεται σαν να ξεφεύγει η κατάσταση. Δεν θα ήθελα με τίποτα να γίνω μάρτυρας της εξευτέλισης του ονόματος Assassin's Creed.
Τέλος, σχετικά με τον νέο πρωταγωνιστή περιμένω να δω την υλοποίηση του, αν και για μένα δύσκολα θα ξεπεράσει τον μοναδικό Ezio Auditore da Firenze.
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
εαν τους ενοιαζε να κρατησουν τη σειρα σοβαρη καλο θα ηταν να περιμεναν λιγο και να μην εβγαζαν καθε χρονο απο ενα παιχνιδι. ειναι πια ξεκαθαρο ομως οτι τους νοιαζει να βγαλουν απλως περισσοτερο χρημα αρμεγοντας την επιτυχια που εχει αυτο το καιρο, αδιαφοροντας για το κακο που κανουν στην ποιοτητα και το "πρεστιζ" της σειρας.

και το cod 4 modern warfare μια χαρα ηταν, το πως ομως εκμεταλευτικαν την επιτυχια του ειναι που εκανε τα cod συνωνημα της αρπαχτης.

το watch dogs απ την αλλη μοιαζει ενδιαφερον
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A37l-y9WRPg
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
<img src="http://media.tumblr.com/97864af842bf2f25d0a0a7e2f293210b/tumblr_inline_mmr7u5q6481qz4rgp.jpg" alt="tumblr_inline_mmr7u5q6481qz4rgp.jpg" class="bbcode_img" />
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Εγώ πάλι απογοητεύτηκα οικτρά.Διότι θυμίζει το πέρασμα από το Brotherhood στο Revelations,δηλαδή δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ καινούριο.Το μόνο καινούριο ήταν αυτό με το πιστόλι.

Κρίμα,γιατί προσωπικά θεωρούσα το ΙΙΙ ένα βήμα μπροστά μετά την απογοήτευση που μου είχε δώσει το Revelations (ήτανπιο open world,άσχετα αν δεν ασχολήθηκα και πολύ,είχε ναυμαχίες,μπορούσες να σκαρφαλώσεις σε δέντρα κτλ.).
 

Sketch

Half-Ogre
Joined
Mar 31, 2013
Messages
728
Στον αισθητικό τομέα αναφερόμουν :Ρ Έπρεπε να το είχα διευκρινίσει. Οι φυλλωσιές και τα λοιπά. Επίσης μου άρεσε και η ομιλία των χαρακτήρων.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Και στα γραφικά πάντως για να πω την αλήθεια δεν είδα κάτι διαφορετικό. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
Εμένα μου φαίνονται σα να τα έχουν τα χρονάκια τους.Τέσπα,γούστα είναι αυτά.
 

nortrom

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,559
@ Raz - Tα AC ανέκαθεν είχαν μικρές βελτιώσεις απο τίτλο σε τίτλο. Απο την στιγμή που βγαίνει 1 τον χρόνο λογικό είναι να μην υπάρχουν τεράστιες διαφορές και καινοτομίες μέταξύ τους. Προσωπικά δεν περιμένω τίποτα τρομερό απο το Black flag. Θα έχει το ίδιο gameplay με τα προηγούμενα συν μερικά καινούρια εργαλεία/όπλα. Το μόνο που πραγματικά αλλάζει στα AC είναι το setting, αλλά πέρα απο αυτό δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική βελτίωση στα αδύνατα σημεία της σειράς τα τελευταία χρόνια.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
Εγώ έχω την αίσθηση πως θα μας εκπλήξει.Το setting είναι ωραίο(θα προτιμούσα μεσαίωνα βασικά),οι τοποθεσίες μαγευτικές και το gameplay όπως πάντα διασκεδαστικό.Εκεί που τρώγομαι με τα ρούχα μου είναι με το σενάριο.
 
Top Bottom