What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Assassin's Creed: Odyssey

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,536
μαλαντρόι, ουτε που το καταλαβα αυτο.
θα το κοιταξω το μεσημερι. αμα ειναι, να διαλεξω κορασίδες καλλίφωνες. τι να τα καμω τα ναυτακια τα ζουμπουρλουδικα??
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Μάλιστα μπορείς να ξεκλειδώσεις και αθλήτριες οι οποίες εκτός από καλλίφωνες είναι και ελαφρώς ντυμένες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,632
Ναι είχες διάφορες επιλογές, αν θυμάμαι καλά μπορούσες να κάνεις όλο το πλήρωμα Αμαζόνες ή όλους με στολές Assassins και άλλα τέτοια. Πέρα από το να προσλάβεις στο πλήρωμα NPCs που συναντούσες στο παιχνίδι, όπως γίνεται και στο Βαλχάλα.

Στο τέλος του πλεηθρου μου νομίζω είχα βάλει στο πλήρωμα την Κασσάνδρα, τη μάνα και τον πατέρα του Αλέξιου. Οικογενειακή επιχείρηση.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,536
ωστοσο πολυ ΧΛΩΜΟ να μην καταλαβα κατι τετοιο ο πορνογέροντας..
εννοω, διαλεγεις εξαρχης με καποιο μενου? νομιζω οχι.

αλλο εχω καταλαβει. οτι ειδικα σε λουτ ναυαγίων οταν βουτας χωρις αυριο, βρισκεις καποια "σκινς" (η τελος παντων τα παιρνεις ως rewards οταν τελειωνεις καποια θαλασινη αποστολη ) π.χ. πειρατη, αθηναιου στρατιωτη, σπαρτιατη, εμπορου, και μονο τοτε εμφανιζονται οι επιλογες στο μενου. ο γκαντεμης δεν εχω βρει ακομα κοπελιές. ποσο μαλλον ελαφροντυμενες.

εχω βρει κατι άλλα, πειρατες κλπ, αλλά fyi εχω skin αθηναιου στρατιωτη. και θα εχω. εχω λαβει ξεκαθαρη θεση.
 
Last edited:

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Και στα Rewards του uplay εδινε skins για το crew
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Ναι πρέπει να τους ξεκλειδώσεις πρώτα (ή να τους "προσλάβεις" αν μιλάμε για NPCs με συγκεκριμένο ρόλο στο πλοίο, όπως είπε ο Παπαφλέσσας). Από τη στιγμή, όμως, που γίνονται διαθέσιμοι, τους επιλέγεις και τους συνδυάζεις κατά το δοκούν, δεν παίζει ρόλο ο χαρακτήρας που χειρίζεσαι, αυτό εννοώ.
Το μόνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να έχεις ανάμεικτο πλήρωμα/χορωδία από αγόρια και κορίτσια. Αλλά π.χ. μπορείς να βάλεις κορίτσια NPCs με αγόρια στα κουπιά, αν θυμάμαι καλά.
 
Last edited:

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,536
παλευω λιγο με τον εαυτο μου, λογω διαχρονικης σχετικης αντιπαθειας προς την ubi, αλλά θα το πω: παιγνιδάρα.

ομολογω οτι αν δεν υπηρχε το συγκεκριμενο σετινγκ, δε θα το επιχειρουσα καν. αλλά θα εχανα πραγματα, τ ομολογω. οκ, ο Ασπρος Λυκος της Ρίβια, κοιταει τον αλεκο απο ψηλα μ ενα σαρδονιο χαμογελο. δεν τον βλεπει καν ως αντιπαλο. σε ολα, ακομα και στην γοητεια/απροουτσινγκ προς το αλλο η το ιδιο φυλο (δεν κρινω, στηριζω τις ρεηκουιτικες επιλογες των συφορουμιτων).

του ερμου του αλεκου δεν του δωκανε ουτε ενα ρομανς της προκοπης. η δαφνη του την εφερε, αφου τον εβαλε να σκοτωσει ολη την πανιδα προσφεροντας ομως απολαυστικες μαχες, την κίρα στη μυκονο μου την εφαγε (μαλλον σε καποιο κουεστ δεν πηγα με τα νερα της, γι αυτο, αλλά ας προσεχε. μολις γνωριστηκαμε, αμεσως να μ αλλαξει? οχι κοπελια, σορυ) το παλικαρι το ευαερο και ευηλιο και διαμπερες μαζί , ο θαλετας, αφου πρωτα μου ριχτηκε σε συναντηση ταχα για τα σχεδια δρασης της μαχης, ενω μου ειχε στρωσει το μονοπατι για να τον βρω με ρόδα (τι γλυκοοοοοοο!!!)

μονο στην μαχη νομιζω μπορουν να συγκριθουν, που ηταν χορταστικη κι απολαυστικη, μια υπεροχη χορογραφια θανατου στο οντισι, (odc, απο δω κι εμπρος, βαριεμαι να το γραφω ολοκληρο) και στον κοσμο βεβαια, που ηταν απλα τζωου ντροπινγκ. γραφικαρες, υπεροχο ζωηρο, ηλιολουστο χρωμα, μια χαρα.
η r9 390 nitro 8 ghz ultra 25 fps mvp ltd (αγωνιστικους χαιρετισμους στον αγαπητο σρε) ιδρωσε, αλλα τα καταφερε. ηταν πιο οπτιμάι το παιγνιδι για amd απ οτι ειδα στο ιντρο και διαβασα κιολας. στο νετ με ειχαν τρομαξει, νομιζα θα βλεπω παουερποιντ, αλλά οκ, δεν θελω πολλα. σε 1080p, καμια 45αρια στις μεγαλες πολεις και 55αρια στην εξοχη, μια χαρουλα (ξερω, ειναι πως εχει συνηθισει κανεις, εμενα μου αρκουν).
λοιπον το παιχνιδι. ενα αιματηρο λουνα παρκ. οχτροι παντου, 1000 πραματα να κανεις καθε στιγμη και σου κραταει ζωντανο το ενδιαφερον για μεγαλο διαστημα. δεν ηξερα κι επεσα με τα μουτρα. δεν αφηκα γωνια του χαρτη μεχρι να βρω καποια συγγενη που εψαχνα. μετα οσο ναναι, δεν ημουνα τοσο ψυχακιας, αφησα και περιοχες άσφαχτες. ολοκληρωσα καποια dlc, τους μερσενερις, και βεβαια τη μειν κουεστ, που πολυ μου αρεσε ο τροπος που αποκαλυπτονται σιγα σιγα οι μποσηδες των αντιπαλων. μπραβο στο παιχνιδι που με κρατησε τοσο, γιατι δεν ειμαι ευκολος αθρωπος. α, μεχρι και τις ναυμαχιες χαρηκα, που κανονικα βγαζω καντήλες (λογω του θαλασιου χαρακτηρος του, μ εχασε το πιλαρς 2, να ξερετε) και στην αρχη ημουνα ετοιμος να παρατησω το κειμ κι εψαχνα αν μπορεις να το τελειωσεις, χωρις να βρεξεις καθολου τα ποδαρακια σου. ευτυχως μολις βελτιωσα το καίκι μου, εβγαινα στο πελαο και εσχιζα πωπουλινια. αγαπημενη στιγμη, οταν μουρμουριζα τις μελωδιες των κωπηλατων, λεγοντας οτι ναναι, κι ας ειχα βρει τους κανονικοι στιχοι (το εχω ποσταρει πιο πανω, αν ενδιαφερεσαι, ψαξε).

ενταξει, ειχε πολλη επαναληψη μεσα το παιγνιδι, ειχε χαλια σαιντ κουεστς (oχι ολες, αλλά ενα 90% ζεχνανε) αλλά ετσι ειναι το 99% των οπεν γουωρλντ κειμς, το ξερετε το 1%, μην τα ξαναλεμε.
τι αλλο? α, πετυχα το "καλο" τελος και γελασα πολυ γιατι ειδα οτι στο νετ πολυς κοσμος επαιζε με γουωκθρου για να κανει σε καποιες σημαντικες κουεστς τα "σωστα" πραματα. ε, ναι. εκαμα rp αντρικο, κανονικο, εμπειρο, χωρις γκάιντ και ανταμειφθηκα, αν και επαιξα παλι το σειβ εκεινο γιατι τελος χωρις τελικη μαχη, δεν ειναι και πολυ ωραιο.

επισης ισως φριξουν οι ορθοδοξοι ac φανς, αλλά παιδια, μονο ασασίνος δεν ημουν. θα τριζουν τα κοκαλα του εζιο, πως λεγανε εκεινο το παλικαρι με την μοδατη, μυστηριωδη κουκουλα. γελαγα πολυ που με προειδοποιουσε ο ερμος ο αλεκος σε καθε φορτ, του στυλ: "εεεε, μαλαχτη μου, εδω πρεπει να φυλαχτεις, να μη σε δουν, οκ?" κι εγω απαντουσα: "ναι, ναι, νο γουέρις μανμου" κι εμπαινα σαν ορκ, σπαθες blazing, μεσα στο χαμό. γενικα, το επαιξα σαν rpg τελειως το παιχνιδι, εννοειται οτι χαρηκα για την στροφη που καναε οι ντεβς, κι εχουν περιορισει στο ελαχιστο το ανιμους και την σημερινη εποχη, κι εχουν βαλει τοσο οργανικα μεσα στο παιχνιδι τον ικαρο και τα synchronized σημεια, που ανοιγουν τον χαρτη και χρησιμευουν σαν τελεπορτερς (δεν εχω ιδεα, αν ηταν ετσι στα πρωτα κειμ της σειρας, γι αυτο το γραφω). βεβαια καταλαβαινω τους χαρντκορ φανς της σειρας, που ισως εχουν παρει δικρανια και δαυλους, αλλά ετσι ειναι η ζωη. κι εμενα μου διαλυσανε οι βελγοι το bg3 που ειχα στο μυαλο μου, αλλά δεν παραπονεθηκα, απλα μποικοταρω.

πολυ εκνευριστικο, που μεσα στις πιο δυσκολες στιγμες σου πεταγε και 3-4 μερσενερις να σε ανασκολοπιζουν σα να μην εφταναν οι 20 φρουροι ας πουμε, αλλά ενιωθες σκληροκαργιόλης οταν τα καταφερνες. αυτο που σε μυριζονταν οι μερκς κι ερχοτανε απ τον διπλα νομό καμια φορα να σε κυνηγησουν, ενω δεν ειχες δωκει δικαιωματα, ηταν γιωτια της ουμπι και με τσαντισε. και χαρηκα που βρηκα τροπο να τους αποδεκατιζω, χωρις να το ψαξω στο νετ, κι ενιωσα περηφανος.
οχι δε σου λεω, βαλε φαντασια.
καλα, θα σου πω:
εφιππη μαχη, σε ανοιχτο δρομο. φοβερη αισθηση. βεβαια επειδη ενιωσα λιγο τσητερ ετσι, αποφασισα και δεν εδωκα ποτε ποσό για το μπαουντι, οσους μου εστελνε, τους αντιμετωπιζα. και προφανως επιτηδες η ουμπι ηξερε, κι εβαλε διαφορους πεζους να βολταρουν στο δρομο στη μεση του πουθενα δυο δυό, τρεις τρεις, αλλα και κατα μόνας (τα βλεπεις χαρδαλια? κι εμεις στελνουμε sms 4 φορες τη μερα, το φελεκιμουμεσα...) και να σ εμποδιζουν. κι αρχιζε ο χαμος και καθοσαντε εκει τα βοδια, δε φυλαγονταν επιτηδες, για να τους καθαρισεις κατα λαθος και να συνεχισει ο φαυλος κυκλος και να σου στελνει νεους μερκς το κέιμ...
τελος παντων, δε θα γκρινιαξω, επαιρνα xp και καλουδια ετσι. δε μ αρεσε πολυ η φαση με το απγκρειντ των αιτεμς, γιατι θεωρητικα μολις εβρισκες στο λεβελ 10 ξερω γω ενα ωραιο λετζεντερι οπλο. μπορουσες να τελειωσεις μ αυτο το παιχνιδι και πανε χαμενα τα υπεροχα χιλιαδες αιτεμς που βρισκεις.

ασχετο, την ασπασια την εκαμα κομματια απλα ηθελα να το πω, δεν ξερω τι καματε εσεις.

πωπωωωω, κοιτα σεντονι. γιασάν του μαγκα του αλεκου.
λοιπον, ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ μου φανηκε το odc. γενικα, ειμαι ελεεινος πεισματαρης και ξεροκεφαλος, αλλά οταν κανω λαθος, το παραδεχομαι ευθαρσως. ουμπι, εσκισες.
και οταν περασει το μπουχτισμα (γιατι οκ δεν μπορεις συνεχεια να παιζει οπεγουωρλντ, θα βαρεθεις το ειδος) θα πιασω σιγουρα καποια στιγμη το βαλχάλα.

αλεκο, εισαι φιλος κι οποτε θες, θα παμε για μπυρες, malaka (αν και με τσακισε η τελευταια σκηνη στο ατλαντις με τα σακακια. μουτζωνα την οθονη. ελεος.)

chaire stranger, που αντεξες να διαβασεις μεχρι εδω.
 
Last edited:

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
ξεκαθαρα. το playthrough μου ηταν ότι κινείται εκτελείται.
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,536
ντροπη και ελεος. την καρχια.
αλλά δεν κρινω. ενταξει, θα μπορουσα να πω οτι εισθε παρορμητικοι, ορκς και σκεφτεσθε με το κατω κεφαλι, αλλά ειστε συφορουμιτες. στηριζω τις επιλογες σας.
κι εμενα μ αρεζε το μωρακι, αλλά οχι, καπου τραβας την γραμμη. υπαρχουν μερικα πραματα στη ζωη πιο σημαντικα απ το σεχ (αληθεια τωρα, εγραψα τετοιο πραμα??).
δεν εχω διαβασει καθολου στο νετ. ισως αν γινοταν

να καμωμε γλυκο, ζουζουνιαρικο, σεχ και ΜΕΤΑ να την σκοτωσω, να το εκανα. θα ηταν και πιο μπαντάς. αλλά την ωρα της επιλογης ηταν 3.30 το ξημερωμα και βαριομαντε να φορτωσω σειβ και να δω τι θα γινει...
πως το χουνε φτιαξει δηλαδη? φευγετε στο ηλιοβασιλεμα ή βρισκει καποια αφορμη και στην κανει, ταχατες για να μη σε κανει δυστυχισμενο μπλα μπλα, ηταν ωραιο οσο κρατησε, μπλα μπλα ????

και βεβαια σε καθε κειμ που με συγκλονιζει οπτικα, ακολουθει φωτοαφιερωμα (ετσι για το ροκ)

ρομαντικο αγορι, μονο, ψαχνει:

2020119174723.jpg 2020122131845.jpg 20201111222108.jpg

πατριδα:

20201129143123.jpg


λιγο ac, λιγη θαλασα και τ αγορι μου:

20201128203243.jpg 2020127142424.jpg


Phobos και Τρόμος:

2020127021910.jpg

μύκονοοοοοοοοος (δεν κρινω):

20201129214057.jpg
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
Εγώ mainαρα Kassandra και πήγαινα μόνο με γυναίκες και τον Αλκιβιάδη. Τα περισσότερα sidequests σάπια, παιδιά, αλλά τα μπλε (Lost Tales) να τα κάνετε, τα περισσότερα είναι καλύτερα από το main story.
Tώρα από επιλογές δε ξέρω τι έκανα σωστό ή λάθος, αλλά στο οικογενειακό τραπέζι είμασταν
Νικόλαος και Στέντωρ μόνο. εδιτ: ε και εγώ
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Και εγώ με Κασσάνδρα ήμουν και δεν κοιτούσα φύλο.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Εγώ ήμουν άγριο εκατό τα εκατό άλφα μέηλ,
αλλά μου την έφερε πισώπλατα ο Αλκιβιάδης. Έπαιξε δυνατό χαρτί με την κατσίκα κι απλά δεν μπόρεσα να πω όχι σε τέτοιο τρίο.
 

Stamatimenos

Death Knight
Joined
Nov 30, 2012
Messages
3,619
ΚΑΛΑ ΡΕ ΚΟΜΠΡΕΣ, ΡΕ ΤΡΟΜΠΕΤΕΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ UBISOFT! Είναι δυνατόν να έχετε main χαρακτήρα Αιγύπτιο να πολεμάει με ασπίδα και στο επόμενο game να έχετε κοτζάμ παλικάρι, Σπαρτιάτη Μεθανιώτη, και να μην έχει δυνατότητα να πολεμάει με ασπίδα και δόρυ?????
tTIOan1.jpg
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
εισαι μερσεναρος. ναι αυτη ηταν η δικαιολογηση τους. οτι εισαι mercenary.
 

Tom G

Mind-flayer
Joined
Nov 30, 2012
Messages
1,736
εισαι μερσεναρος. ναι αυτη ηταν η δικαιολογηση τους. οτι εισαι mercenary.

Αν θυμάμαι καλά, επιπρόσθετα σε αυτό, είχαν πει ότι αν είχαν ασπίδες στο παιχνίδι, πολλοί παίχτες θα επιλέγανε το συγκεκριμένα playstyle (Δόρυ - ασπίδα, σπαθί-ασπίδα) και θέλανε να έχουμε έναν πιο impartial ρόλο στο Πελλοπονησιακό πόλεμο. Ναι, συνεχίζει να είναι bullshit.

Περίπου για τον ίδιο λόγο, φαντάζομαι, δεν υπάρχουν σπαθιά στο Valhalla (ως επιλογή όπλου για τον παίχτη) παρά μόνο 2 handed longswords και seax. Υπάρχει βέβαια skill που σε αφήνει να έχεις 2 handed όπλα στο ένα χέρι οπότε θα λεγε κανείς πως μπορείς να παίξεις έτσι. Αλλά και πάλι, θα ήθελα να έχω shortswords η ότι. Μάλλον θα το δούμε σε DLC ( ; )
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
Kόμπρες βλέπω, μέθανα βλέπω, για μια στιγμή νόμιζα ότι είχα μπει σε λάθος τόπικ.
 

j_lynx

Death Knight
Joined
May 27, 2014
Messages
3,287
Εγώ ήμουν άγριο εκατό τα εκατό άλφα μέηλ,
αλλά μου την έφερε πισώπλατα ο Αλκιβιάδης. Έπαιξε δυνατό χαρτί με την κατσίκα κι απλά δεν μπόρεσα να πω όχι σε τέτοιο τρίο.
Πως που;;;;; Και εγώ 100% αλφα male είμουν, αλλά ούτε εγώ θα έλεγα όχι σε αυτό!!!
 
Top Bottom