ASSASSIN’S CREED SHADOWS

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Είναι ενθαρρυντικό ότι αυτή την φορά το παιχνίδι φαίνεται optimized. Ελπίζω να πουλήσει καλά ώστε η Ubisoft να πάρει το μήνυμα και να μην κυκλοφορεί παιχνίδια όπως όπως.

Ννννναι, δεν. Όχι όμως, δεν. Παίζει να 'ναι το πρώτο AC που δεν παίζω Day 1 από την εποχή του II.

Ζώρζ να φανταστώ σε επίπεδο σεναρίου γραφής, δεν υπάρχει καν σύγκριση με Γκόστ οφ Τσουσίμα αν κάποιος ψήνεται για το Σογκούν Όνειρο επί της οθόνης του, έτσι; Εδώ έχουμε ξεκάθαρη παιδική χαρά;

Disclaimer: δεν έχω παίξει Γκοστ οφ Τσουσίμα.

Όσον αφορά τη γραφή, όχι ακριβώς παιδική χαρά, έχει αρκετές σοβαρές στιγμές, αλλά γενικά Ubisoftίζει.

Ειδικά τα romances, προσφέρουν γέλωτα με το πόσο based είναι.

Το Ghost of Tsushima "πραγματεύεται" την εισβολή των Μογκόλων στο ομώνυμο νησάκι.

Λόγω διαφορετικής περιόδου αλλά και κλίμακας των γεγονότων δε προσφέρεται για σύγκριση θα έλεγα.

Εκεί που το έκαναν ωραία για μένα και ας της αλλάξαν τα φώτα τις ιστορίας βάζοντας μέσα spirits και demons ήταν στο Nioh. :p

Πάντως, άκουσα σε video reviews για ψιλό-ελεινές micro transactions του στύλ unlock όλα τα points of interest (που δε στα ανοίγουν ούτε τα towers) ή in game resources για να γλυτώνεις χρόνο και άλλες τέτοιες κουτοπονηρίες.

Ναι υπάρχουν microtransactions, αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει να ασχοληθεί κανείς. Μια χαρά παίζεται το παιχνίδι και χωρίς αυτά.

Κάπως πρέπει να βγάλει τα σπασμένα η Ubisoft.

This game plans to unlock in approximately 11 hours

αυτο στο στημ. στο ουμπισοφτ κονεκτ ειναι στις 12 το βραδυ το ρηλιζ.

Τα Assassin's Creed, για μένα, έπιαναν το peak τους όταν είχαν σημαντικά γεγονότα να συμβαίνουν στην σύγχρονη εποχή και φυσικά τα ερείπια των Isu. Χωρίς spoilers, το Shadows πως τα πάει στους συγκεκριμένους τομείς;

Τα Assassin's Creed, για μένα, έπιαναν το peak τους όταν είχαν σημαντικά γεγονότα να συμβαίνουν στην σύγχρονη εποχή και φυσικά τα ερείπια των Isu. Χωρίς spoilers, το Shadows πως τα πάει στους συγκεκριμένους τομείς;

Πλέον, η ύπαρξη της σύγχρονης εποχής είναι μηδαμινή για το franchise και το Shadows δεν αποτελεί εξαίρεση.

Διαβασα κριτικες σε ign και eterntiy ολο λενε οτι ειναι παιχνιδαρα!
Και αποδοση τα παει πολυ καλα 88 fps very high 1440p η 6750xt. αρα και σε ultra high κανονικα θα παιζει 1440p 60 fps με την rx 6700xt

Θα του δώσω μια ευκαιρία στα σίγουρα, αν και έχω μείνει λίγο πίσω στα assassin's. Το Valhalla δεν το έχω πιάσει ακόμα, οπότε πρώτα θα ασχοληθώ με το Valhalla και μετά με το shadows.

Φύγε καρφί shadows καλύτερα. Εκτός και αν το λες επειδή θα βρεις το Valhalla τιμή χώμα.

Το Valhalla είναι 200 ώρες παιχνίδι, θα σε αφήσει μετά με μηδενική επιθυμία να πιάσεις άλλο open-world AC game στο καπάκι για αρκετούς μήνες. Εκτός αν κάνεις προγραμματισμό σε ορίζοντα έτους ξερω'γω, οπότε ναι μπορείς να παίζεις Valhalla ως το καλοκαιρι και μετά από Οκτώβρη-Νοέμβρη να αρχίσεις να σκέφτεσαι το Shadows.

λύγκα, μια χαρα τα λες. γνωμουλα μου ειναι να πιασεις πρωτα βλαχάρα. λογικα, απ οσα διαβαζω, ειναι καλυτερο κειμ απ το σαντοους και δευτερον καλο ειναι να περιμενεις κανα διχρονο να βγουν ολα τα πατσηζ και τα dlcs για το σαντοους για να παρεις ενα ολοκληρωμενο πακετο.

οσο για το αν θα βαρεθείς και θα καεις με τα ac κέιμς?? το ακουω το επιχειρημα. αλλά το καλο ειναι οτι μπορεις πολυ ανετα να ολοκληρωσεις το κειμ, αποφευγοντας οσες απ τις πολλες ομολογουμενως επαναλαμβανόμενες δραστηριοτητες θελεις. ετσι κι αλλιως προς το τελος του κειμ θα εισαι οσο op χρειαζεται και θα ακολουθεις την μειν στορυ μονο, χωρις προβλημα. και τα dlcs μπορεις να αποφυγεις, αν και το wrath of the druids και το αλλο με το παρισι που δεν μου ρχεται τωρα τ ονομα του και βαριεμαι σαν κίναιδος να ψαξω, νομιζω ειναι μερακληδικα και απαραιτητα για μια ολοκληρωμενη εμπειρια.

κι εμενα με τραβαει ΠΟΛΥ το σετινγκ του σαντοους, αλλά μ αυτα που διαβαζω, μαλλον θα καμω πάς. εχω και το οριτζινς στο μουσκιο, οπότε ενταξει ειμαστε.

Back