λύγκα, μια χαρα τα λες. γνωμουλα μου ειναι να πιασεις πρωτα βλαχάρα. λογικα, απ οσα διαβαζω, ειναι καλυτερο κειμ απ το σαντοους και δευτερον καλο ειναι να περιμενεις κανα διχρονο να βγουν ολα τα πατσηζ και τα dlcs για το σαντοους για να παρεις ενα ολοκληρωμενο πακετο.
οσο για το αν θα βαρεθείς και θα καεις με τα ac κέιμς?? το ακουω το επιχειρημα. αλλά το καλο ειναι οτι μπορεις πολυ ανετα να ολοκληρωσεις το κειμ, αποφευγοντας οσες απ τις πολλες ομολογουμενως επαναλαμβανόμενες δραστηριοτητες θελεις. ετσι κι αλλιως προς το τελος του κειμ θα εισαι οσο op χρειαζεται και θα ακολουθεις την μειν στορυ μονο, χωρις προβλημα. και τα dlcs μπορεις να αποφυγεις, αν και το wrath of the druids και το αλλο με το παρισι που δεν μου ρχεται τωρα τ ονομα του και βαριεμαι σαν κίναιδος να ψαξω, νομιζω ειναι μερακληδικα και απαραιτητα για μια ολοκληρωμενη εμπειρια.
κι εμενα με τραβαει ΠΟΛΥ το σετινγκ του σαντοους, αλλά μ αυτα που διαβαζω, μαλλον θα καμω πάς. εχω και το οριτζινς στο μουσκιο, οπότε ενταξει ειμαστε.