Assassin’s Creed: Valhalla

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πολυαγαπημενη ubi με σκέφτηκε και μένα την ωρα που όλοι θα λιωνετε cyberpunk. Παντοτινή αγάπη.

To 30λεπτο ληκ που έγινε πάντως καλύτερα να μην γινόταν ποτέ. Δε ξέρω, αλλά έκανα πολλές αρνητικές σκέψεις βλέποντάς το. Δε λέω περισσότερα γιατί είχε και πολύ αλκοόλ μέσα η γρανίτα για την ηλικία μου. Ίδωμεν..

Αν και το σάιμπερπανκ έχει άλλες 7 προγραμματισμένες καθυστερήσεις που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα, οπότε δεν θα ανησυχούσα ιδιαίτερα γι' αυτό στη θέση του γκιλεμό.

Πρώτη σκέψη μόλις άρχισε ο ACG να παίζει, "καλά, αυτό είναι φτυστό το Witcher 3". Δέκα δευτερόλεπτα μετά, το πρώτο σχόλιο του ACG, "it will remind you at times of Witcher 3"...

Αρχίζω και χαϊπάρομαι άσχημα...

This approach was chosen to fit the narrative, as the protagonist Eivor arrives in England as an invader rather than a native. Having quest-givers left and right would not make sense, as you’re still actively trying to make alliances.

Ανέβασε σήμερα η Ubisoft το αρχικό τρέηλερ του παιχνιδιού, αλλά με ανανεωμένη και ρεμιξαρισμένη μουσική υπόκρουση.

Γιατί? Επειδή έτσι, ξερω κι εγώ.

Duh, reveal trailer Remastered edition. Η νέα μόδα που δεν χρειαζόμασταν πότε. Duh.

Καλά σεξιστικά καθάρματα είστε κι εσείς για να τα λέτε αυτά. Η νέα βελτιωμένη γιούμπι ξέρει καλύτερα πιστεύω.

Ήδη το σκηνικό με το Έιβορ που δεν έχει καμία σημασία ή αντίκτυπο τι φύλο θα διαλέξεις και θα το αλλάζεις ον δε φλάι χτυπάει καμπανάκια.

To κεφάλι μόνο αλλάζει, τα υπόλοιπα μένουν ίδια, γι αυτό και βλέπεις τη γυναίκα να ρίχνει κεφάλι στους NPCs στους διαλόγους. Θα μου πεις θα ήταν νταρτανογυναίκες οι Vikings...

Θα βγει λιγες μερες νωριτερα τελικα 10/11 για να συμπεσει με την κυκλοφορια του Xbox series X που μολις εγινε γνωστη

Μια εβδομάδα με περισσότερα patches δηλαδή.

Eντάξει προσπαθούν να απομακρυνθούν από το ρηλήζ του σάιμπερπανκ όσο πιο διακριτικά γίνεται, τους το αναγνωρίζω.

Αυτή τη σειρά την έχω παραμελήσει απολύτως.

Νομίζω έχω 1-2 παιχνίδια από giveaways στο UPlay κλπ, αλλά δεν τα άγγιξα ποτέ.

Αν έπρεπε να παίξω ένα AC, ποιο θα ήταν;

Αυτή τη σειρά την έχω παραμελήσει απολύτως.

Νομίζω έχω 1-2 παιχνίδια από giveaways στο UPlay κλπ, αλλά δεν τα άγγιξα ποτέ.

Αν έπρεπε να παίξω ένα AC, ποιο θα ήταν;
Είχαν δώσει σίγουρα το πρώτο. Παίξε το. Απαρχαιωμενοι μηχανισμοί, αρχαία γραφικά αλλά η ατμόσφαιρα του, η μουσική υπόκρουση και το στορυ του θα σε κρατήσουν (πιστεύω).

Μετά παίξε και το 2 ώστε να νιώσεις την "εξέλιξη" από το 1.

Σαν spin-off του Vikings φαίνεται η όλη παρουσίαση.

Back