Assassin’s Creed: Valhalla

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Specs-1080jpg.jpg

Δεν υπάρχει έκδοση για Ray Tracing, όπως είχαν του WD Legion.

Κάπου πρέπει να έχουν κάνει λάθος στο enthusiast-ultra. Δε γίνεται να θέλει 2080 για 4Κ και 2080S για 1440p.

θέλω να πιστευω γενικα οτι υπερβαλουν καπως :p δεν με συμφέρει αυτο το rx570 1080p 30fps

Κάπου πρέπει να έχουν κάνει λάθος στο enthusiast-ultra. Δε γίνεται να θέλει 2080 για 4Κ και 2080S για 1440p.

Στα 1440p όμως υπόσχονται 60fps, ενώ στα 4Κ 30fps. Πρόταση για 4Κ/60 δεν έχουν, αν και φαντάζομαι με μια 3080 κάτι θα γίνεται...ελπίζω.

Τα 50GB έχουν αρχίσει να μου φαίνονται λίγα για ΑΑΑ game, να το κοιτάξω;

ενδιαφέρον crossover θα έλεγα.

Βασικά δημιουργώ νέο θρεντ για το παιχνίδι στο Gaming, θα μεταφέρω όλα τα μη σχετικά με την αρχική ανακοίνωση ποστς εκεί.

Αν εχει τοσα τεχνικα προβληματα στο pc οπως το watch dogs legion τι να το κανουμε. Θα ειναι το πρωτο assasin creed που δεν θα παιξω αφου βγει(λογω epic).

ΑΝΤΕ ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΟΙΛΕΡΖ?

Πάλι δεν είμαστε μέσα στα πρώτα accolades. 0/10, πάω να αναθεωρήσω το ρηβιού μου.

Πέτυχα και διαφήμιση στην TV. Σπάνιο αυτό για τα ελληνικά δεδομένα.

Δεν ξέρω τι σκεφτόμουν, αλλά πραγματικά πίστεψα ότι θα περάσουν πάνω από 2-3 μέρες χωρίς να ζητήσει η γιούμπι συγγνώμη για κάτι. Πριν 2-3 μέρες λοιπόν ζήτησαν συγχώρεση οι του λέτζιον, δε θυμάμαι για τι. Και μόλις σήμερα αστειευόμουν με ένα φίλο ότι πέρασαν μέρες και δεν ζήτησαν συγγνώμη για κάτι άλλο = βελτίωση. Και κάπου εκεί γύρισα στο πισί πριν λίγο και.. λολζ, πήραν τη σκυτάλη οι του βαλχάλα.

ΕDIT: Oμιτζί ντατ νίντζα..

5 ολόκληρα λεπτά νωρίτερα πόσταρε η Κάρα. Αυτό δεν είναι νιντζάρισμα πλέον, thread resurrection είναι.

Σιγά μη τσεκάρουμε και τα νέα ποστ σαν τίποτα τζιτζιφιόγκοι πριν ποστάρουμε.

στο επομενο γκειμ μαζι με το launch trailer θα εχουν και μια απολογια "in case we screwed up something" or whatever. οχι πως δεν εχει ετοιμη φορμα αλλα μη περιμενει τα παραπονα.

Back