Επαγγελματικοί προσανατολισμοί που ονειρεύτηκε κατά περιόδους ο μικρός Πόνος (μην το ανοίξετε αν βαριέστε, ούτε και εγώ ξέρω γιατί το έγραψα) Η απάντηση είναι πως ναι, κάποτε ονειρευόμουν πως θα γίνω αστροναύτης.<br><span class="bbcode_spoiler"><br>1) μέχρι ~6ετών: Πυροσβέστης - γιατί ποιος δεν θέλει να σβήνει φωτιές και να παίζει τάβλι<br>2) μέχρι ~ 12ετών: Βιολονίστας - όχι, δεν είναι βιολιτζής. Παίζει Μουσική.<br><b>3) μέχρι ~ 15 ετών: Αστροναύτης - παρόλο που ήξερα πως δεν υπάρχει περίπτωση</b><br>4) μέχρι ~18 ετών: Ελεγκτής Εναέριας κυκλοφορίας. Η αλήθεια είναι πως πριν 1 μήνα έκανα αίτηση για την σχετική προκήρυξη που βγήκε αλλά τελικά αποφάσισα πως το να έχω τόσες ζωές στα χέρια μου δεν ταιριάζει ιδιαίτερα με αυτό που έχω κατά νου ως "ευτυχία". Δεν θα πάω να δώσω καν τις εξετάσεις.<br>5) μέχρι ~23 ετών: Όχι όνειρο, αλλά προς τα εκεί με έπαιρνε το ρεύμα: Ένα άλλο επικερδές επάγγελμα το οποίο έχει σχέση με φωτιά (αντί να σβήνεις, ανάβεις) ΚΑΙ παίζεις και τάβλι: Αιώνιος Φοιτητής.<br>6) Έβαλα λίγο μυαλό, τέλειωσα τη σχολή και έγινα Πληροφορικάριος. Το μόνο μεγάλο όνειρο που έχει μείνει: Skynet, Nuclear Winter, End of the Human Race.<br><br></span><br>Χρόνε, και στην Κέρκυρα είχαμε αρκετούς μιναρολελέδες στην Αστρονομική, αλλά οι διαλέξεις τους άξιζαν. Όπως και τα φαγοπότια μετά τις νυχτερινές παρατηρήσεις με τα τηλεσκόπια στις βουνοκορφές του νησιού.<br><br>Για δώσε link για τη Βιογραφία του Φωτός γιατί παρόλο που ο τίτλος κάτι μου λέει, δεν μπορώ να βρω κάτι αντίστοιχο στο google για να εξακριβώσω τι μου θυμίζει.