ATOMFALL

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Η πυρκαγιά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Windscale είναι ένα αληθινό συμβάν που θεωρείται ένα από τα σοβαρότερα πυρηνικά ατυχήματα στην ιστορία, και το σοβαρότερο που είχε συμβεί στην Ευρώπη μέχρι να εκραγεί ο αντιδραστήρας 4 του Τσερνόμπιλ περίπου 30 χρόνια αργότερα. Στο δικό μας, “κανονικό” timeline, ο πρώτος αντιδραστήρας του εργοστασίου έπιασε φωτιά για 3 …

See full article...

FIRST

Ανεβάζω και ένα gameplay βίντεο για το γκεημ, έπρεπε να ανέβει παράλληλα με το review αλλά το ΥΤ μου ρίμαξε την ποιότητα στο upload οπότε το ξανανεβάζω και θα το κολλήσω στο ρηβιού όταν και όποτε.

Βλέποντας τον ίδιο τον τίτλο του game αλλά και το προωθητικό marketing υλικό που το συνοδεύει, ο επίδοξος παίκτης ίσως υποθέσει πως, από πλευράς gameplay, θα πρόκειται ουσιαστικά για κάτι σαν Βρετανικη ερμηνεία του Fallout. Ψιλοέπεσα κι εγώ σε αυτήν την παγίδα τους τελευταίους μήνες, όμως αυτό εν τέλει δεν ισχύει και ιδιαίτερα. Το Atomfall μπορεί να είναι όντως πλήρως Βρετανικό από πλευράς ατμόσφαιρας (οι ομιλίες, τα περιβάλλοντα, το τσάι που είναι διαθέσιμο παντού), όμως από πλευράς gameplay θα έλεγα πως είναι πιο κοντά στη λογική games όπως τα Bioshock ή τα Metro

Δηλαδή Βρετανικό STALKER.

Τα Stalker θεωρώ έχουν αρκετά περισσότερα RPG στοιχεία σε σχέση με το Atomfall. Ως προς τα στατς των όπλων δηλαδή, την ύπαρξη armor και armor piercing, αλλά και ως προς τα factions. Το Atomfall είναι action game κυρίως, φαντάζει περισσότερο κοντά στη φιλοσοφία του Bioshock όπως γράφω, ή ακόμα και στου Deathloop, αν εξαιρέσουμε τον παράγοντα verticality.

η αλήθεια είναι ότι δεν είχα δει ποτέ το STALKER ως RPG, αλλά έχεις δίκιο όλες αυτές οι λειτουργίες δεν είναι κοινό στα FPS αλλά χαρακτηριστικό των RPG.

Με έψησε φουλ και η μικρή του διάρκεια είναι στα πολύ θετικά του για εμένα, αλλά θα περιμένω γενναία έκπτωση και το Story DLC. Μπήκε wishlist!

Gameplay video is up. Δεν την λες και 4Κ ποιότητα αλλά βαριέμαι να πειράζω ρυθμίσεις πια, it is what it is.

Ειναι αληθεια οτι δεν εχει τοσα οπλα για να σφαζουμε ολους τους εχθρους. Και εχει διαρκεια μονο 13 ωρες? Γιατι το Sniper elite resistane μου πηρε 13 ωρες να το τερματισω συμφωνα με το steam.

Back