Bάλτε σκούφο...

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ncn.jpg

ε, ναι. για σκουφο ειναι ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΑ, αλλά κριστμα σονκς μπορουμε ν ακουμε....

Εγω λεω να βαλω μια πενταλφα αντι για σκουφο. Οποιος με πιεζει για σκουφακι, θα καταπαταει τα θρησκευτικα μου δικαιωματα και αυτο δεν ειναι σωστο.

ενταξ, ειναι μερες αγαπης. ας κανωμε ενα μικρο δωρο στον αδμιραλ που ολη την υπολοιπη χρονια τον δικαζωμε για την μαρβελομαμμακυθοσυνη του. προσπαθησα κι εγω να παρακολουθησω με οση καλη διαθεση τα κλιπς, αλλά σε καποια στιγμη που το κριντζομετρο εσπασε, άφηκα κατα μερος την προσπαθεια. ωστοσο μετρανε οι καλες προθεσεις, να το πουμε αυτο.

βάμος:

Εγω λεω να βαλω μια πενταλφα αντι για σκουφο. Οποιος με πιεζει για σκουφακι, θα καταπαταει τα θρησκευτικα μου δικαιωματα και αυτο δεν ειναι σωστο.

Και η πεντάλφα αποδεκτή είναι και εντός του κλίματος. Σαν αστέρι πάνω σε δέντρο.

τι ακούτε ρε; βάλτε λίγη επικούρα στα xmas σας.

εγώ θα βάλω πάντως, γιατί την πήρα νωρίς την άδεια και ουσιαστικά για μένα τώρα είναι τα Χριστούγεννα.

Αν και ερχονται μερες που τα τελευταια πολλα χρονια μου καθονται σαν πτωμαινη στα ρουθουνια, ειπα να ειμαι ευγενικος.
μερες ειναι, θα περασουν.

Αντι για σπαθι επρεπε να κουβαλας δεντρο, χριστουγεννιατικο.

Πιο κομμουνιστικη συζητηση δεν ειδα ουτε οταν διαβασα τα πρακτικα της τριτης διεθνους.

Back