Great0ldOne
Kraken
Όταν σαλαγούσαν τους βίσωνες στις απέραντες πεδιάδες, μερικές φορές κάνανε μαντραπήδα ανάμεσα σε Νιού Μέξικο και Τέξας. Και δεν τους σταματούσε κανείς!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Κριμα, γμτ. Αλλα ΟΚ υπομονη εχω. Δεκα χρονακια ακομα θα τα ζησω. Δεν θα πεσει η τιμη? Και το Inquition πριν 8 μηνες το αγορασα 12Ε. Εξηνταρι δεν δινω με την καμια για να αγορασω παιχνιδι που δεν θα το εχωΔεν θα πέσει σύντομα, αφού είναι Early Access.
Το ιδιο κι εγω, ειναι απο τα αγαπημενα μου παιχνιδια και το μονο που ειχα κανει προπαραγγελια. Δεν διαφωνω, για τις ευκολιες που προσφερουν οι ψηφιακες βιβλιοθηκες, παιδια και αναγκαστικα θα αγορασω κι αλλα παιχνιδια, μαλλον απο GoG, αν αληθεευι οτι μπορεις ναχεις καποιο αντιγραφο εστω παιχνιδιου. Απλα με χαλαει το γεγονος οτι δεν εχω στα χερια μου κατι το οποιο πληρωσα για να εχω.έχω ότι έχει βγει σε δισκάκι για το NWN2.
Δεν διαφωνω, οντως εχεις ολες αυτες τις ευκολιες και δεν θα με ενοχλουσε καθολου να πληρωσω, τα οποια 30-40Ε αν μου εδινε την δυνατοτητα ναχω ενα αντιγραφο, εστω, σε καποιο σκληρο η δισκακι. Ωστε να μπορω αν θελησω μετα 10-15 δεν ξερω χρονια να το βαλω στο πισι μου και να ξαναπαιξω,