Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κριμα παιδια! Το BG3 θα πατωσει, πεφτει η μερα κυκλοφοριας του κοντα στη κυκλοφορια του σκαιρημ στο διαστημα!!!

:sneaky:

Mαλάκα γιατί μας το κάναν αυτό;

7dqmvs.jpg
 
Επισης, δεν υπολογισε και αυτους που θα τα σκάσουν στην empress για να τους το σπασει. Τσκτσκτσκ
Δε χρειάζεται. Είναι ήδη DRM-free.
 
Δε χρειάζεται. Είναι ήδη DRM-free.
Έκανε πλάκα ρε, βέβαια το ότι είναι drm free είναι ακόμη ένας λόγος να αγοραστεί και να παιχτεί αυθεντικό
 
Ε ναι, ή κατεβάζεις κάνα "demo" και μετά από τις πρώτες 30 ώρες το αγοράζεις κιόλας αν σου αρέσει.
 
Δε χρειάζεται. Είναι ήδη DRM-free.
τετοια λαμογια ειναι οι της larian και θα χασει το ρευστο η empress.
 
Δε χρειάζεται. Είναι ήδη DRM-free.
Δεν μιλάω για σένα προσωπικά, αλλά παίζει αρκετά αυτή η καραμέλα: "α, δεν είναι DRM-free, γι' αυτό κουρσεύω".
Και μετά βλέπεις κάτι άδειες βιβλιοθήκες στο gog ή που απαρτίζονται από 95%+ freebies. 🤷‍♂️
 
Eίμαι από το βαζάκι με αυτές τις καραμέλες, ομολογώ, και μια χαρά είναι γεμάτη η βιβλιοθήκη με αγορασμένα, το στηρίζω αλλά και με στηρίζει όταν δεν έχω μία αλλά θέλω πολύ να παίξω ένα γκέμι.
 


Κάπου στο 33:00 έχει μία όμορφη ανάλυση και υιοθετεί τη μέση οδό. Μεστός τύπος, πολύ ωραίο κανάλι.
 


Κάπου στο 33:00 έχει μία όμορφη ανάλυση και υιοθετεί τη μέση οδό. Μεστός τύπος, πολύ ωραίο κανάλι.

bookmarked για φιουτιουρ βιουηγκ!

(Αληθεια το χρησιμοποιειτε καθολου; φαινεται πολυ χρησιμο εργαλειακι για το φορουμ)
 
Κάνω συχνά αυτή την ερώτηση (για το BG2) στον εαυτό μου. Έχω μαλώσει με πολλούς φίλους, συμμαθητές και συμφοιτητές παλιότερα (εποχές 2002-2009) υποστηρίζοντας το BG2 ως το καλύτερο RPG ever, ήμουν τόσο "crusader" που με κάποιους καταλήξαμε να μη μιλάμε καν ξερωγώ, αλλά από τότε: 1. κύλισε πολύ νερό στο αυλάκι, τόσο νερό που μη σε πω ο Ηρακλής έπλυνε σταύλο με αυτό με αποτέλεσμα να έχουν βγει ΠΟΛΛΑ RPG από τότε, και 2. αναρωτιέμαι αν ήταν τόσο καλό to begin with, ή αν απλά ήταν το μόνο "καλό" που είχα παίξει εγώ.

Πριν δω το βίντεο καν είχα ήδη φτάσει σε παρόμοιο συμπέρασμα για τα BG, ότι δεν έχει σημασία αν ήταν τα καλύτερα, σημασία έχει ότι υπήρξαν, ότι άφησαν και κληρονομιά, και ότι έκαναν και αυτά με τη σειρά τους streamline κάποια πράγματα που σπάνια τα έβλεπες σε παλιότερα RPGs, αν τα έβλεπες δηλαδή, όπως ένα οργανωμένο και λεπτομερές journal. (coughs in Falloutish).
τους δράκους για πόσο ακόμα τους κρατάμε?
 
Last edited:
(Αληθεια το χρησιμοποιειτε καθολου; φαινεται πολυ χρησιμο εργαλειακι για το φορουμ)
Ναι, το χρησιμοποιώ για χρήσιμα links και αναφορές. Τα μουσικά thread είναι πρακτικά από μόνα τους ένα bookmark, ανοίγουν μουσικοί ορίζοντες σε είδη και υποείδη μουσικής.
 
Δε τα χρησιμοποιώ, αλλά έχω πιάσει τον εαυτό μου να ψάχνει παλιά posts με οδηγίες για mods κτλ, οπότε ναι πρέπει να είναι πολύ χρήσιμα.

Θυμάστε ρε μάγκες την εποχή που το θέμα συζήτησης σε μια παρέα, ακόμα και επί 2006-2007, ήταν συχνά το "πόσο RPGάρα είναι το BG2" και το ότι "ακόμα και σήμερα κανείς δε το έχει εξερευνήσει όλο" κτλ.
 
Last edited:
Έσπασε η κατοστάρα σήμερα. ΛΕΛΕ.
Όλοι ξέρουμε ότι η αναμονή είναι πιο δύσκολη τώρα που μπήκαμε σε διψήφιο.
ΒΑΣΤΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ
 
Back
Top