Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Μέρα δόξης λαμπρή για τα απανταχού παππούδια. Βγαίνουν τα φούτερ Μπλίντ Γκουάρντιαν από τη ναφθαλίνη, βουρτσίζουν τις μασέλες με φορμόλη και ουρλιάζουν 'ΦΑΤΟΥΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΠΟΥ!', τρέμοντας από συγκίνηση.

Ασταδιάλε, χαϊπιάστηκα τόσο που προπαρήγγειλα το Alan Wake II στην Μια, Αγία, Καθολική Μαγαζάρα, έτσι για να πω ότι κατανάλωσα κι εγώ τούτες τις μπουγιόζες μέρες.

@shredder Είσαι τεράστιος Μεγιστάνας των Μίντζα, Σρε. Προσκυνώ ταπεινά.

Δεν θα ασχοληθώ τώρα κοντά, αλλά δίχως άλλο χαίρομαι να βλέπω τέτοια.

Ασταδιάλε, χαϊπιάστηκα τόσο που προπαρήγγειλα το Alan Wake II στην Μια, Αγία, Καθολική Μαγαζάρα, έτσι για να πω ότι κατανάλωσα κι εγώ τούτες τις μπουγιόζες μέρες.

Με το Baldur's Gate 3 να απουσιάζει από την μαγαζάρα, πιστεύω ότι αυτή η αγορά πρέπει να ήταν η μοναδική που είδε το EGS χθες.

ειναι καλο ωρε το παιχνιδι?
Εσυ ειδικα, γαιε, που ξερω οτι εκτιμας γενικα agency, reactivity, choice and consequences, η συμβουλη μου ειναι να μην το προσπερασεις.
Ολα δειχνουν οτι έχουμε νεο ταβανι εδω περα.

καλό? καλόοοοοοοοοοο??

πειτε ρε παιδια. ακομα στο καρακτε κρηέιτο ειστε? καλα, ποσιμπωλ μεχρι το πσκ να διαλεγετε κάρακτε.
αληθεια τωρα, ειλικρινης απορια, εχει κουτια μεσα? μεταλ μποξηζ κλπ? δεν βλεπω την ωρα να ανασκολοπισω και να προβοκαρω/διαλυσω απο τα μεσα την tb μαχη, οπως εκαμα και στα divos 1 και 2.

ασχετο: ωραιο παντως το wp (ενα απ αυτα) που λινκαρε η καρα. οταν (μπορει και νεβερ εβερ δηλαδη) βαρεθω τον geralD θα το χρησιμοποιησω. μπραβο τους ομως, πολυ ολντσκουλ, οτι πρεπει για μας τα γερόντια. νομιζα oτι θα ειναι καμμια σιχαμενη εικονα με τα ηλιθια illithids, αλλά λαθεψα.

01_BG_wallpaper_1920x1080px.jpg

Απορω πως ασχολουνται με τετοιες βλακειες. Ακους εκει turn based.....

Διασκεδαζουμε με το RATCHET AND CLANK RIFT APART που ειναι κανονικο παιχνιδι δρασης με εξωγηινο γατο και οχι turn based βλακειεες σαν το baldur gate! Το παιζω μια εβδομαδα τωρα στο προτεινω και εσενα.!!
Βρε μην του πετάτε agree, θα νομίζει ότι συμφωνείτε και στείλει τους foot ninja εκεί στην lorian να κάνουν σαμποτάζ!!!
[

ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΤΕΛΙΚΑ . 🤔😶

γκουγκλαρα, αφου δεν θελατε να βοηθησετε.
το κουτι ειναι εδω, ενωμενο δυνατό.

ειναι γεγονος: Βoxmancy is a thing in bg3. 😍

μην μουτρωνετε, δεν ειναι cheesing. εχω ξαναγραψει νομιζω, οτι ο σβεν το χει πει και σε συνεντευξεις: μας αρεσει οι πιακτες να σπανε τα συστηματα μας και διασκεδαζουμε οταν το κανουν. το παν ειναι να περναει καλα ο παικτης.

αλλά οκ, λατρευω τους λαριαν φανς, δεν ειναι καλα τα παιδια, με την πολυ καλη εννοια. επεσα σ αυτο το αρθρο: 😍😁

ΘΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΤΕΛΙΚΑ . 🤔😶

γκουγκλαρα, αφου δεν θελατε να βοηθησετε.
το κουτι ειναι εδω, ενωμενο δυνατό.

ειναι γεγονος: Βoxmancy is a thing in bg3. 😍

μην μουτρωνετε, δεν ειναι cheesing. εχω ξαναγραψει νομιζω, οτι ο σβεν το χει πει και σε συνεντευξεις: μας αρεσει οι πιακτες να σπανε τα συστηματα μας και διασκεδαζουμε οταν το κανουν. το παν ειναι να περναει καλα ο παικτης.

αλλά οκ, λατρευω τους λαριαν φανς, δεν ειναι καλα τα παιδια, με την πολυ καλη εννοια. επεσα σ αυτο το αρθρο: 😍😁

ρίχνει πολυ τα fps ομως σε αυτο το σημείο. Ελπιζω να δείξει η Lorian τον καταλληλο επαγγελματισμό και να βγαλει σύντομα optimization patch

και για να σοβαρευτω λιγο και για να μαθαινουν, φιλτατε αδμιραλ, οι νεοκοποι λαριαν γουωρσιπερς (λογω tb) λιγο την ιστορια της εταιριας, προφανως (δεν εχω γκουγκλαρει καν γι αυτο, ειμαι τοσο ΣΙΓΟΥΡΟΣ) ολος ο φετιχισμος με crates και boxes που υπηρχε στα divos1 και 2 κι ευτυχως διατηρηθηκε στο bg3, ειναι ενα γραμμα αγαπης και ηστερ εγκ στις πρωτες μερες της εταιριας. του μεγιστα υποτιμημενου και ενός απ τα 10 καλυτερα arpgs ή γενικοτερα rpgs που εχω παιξει, του ντιβάι ντιβινιτυ.

εκει λοιπον, απ το πρωτο χωριο στην εναρξη του παιχνιδιου, εμπαινες σε σπιτια κι εβλεπες κουτια το ενα πανω στ αλλο. στοιβες ολοκληρες, καμμια φορα πιανανε το μισο δωματιο. αντιστοιχα στους εξωτερικους χωρους υπηρχαν στοίβες με σανό ή βαρελια. με υπομονη κι επιμονη σαολιν μοναχου, τα εβγανες ενα ενα και τα πεταγες αλλου, γιατι συνηθως απο κατω υπηρχε μια καταπακτη η ενας κρυμμενος μοχλος ή ενα σπανιο αρτιφακτ.
και η λαριαν κραταει ακομα την παραδοση. στα ορια του συγκινητικου, ομολογω... :love::cool:

15-BD15-09.jpg

000324r01.jpg

Last edited:
Δηλαδή, το BG3, εκτός από κανονικό παιχνίδι, εμπεριέχει και φίτσουρς όπως το "Chamalis Simulator". Noted.

Ελπιζω να δείξει η Lorian τον καταλληλο επαγγελματισμό και να βγαλει σύντομα optimization patch

Τώρα δεν έχει τέτοια, 15αύγουστος λελέ. Από Σεπτέμβρη και μετά, αλλιώς το συνδικάτο καραδοκεί.

μποτακιε, vTZPra7 (1).png.
αλλαξανε οι καιροι, οχι χαμαλης πια. αν θες πλεον, τα καταστρεφειςμε σπαθιες η τα καις ακομα καλυτερα. δεν χρειαζεται να τα βαζεις στην ακρη. καποιοι περιεργοι, ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ, βαζουνε τα πιο γερά, τα μεταλλικα boxes στο ινβ και τα κουβαλανε μαζι τους, ενας θεος ξερει γιατι... ;)

ελα ρε τωνη, τον εχουμε ικετεψει κι αλλες φορες, ειδικα για γκειμς της λαριαν. ασε που πλεον δεν τ αρεζουνε τα φανταζυ, γιατι καηκε σ αυτα τον καιρο των παγετωνων, οταν ηταν εφηβος με μαλλουρες (ΤΟΤΕ) και τζην μπουφαν με κονκαρδες και ραφτά.
ποσο μαλλον τωρα που εχει το 1/10 του διαθεσιμου χρονου. θα ειναι τεραστιο σουρπράι ακομα και μιση ωρα να παιξει ισομέτρικ αρπιγκί.

αστονα. πιστευω ισως να τα πιασει τον γλυκο καιρο της συνταξης και του χαμέμηλου.

Last edited:
Back