What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Baldur's Gate 3

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
E ναι μα αφού αυτό. Έβλεπα το πανηγύρι αυτές τις μέρες κι αναρωτιόμουν γιατί. Παίζει τα πρώτα ρηπόρτς για την υπέρμετρη επιτυχία να ήταν για τις 100-200 χιλιάδες και σκεφτόμουν τι φάση ρε μαν μπρο; Εκτός αν τους ένοιαζε να βγάλουν μόνο τα έξοδα για τις τυρόπιτες που φάγανε στο ντεβέλοπμεντ. Τα λέγαμε και με το φιλαράκι στη παραλία, κάτι μου έλεγε για το Ντιάμπλο που πούλησε κανά 10άρι μύρια αλλά οκ ζμπούτζαμ κι εκείνο. Του απαντούσα με το GTAV που έπιασε το πρώτο του δις τρία δευτερόλεπτα τρεις μέρες μετά το ρηλής. Μετά εστιάζαμε στους παφλασμούς και ξεχνούσαμε ό,τι κι αν λέγαμε.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,937
-Μην ξεχνάτε πως το Wasteland 3 είχε 2 μύρια να παίζουν στο λανσάρισμα. Αναγνωρίζεται ως ποιότητα στο χώρο αλλά πάω στοίχημα πως κι από εδώ μέσα, τη σκληρή Πηγή της Μιναριάς, ανάθεμα να το 'χετε τελειώσει 10. (Να το τελειώσετε μπερδεγουέι, είναι το Fallout 5 που αξίζαμε και ποτέ δε λάβαμε.)
Screenshot 2023-08-07 134158.pngμια προσπαθεια να το βγαλω σε supreme jerk πρεπει να γινει ομολογουμενως.
και προσωπικη αποψη καλυτερο του 2.
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,984
+1 για το πορατσοσοδισμα...

Στο κατω κατω της γραφης τι σημασια εχει για μας; (περα απο τη χαρα του να βλεπει κανεις ευρεια ανταποκριση σε κατι που αγαπησες νεουδι; )

Enjoy ρε παπουδια

1691405081488.png
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Είναι Μόγρη, είναι. Σκληρή πχοιότητα. Μόνο η τελική μάχη του δεύτερου Εξπάσιο με τη Ραδιενέργεια είναι για να τους στείλει όλους στη μάντρα με το γρύλο τους.

@soad667 ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ. Τζιτιέη μόνο μπρό μου, πίου, πλάφ, πάφ.
 

soad667

Kraken
Infiltration Specialist PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 1, 2012
Messages
8,705
@soad667 ΕΛΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ ΓΕΝΙΑ. Τζιτιέη μόνο μπρό μου, πίου, πλάφ, πάφ.

PeacefulLazyDeinonychus-size_restricted.gif
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,585
λεβέντικα τα ειπες αδρεφέ μποράτσο.
ολοι ξεραμε ακριβως ΤΙ θα ειναι το κέιμ. τοσα χρονια σε ερλιάξες ηταν εκει, να το δει οποιος ηθελε.
οπότε και μενα μου εκανε μεγαλη εντυπωση Η αποθεωση. οχι τοσο οι αριθμοι πωλησεων και οι αθρωποι που χαν αφησει συγχρονως το μενου ανοιχτο ή καβλαντιζαν στο κάρακτε κρηέιτο και μετραγε κεφάλια το στημ, αλλά αυτο το ΠΑΝΔΗΜΟ συλλαλητηριο αποδοχης, αποθεωσης και εκστασης..

σκεφτομαι οτι ισως να ειναι το αλλοθι των ιφλουέσε και των γιουτιουμπερς και των στρήμερζ, η "επανασταση" των καταπιεζμενων και καλα απεναντι στο μονεταιζέισο και τα τρανζάξο κλπ. απο τους ιδιους ανθρωπους που εστρεψαν το κοινο προς αυτες τις γελοιες καταστασεις και το εκαναν με την σιωπηλη αποδοχη τους να τις θεωρει λογικές και απαραιτητες κατα καποιο τροπο, ειδικα στις μεγαλες κυκλοφοριες.

νταξ, μην τους τσουβαλιαζουμε ολους, ειναι αρκετοι που νιωθουν και δεν ανεβηκαν τωρα στο τρενακι της χαράς. τους ξερουμε.
το μονο που με αφορά και με νοιαζει ειναι, μ αυτα και με κεινα, να μην καβαλησει το καλαμι η λαριαν κι εχει το ασχημο τελος αλλων εταιριων που μετα την αποθεωση, εχασαν την επαφη τους με το κοινο και με την δημιουργικοτητα τους. ευτυχως, υπαρχει ο σβεν, που παρά την εξωφρενικη μερικες φορες περσονα του, ειναι απολυτα συνειδητοποιημενος και παταει γερά στην γη. εξαλλου ηταν τοσα χρονια μεσα στα σκατά του χωρου κι εχει δει ολες τις οψεις του, που δεν προκειται ν αλλαξει τωρα ουτε να βαλει νερο στο κρασακι του.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,704
Δεν νομίζω πως το BG3 είχε και ΤΟΣΟ εξωφρενικό μπάτζετ για τα δεδομένα της βιομηχανίας. Δηλαδή, αν σκεφτούμε πως το Witcher 3 είχε μπάτζετ γύρω στα 80 εκατομμύρια ευρώ, το COD Modern Warfare γύρω στα 300 και το Cyberpunk πάνω από 300, θα έλεγα με ασφάλεια πως το μπάτζετ του Σβεν ήταν γύρω στα 100-150 εκατομμύρια μαξ μαζί με το μάρκετινγκ (που στην τελική σιγά το μάρκετινγκ που έκαναν, απλώς κυκλοφορούσαν ένα Panel From Hell βίντεο οι ίδιοι κάθε λίγους μήνες και μετά το γκεημ πρακτικά hypeάρονταν από μόνο του μέσω των συζητήσεων και των memes.

Ξέρουμε επίσης πως ο Σβεν δήλωσε ότι το γκεημ έχει ήδη πουλήσει πάνω από 2μιση μύρια κόπιες ΜΟΝΟ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΣΕ EARLY ACCESS: (Baldur's Gate 3 Breaks Sales Records with 2.5 Million Copies Sold: CEO Shares Exciting News in Exclusive Interview

Άρα μίνιμουμ 150+ εκατομμύρια έσοδα πριν καλά-καλά κυκλοφορήσει επισήμως, και έχουμε μετά και τις κόπιες που πουλήθηκαν post-launch, συν το console launch τον άλλο μήνα. Δεν το λες και λίγο.
 

nitro912gr

Ancient Red Dragon
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
14,564
γιατί μπλέκουμε πωλήσεις με όσους παίζουν μαζί στο steam?
 

mits@kos

Death Knight
Joined
Dec 8, 2012
Messages
2,943
Γιατί να μην τα μπλέξουμε; Τι ποσοστό μεμονωμένης εμφάνισης καθενός εξ αυτών, σε έστω και μία καταμέτρηση ενεργών χρηστών, δεν ανήκει στις συνολικές πωλήσεις;
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,984
το μονο που με αφορά και με νοιαζει ειναι, μ αυτα και με κεινα, να μην καβαλησει το καλαμι η λαριαν

Σε αυτο οσο δεν ειναι στα χρηματιστηρια με μεγαλομετοχους και κουστουματους μανατζαραιους μη το φοβασαι. Οσο μενει αυτο το Private
εκεια περα ειμαστε σε καλο δρομο.


1691407786382.png
 

Χειρομαλάχτης

Death Knight
Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism
Joined
Nov 24, 2019
Messages
3,585
που ναι οι τροποι σας ρε ουγκανοι??? νεος συφορουμίτης....

καλως ηρθες, φιλε. πες μας λιγα λογια για σενα....

χασαμε το φραγκολεβαντινος μπιφτεκάς, που ηταν μεγαλη φραση... δεν γινεται να το επαναφερουν οι γλουφς γλουφς καταπληκτικοι, πολυχρονεμενοι αδμίνς???
 

Norshgaath

Mind-flayer
Approval of the Admiral
Joined
Aug 3, 2023
Messages
1,984
Μόνο κινκι καταστάσεις η lae'zel.

Και που να δεις τι μπιχτες σου ριχνει αν της ριχνεις ακυρο (αρνητικο relationship meter). Μιλαμε οι ανθρωποι ειναι μερακληδες!
 
Top Bottom