Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Δίαβολε, τί έπος, τί ΕΠΟΣ.

Ηθικό δίδαγμα: Στέφανε, όταν λέει το RQ ότι αν το πάρεις θα γουστάρεις, σκύβεις και το παίρνεις.

Αναδιατυπώνω. Σκύβεις το κεφάλι και το παίρνεις το παιχνίδι.

Last edited:
Βλέπετε κύριε πρόεδρε και κύριοι και κυρίες ένορκοι λοιπόν το πνευματικό επίπεδο των περιβόητων τούτων Μαρβέλκυθων.

Υποννοούμενα, λάτεξ, τριπλή δόση οβομαλτίνης. Μέχρι τις 8μμ βαριά βαριά αυτά όμως, καθώς έχουν και σχολείο αύριο.

Οβαλτίνη.jpg

Χαίρομαι που το αγόρασε ο Borracho αν μη τι άλλο για να ισορροπήσουν τα στρατόπεδα και να ανάψει για τα καλά η σοβαρή κουβέντα πάνω στο παιχνίδι που δεν είναι άλλη από το πόσο σας κατουράει η Lae'zel την Shadowheart.

ΜΟΝΟ SHADOWHEART.

Τελικα, ποση γνωση απαιτει απο DnD Χ edition κανονες για να μην σπας το πληκτρολογιο σε καθε μαχη;

Στο review του PC Gamer, λεει πρακτικα οτι χρειαζεται υποβαθρο

Even as a Baldur's Gate vet who also plays tabletop RPGs, I found it quite intimidating, and a lot of folk at PCG ended up starting the game again after 20 hours. It demands a lot of patience, then, and you might have to spend a lot of those early hours just figuring things out and muddling through. Once you've figured out D&D's eccentricities, though, you'll have a much better time.

Δεν έχω ακόμα πιάσει τις 20 ώρες, και από DnD έχω μείνει στην 3.5, όχι ότι κι αυτή την ξέρω καλά. Ειλικρινά μέχρι στιγμής απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοούν.

Έχουν πελαγώσει από τις πολλές επιλογές ενώ έχουν συνηθίσει να παίζουν παιχνίδια σχεδιασμένα με περιοσμένο βαθμό ελευθερίας.

Ρε παιδιά κι εγώ νομίζω σε 2.5/3 κανόνες είχα μείνει, αλλά δε με δυσκολεύει κάτι ιδιαίτερα στις μάχες. Σίγουρα δεν παίζω σαν τον Τζώνη Πέτσακα, τον Άσσο των Παρθένων Ζαριών, αλλά τις απολαμβάνω τις μάχες ως τώρα, δίκαιες και ισορροπημένες μου φαίνονται.

ΥΓ Μόλις τελείωσα το πρώτο ταντσονάκι, την Κρύπτη με τα έτσι. Γλυκύτατες αναμνήσεις εφηβικής μιναριάς. Ίσως τελικά έχει να κάνει με το γεγονός ότι άλλο το το ορίτζιναλ, το καλό, το παππουδίστικο κι άλλο τα αντίγραφα (D:OS).

Το 1ο Act είναι ένα μεγάλο τουτοριαλ και αρκετά ανάλαφρο για τα γούστα μου. Από το 2ο και μετά μπαίνεις στα ωραία...

Περιμένουμε εναγωνίως τοποθέτηση @f2bnp για τη furry hellrider Tiefling rogue του στο παιχνίδι.

Ήμουν στο Βιζουαλ στουντιο και είχα σε ένα γουηντο ανοιχτό το στημ. ΚΑΘΕ 3 ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΔΕΙΧΝΕ "ΠΟΡΑΤΣΟ ΠΛΕΗΖ BG3", με 1 ώρα playtime τη φορά. Ούτε τα φιξάκια σου να έπαιρνες στη Πανόρμου!

Ρε γμτ, οσο προχωρανε και μπλεκονται τα κουεστ και το εξπλορεσιο στη πολη, αρχιζουν και κανουν την εμφανιση τους bugs/glitches και μικρες, ελαφριες ευτυχως, αστοχιες.

FB_IMG_1692359453868.jpg

Back