Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ψιλοάσχετο με BG3 υποθέτω, αλλά αυτό είναι το character sheet από τα αρχικά DnD sessions του Cameron Tofer (προγραμματιστής στα 2 πρώτα BG και μετέπειτα συνιδρυτής της Beamdog) πίσω στο 1993, πάνω στο οποίο βασίστηκε ο χαρακτήρας του Minsc.

minsc_character_sheet_from_cameron_tofer_pen-paper_game-jpg.41039

Πολυ ενδιαφερουσα αναλυση, που ισως να ισχυει:

Λοιπόν, κάποιος πρέπει να δώσει κανά βραβείο στο άτομο που έγραψε το Raphael storyline.

ΣΠΟΙΛΕΡΣ ολου του παιχνιδιού:
Την πρώτη φορά που τον συναντάς, σου απαγγέλει ένα lullaby απ' το Cormyr στο οποίο μιλάει για μια γάτα και πετάει το "Down comes the claw" και μετά σε πάει για λίγα λεπτά στο House of Hope, όπου ακούγεται η γνωστή μελωδία.
ff στο τέλος του House of Hope στο τρίτο act, τελειώνει ο διάλογος που έχετε, και ξεκινάει η μάχη με τελευταία ατάκα απ' τον Raphael το Down comes the claw, το οποίο ακούγεται εννοείται και στο κομμάτι-έπος που παίζει κατά τη διάρκεια της μάχης, απ' τον ίδιο.

Μεγαλειώδη πράματς.

Στα σχόλια έχει σποηλερς και για το Dark Urge πλεηθρου... 👀

Στα σχόλια έχει σποηλερς και για το Dark Urge πλεηθρου... 👀
Yeap, γιαυτο εγραψα οτι εχει σποιλερς για ΟΛΟ το παιχνιδι!
Εχει και για τα ατομα που το τερματησαν αλλα δεν ολοκληρωσαν καποια sidequests των companions πχ

Tread carefully!

Αυτό είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον, θέλει χρόνο να το διαβάσεις σωστά και να τα βάλεις σε μια σειρά.
Θα επανέλθω.

Βασικά είτε ισχύει είτε όχι το ποστ στο reddit, δεν νομίζω πως αλλάζει και κάτι όσον αφορά το bigger picture.

Συμφωνοι εχεις δικιο ρε συ, αυτου του ειδους η πληροφορια δεν εχει καποιο σημαντικο αντικτυπο στη πορεια του παιχνιδιου.

Αξιζει ομως αρκετα αν το δει κανεις ως ενα ωραιο lore fluff το οποιο, αν ισχυει, το εχει κρυψει πολυ καλα η Larian. Αυτο ειναι ακομη ενα επιχειρημα για την πολυ γαματη δουλεια που κανανε εκει!

Έχει φανεί ήδη το legacy νομίζω που αφήνει το παιχνίδι.
Τέτοια σεντόνια-θεωρίες το αποδεικνύουν φουλ.

^Σπόιλερς το βίδεο.

Σποηλερς για το τέλος του κεημ και το Dark Urge origin

Μπήκαμε στο act 3 και μες στη μάχη με την Orin, μάθαμε την ΑΛΗΘΕΙΑ
IT WAS ME ALL ALONG

20230913161814_1.jpg
Δικό μου σχέδιο, δικό μου γκραντ ντιζαην. ΚΟΤΟR 101

Nitpicking αλλά ευχάριστο διάβασμα. Παραδόξως και τα άλλα κείμενα του έχουν φάση!

Back