Bathory
Lich

Εσυ αντε τελειωνε με το τερματισμο να αρχισουμε τη φιλοσοφικη συζητηση μαζι με τον τωνη[/SPOILER]
To παλεύω
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Εσυ αντε τελειωνε με το τερματισμο να αρχισουμε τη φιλοσοφικη συζητηση μαζι με τον τωνη[/SPOILER]
Ακόμη και να βγάλουμε το μουλτιπλειερ κομμάτι που ο κάθε χαρακτήρας χειρίζεται από άλλο παίχτη, θες να μου πεις πως ποτέ δε χρειάστηκε να χωρίσεις χαρακτήρες από την ομάδα;Το άλλο το ευτράπελο του inventory συστήματος της larian είναι τα χρήματα που και αυτά θεωρούνται αντικείμενα σε inventory και τα χρήματα τα κουβαλάει πάντα ένας. Δηλαδή αν κάνεις το λαθος να πουλήσεις αντικείμενο με άλλο χαρακτήρα μετά θα πρέπει να μεταφέρεις τα χρήματα και στον χαρακτήρα που τα συγκεντρώνει. Ακόμα θα πρέπει να έχεις κάποιον χαρακτήρα σαν mule που να κουβαλάει όλα τα πράγματα αυτός που είναι προς sale.
Και για πιο λόγο όλα αυτό το μπέρδεμα? ελα ντε μόνο η larian ξέρει.
Εχει συγκεκριμενο σκοπο το βαρος, η ποσοτητα κλπ των νομισματων, απο act2 και μετα ειδικαΑυτό το "τα λεφτά είναι item που πιάνει χώρο στο inv" θυμίζει Dungeon Siege. Σχετικά ρεαλιστικό αλλά δε μπορώ να πω ότι ήταν ιδανικό. Προτιμώ όπως στα IE (ή την πλειοψηφία των rpg ξέρω γω) που απλά ήταν ένας μετρητής στο παρασκήνιο.
Αυτο υπηρχε εν τω μεταξυ στο ΕΑ, το προτιμω απο το να ανεβαζω attitude με vendors :/Σε λιγο θα μας πουν να ξεκιναμε τη συνομιλια στον vendor με τον high charisma καρακτερ για να υπαρχουν εκπτωσεις.
Αυτο υπηρχε εν τω μεταξυ στο ΕΑ, το προτιμω απο το να ανεβαζω attitude με vendors :/
Χμμ τοτε παιζει το trade deficit να ειναι τοσο τεραστιο, που ακομη και με τον pala του 20cha, μου φαινοταν οτι ο εμπορας με κλεβει.Αρκει να ξεκινας τη συνομιλια με τον high charisma.
Χμμ τοτε παιζει το trade deficit να ειναι τοσο τεραστιο, που ακομη και με τον pala του 20cha, μου φαινοταν οτι ο εμπορας με κλεβει.