Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
lol το κατέβασε ο ρόμπας;

Ηχηρή μειοψηφία είναι αυτοί που αλαλάζουν για TB. Ισχύει ότι τα τελευταία χρόνια έχουν αυξηθεί, διότι εισχώρησαν στο pc gaming και JRPGάδες που "αυτό ξέρουν αυτό εμπιστεύονται" (καλά/γνωστά games με RTwP είναι πολύ λίγα πχ "Tales of..." series). Διόλου τυχαίο ότι στο neogaf (πριν ξεφυτρώσει το Δυσσαλέρα) σε πολλ που είχε γίνει με μερικά δεκάδες χιλιάδες ψηφαλάκια περί προτίμησης συστημάτων μάχης το RTwP ήταν πιο πάνω στις προτιμήσεις. Όπως και το ότι σε ψηφοφορία για το Numenera κατά το kickstarter, το RTwP προηγείτο αλλά μερικές ώρες πριν κλείσει, την εξαφάνισαν και είπαν απλά ότι το TB ήταν αυτό που διάλεξαν οι παίκτες, χωρίς να δείξουν ποτέ αποτελέσματα. Πείτε ρε ΓΥΛΟΙ εξαρχής ότι αυτό θέλατε να βάλετε στο παιχνίδι σας. Πιο τίμιο.
Θα είχε ενδιαφέρον για τη σημερινή κατάσταση να βλέπαμε στατιστικά σε παιχνίδια που έχουν και τα 2 (και κατά προτίμηση εξαρχής πχ Dead Fire, WotR κλπ, όχι half baked post release μλκ) πως το έπαιξαν οι περισσότεροι.

383783728_1055753805458508_2657315987906558230_n.jpg

Last edited:
δεν εχει κανενα νοημα, αδαν να βαραμε παλι ενα ψοφιο αλογο.

μην το κανουμε σαν την "μαχη" κονσολαδων - πισι γκειμερς με τα φλειμ γουωρς "ποιος την εχει μεγαλυτερη". ο καθε ντεβ το φτιανει οπως γουσταρει το κειμ. και πορευεται με την επιλογη του. το καλυτερο ειναι να υπαρχει η επιλογη και για τα δυο στυλ στα οπσιονς, αλλά λιγοι ειναι οι ντεβς που ασχολουνται με κατι τετοιο, γιατι προφανως χρειαζεται χρονο/χρημα και διαφορετικο μπαλανσινγκ το κειμ απ την αρχη για το καθε στυλ.

εξαλλου το θεμα ειναι να μην ειναι βαρετες οι μαχες. θελω να πω, και στα δυο DOS που επαιξα, με την boxomancy τακτικη, δεν ειχα προβλημα με το tb. ασε που ηταν ενα μινι γκειμ απο μονο του, το που θα στησω τα κουτια πριν απο μια μαχη για να εχω θετικο και κυριως γρηγορο αποτελεσμα.
η λαριαν συγκεκριμενα, καλως η κακως, οπως το δει κανεις, εχει "βολευτει"/μαθει να στηνει το γκειμπλει των παιχνιδιων της γυρω απ το tb. δεν βλεπω ν αλλαζει αυτο, οπότε ιτσ ωλ γκουντ.

Capture2.jpg

'Χούκος σπότεντ.

Ιν όδερ άκτς οφ γιουνιβέρσαλ ράντομνες, ρε παιδιά, τί φασάρα δηλαδής;

Λες 'Α βάλανε και λίγο Underdark για το γούστο, ωραία, πάω να φάω δυό μανιτάρια κι ένα άμπερ χάλκ κι επιστρέφω.'

Οκτώ ώρες αργότερα, παλεύεις με Drow, Duergar, Μανιταρόμπες, Gnomes, βρίσκεις ένα ντάντζον, δυό, τρία, ξεχνάς ότι υπάρχει πάνω κόσμος, Act II γουατέβερ και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Μιναρονείρωξη από τις ελάχιστες.

Last edited:
'Χούκος σπότεντ.

Ιν όδερ άκτς οφ γιουνιβέρσαλ ράντομνες, ρε παιδιά, τί φασάρα δηλαδής;

Λες 'Α βάλανε και λίγο Underdark για το γούστο, ωραία, πάω να φάω δυό μανιτάρια κι ένα άμπερ χάλκ κι επιστρέφω.'

Οκτώ ώρες αργότερα, λύνεις εμφύλιο Drow-Duergar και ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.

Μιναρονείρωξη από τις ελάχιστες.
Και πουσαι ακόμη!

Νταξει, με το ρυθμό που παίζεις, το παιχνίδι έχει περιεχόμενο να σε πάει μέχρι τη συνταξιοδότηση. Έγινες!!!

Ακούγεται πως το τελευταίο πατς έσπασε... τις πόρτες του γκεημ. Για την ακρίβεια σχεδόν δε μπορείς να τις σπάσεις πλέον, γεγονός αρκετά ειρωνικό.

Το ξερατε οτι ειστε φασιστομουτρα με το μπιτζιθρι που θεωρει απριορι τα γκομπλινς κακα επειδη γκομπλινς;;

ποσο μπροστα ηταν Εκεινος ο συφορουμιτης ρε φιλε!
σφαζετε γκομπλινς, σφαζετε ναζιδια και νομιζετε οτι ειναι κατι ομορφο..
διαβαστε Ιστορια!

Ακούγεται πως το τελευταίο πατς έσπασε... τις πόρτες του γκεημ. Για την ακρίβεια σχεδόν δε μπορείς να τις σπάσεις πλέον, γεγονός αρκετά ειρωνικό.

πήγα και εγώ να σπάσω την πόρτα στο vault των paladin και δεν μπορούσα χθές αν και από τι είδα το κλειδί είναι εκεί κοντά

2 μήνες μετά και το παιχνίδι έχει 200κ peak στο στημ (σε καθημερινή βάση), έφτασε 1 μιλιον στο reddit κανάλι και πλέον μετρά 109 reviews, με 96 μετασκορ.

Απίστευτο κι όμως αληθινό : έφτασα Moonrise Towers, στον, φαντάζομαι, επίλογο του Act I και το τέλος του 'χαρούμενου D & D μιναρονείρου'. Όλα τα σάιντ κουέστς προφανώς οργωμένα. Μη γελάτε οι νέοι, με μέσο γκέημινγκ χρόνο 25 λεπτά την ημέρα, είναι κτηνώδες επίτευγμα να ρίξεις 40 ώρες στο BG3. Ως τώρα κυλά ως ευχάριστο παραμυθάκι.

Έχω μεγάλη υπαρξιακή αγωνία να κουλάρω το Καρλαχάκι προκειμένου να το φορτώσω ρομαντικά πλάι στον Κύριο Σκελετούλη του κάμπ μας. Το Λεζελάκι παίζει μπαλαντέρ και με τη Σάντοχαρτ τα σπάσαμε γιατί όλο μου κλαιγόταν. Μπουζούκια της έλεγα, Περίδη ήθελε. Φάνκι πάρτι έλεγα, βραδιά ποίησης στον Ιανό μου γύριζε. Πόσο ν'αντέξω ο ρομαντικός μύστης;

Το ΤΟΜΠΟΪ ΚΡΟΥ διαμορφώνεται ως εξής : Βάρδος Ποράτσο, Καρλαχομαναράκι, Γκέηλ ως έμπνευση Βιντάλ Σασούν και Γουιλάκος Κερατούκλης για τα Γουίτσερ-από-τα-Λίντλ βάιμπς του.

Εντωμεταξύ παίζω φουλ χυμαδιό. Ψήνω φίλτρα, σιάχνω χερομπομπίδες, πετάω βαρέλια, κάνω ένα μικρό πάρτι με την τέλεια sandbox φύση του παιχνιδιού. Εννοείται τρώω mindflayer parasites σαν γαριδάκια, τους έχω κάνει τρελά χταποδιάρηδες όλους. #ΔεΝομίζωΝαΈχειΣυνέπειες.

"Χαϊδεύει τη μουσούδα που δεν έχει, σαν άλλος Pai Mei"

Εύγε κυρ Στέφανε. Συνέχισε έτσι...

Ρε τζιζ μου, τί γίνεται ασούμ; Νόμιζα πως θα έπαιζα καμιά ταντζονάρα Μουνράιζ Τάουερς και ήταν μισός διάδρομος που μ'έβγαλε σε κάτι καταραμένα Σατολάντς. Μας την ξανοίξανε κάτι σάντοζ, τις πετσοκόψαμε Σρεδερικά και τώρα παρτάρουμε σκληρά με Τζαχιράκι σε Last Light Inn.

Το δε Κούκλ λέει πως όλα αυτά τα φοβερά συμβαίνουν στο Ακτ 2. Δεν κατάλαβα κύριοι, πότε βγήκαμε από την Έρλι Άξες και φτάσαμε σε Άκτ 2;!

Back