Baldur's Gate 3

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Έχω μπάντ μπίτσιζ δίπλα μου σαν την Καρλαχάνα, άνχ.

d9330e92c815e2320114867f146c2e0a.jpg

To Λεζελάκι μου έκαμε κάτι σκηνούλες που κόψαμε τα περιστασιακά, αλλά εντάξει, κιουρία.

Στο μεταξύ, εκεί που είμαστε στο Λάστ Λάιτ Ίν, παίζουμε τα σκάκια μας και γενικά χαιρόμαστε το όλο Dragonlance-12-χρονών-ευτυχία όνειρο, σκάει ένας μούσιας με φτερά και λέει πρέπει να κρατήσω το Ιζομπελάκι ζωντανό με διακόσια εχθρικά ατάξ κάθε γύρο. #Τιναφτορε #Μιναροτελειότης

Μινχουάιλ, προσπαθώ με το ζόρι να λογκάρω μισή ώρα την εβδομάδα ανάμεσα σε όλα όσα τρέχουν παράλληλα.

Λαεζέλ και κσερώ πσομύ.

Αυτό που με ξετρελαίνει είναι πως σε πάει έτσι χαλαρά, νομίζεις πως 'Έλα μωρέ, είμαστε στην αρχή του παιχνιδιού, όλα τα quests θα είναι απλά, εύκολα, γρήγορα κι εισαγωγικά.'

Παίρνει λίγη ώρα να συνειδητοποιήσεις πως απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'εύκολο και εισαγωγικό' quest στο BG3 και γουστάρεις ακόμη περισσότερο.

Αυτό που με ξετρελαίνει είναι πως σε πάει έτσι χαλαρά, νομίζεις πως 'Έλα μωρέ, είμαστε στην αρχή του παιχνιδιού, όλα τα quests θα είναι απλά, εύκολα, γρήγορα κι εισαγωγικά.'

Παίρνει λίγη ώρα να συνειδητοποιήσεις πως απλά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ 'εύκολο και εισαγωγικό' quest στο BG3 και γουστάρεις ακόμη περισσότερο.
γενικά στα game της larian δεν υπάρχει αυτο. Πρέπει να παίξεις το divinity 2 να δεις παλούκι. Tα πρώτα τους game ήταν εξωφρενικά δύσκολα

Θωρόντας και την Καρλαχία συνειδητοποιώ ότι θα ήταν η νούμερο ούνο επιλογή μου για ρομάντσο έτσι και ήμουν κάπου εκεί στο χάι-σκουλ. Μετά το πρώτο φλερτ με Aerie (BG2 first playthrough) βλέπω ότι πάω ντουγρου σε κορίτσια τύπου Viconia (BG2), Morrigan (DA:O), Yennefer (W3), και τώρα Lae'zel.

kar.jpg

Κύριοι εντάξει, τα ρέστα μου.

Βρήκα που λέτε δυό αητούς απάνου σε μια ραχούλα σε ένα ρημαγμένο μοναστήρι κι έπρεπε, μιναροπροβλεπόμενα, να πάρω από τη φωλιά τους ένα μαγικό ματζαφλάρι.

Προφανώς καστάρουμε Speak With Animals, τα βρίσκουμε να μη μας τσιμπήσουν στην καούκα. Δεν αφήνουν να πάρουμε το καβλιτζέκι όμως. Βγάζω λύρα και ξεκινάω να παίζω Νάου γιου όλ νόου δη μπάρντς εντ δέιρ σόνγκς. Από το πουθενά έρχονται 2000 14χρονοι ήρωες, κατακλύζουν την αετοφωλιά. Ανάβουν κινητά.

Και μετά ρε φίλε, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΕΤΟΙ ΑΣΟΥΜ ΚΑΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΓΚΕΛΟ πάνω να χαρούν την ερμηνεία ενώ το Σαντοχαρτάκι -αναγκαστικά την έβαλα στο πάρτι μιας και ήρθαμε στο Μοναστήρι δηλαδής, αφού είναι γραμματιζούμενη και θεοσεβούμενη γκοθούλα- καβατζώνει διακριτικά το τζιτζιφρίτζι.

Τρελαίνομαι ρε, όχι μόνο μ'αφήνει να παίζω ΟΠΩΣ θέλω, με ανταμείβει κιόλας. Με το σενάριο δεν έχω ενθουσιαστεί, είναι αξιόλογο για το είδος πάντως, αλλά και μόνο που σου πετάει τόσες υπερκουλές καταστάσεις και σου αφήνει πλήρη ελευθερία ως προς την αντιμετώπισή τους, το καθιστούν πανάξιο διάδοχο του BG2 και όντως, ένα από τα σπουδαιότερα CRPG's όλων των εποχών.

Σωστος ο τυπος που παει και στα σκοταδια του ανδεδαρκιου και στο φως των μοναστηριων. Ας περιμενουν οι γυναικες το Act2

Ε μα ναι.

Ήμανε στο Ακτ 2, δουλέψαμε ψιλό γαζί τον Κύριο Αραχνούλη, πήραμε τη λαμπάρα, άνοιξε ένας τεράστιος χάρτης γεμάτος από φρικτά, Ravenloftικά encounters και λέω όπα, μπάστα γιούτσο. Δεν είχα ένα μεγάλο κουέστ 'Find The Creche' από πριν; Τί εγίνηκε αυτό; Γιατί το κουέστ μάρκερ με πάει πίσω; ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.

Οπότε και πισωγύρισα. Μια στο τόσο με μπινελικώνει και η Τίνκερμπελ από τη μαγική λαμπίτσα, να μου θυμίζει τί ΧΤΗΝΟΣ είμαι που την εκμεταλλεύομαι.

10/10.

Σα δε ντρεπεσαι εκμεταλλευτη των εργαζομενων τινκεργκερλς! Αλλα ναι, με το μοναστηρι στη τσεπη της η σατοχαρτ μετα θα "λαμψει" δια της παρουσιας της και δε θα θες να την αποχωριστεις!

pai-mei-kill-bill.gif

Εύγε...

Back