γμσ τα... και η μπλούζα δε μου κάνει γιατί πάχυνα@nitro912gr : Ακόμα το περιμένεις να έρθει με το καράβι;
πρέπει να φιτάρω λίγο τώρα το καλοκαιράκι να φοράω την μπλούζα για παρηγοριά
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!γμσ τα... και η μπλούζα δε μου κάνει γιατί πάχυνα@nitro912gr : Ακόμα το περιμένεις να έρθει με το καράβι;
Ε ΒΕΒΑΙΑ!ΑΝΑΣΤΑΣΗ! Αναμένουμε βίντεο ανποξινκ!
Log into Facebook
Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.www.facebook.com
ωπ ωπ
Thanks @Tony Corvus !
Τιναυτό ωρέ Νίτρε; Δεν έχω φασεμπούκι και δε βλέπω τίποτα. Ήρθε το πολυπόθητο;;;
Έκλεισε και αυτό το κεφάλαιο. Πλέον μπορώ να αποσυρθώ από την ενεργό δράση του RQ.
έχει θαλαμοφυλίκι τώρα, μετά θα επιστρέψειΔηλαδή δεν θα έχει άλλα γκιβαγουέι στο μέλλον;;;;
Δεν θα σας πω ψέματα, δεν είχα σχεδόν ποτέ κουτάτα παιχνίδια.
Από μικρό παιδί τα γλυκοκοίταζα αλλά ποτέ δεν είχα τα λεφτά για να αγοράσω κάποιο, εκείνη την εποχή μόνο πειρατικά αγόραζα ή αργότερα κατέβαζα.
Κάποια στιγμή όταν ήμουν φοιτητής είχα αρχίσει να έχω μια κάποια δυνατότητα να αγοράσω κάποια κουτάτα, πρώτα το World of Warcraft μέχρι και το 3ο expansion, μετά το Neverwinter Nights 2 και έπεσαν και στα χέρια μου κάποια άλλα ή από φίλους που δεν τους ενδιέφεραν και μου τα άφησαν ή από giveaways.
Όταν άρχισα να αγοράζω παιχνίδια ήμασταν στο παρά 5 για να γίνουν όλα digital, σχεδόν ότι αγόραζα σε κουτί ήταν μια εντελώς basic θήκη DVD με ένα κλειδάκι steam, αν και όχι πάντα με κλειδάκι η basic συσκευασία ήταν καθολική.
Μετά απλά άρχισα και εγώ να αγοράζω σουπερ προσφορές σε steam/gog και κάπου εκεί χάθηκε η φάση εντελώς με τα κουτιά.
Οπότε το να ανοίγω ένα κουτάτο παιχνίδι, με τόσα καλούδια μέσα, ήταν η χαρά του μικρού παιδιού μέσα μου, ακόμα και αν το CD εγκατάστασης ήταν εντελώς σικέ για το sweet nostalgia του πράγματος.
Thanks again @Tony Corvus για την ευκαιρία να το κερδίσω, δεν υπήρχε περίπτωση να μπορούσα να αγοράσω μόνος μου κάτι τέτοιο.
Κονγκρατς!!! 307 ώρες, του έδωσες και κατάλαβε.ΤΕΛΟΣ! Μετά από 307 ώρες και μετά από μερικές επικές μάχες!