What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
Μπραβο σας ρε μάγκες παιχταράδες
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Kαι η νίκη αυτή αξίζει διπλά αν σκεφτούμε οτι η εθνική δεν είναι όπως πριν λίγα χρόνια με Διαμαντίδη-Σπανούλη κτλ στα καλύτερα τους και δεν μπορούσαμε να νικήσουμε τους Ισπανούς
μπράβο στα παιδιά :salute:
 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326


Steel_Havoc wrote:
Kαι η νίκη αυτή αξίζει διπλά αν σκεφτούμε οτι η εθνική δεν είναι όπως πριν λίγα χρόνια με Διαμαντίδη-Σπανούλη κτλ στα καλύτερα τους και δεν μπορούσαμε να νικήσουμε τους Ισπανούς
μπράβο στα παιδιά :salute:</blockquote>

Ουτε η Ισπανια ειναι οπως ηταν πριν λιγα χρονια με Ναβαρο, Γκασολ (Παου), Ρεγιες κτλ...

Οπως και να εχει τεραστια νικη και μπραβο μας!!!!!!

 

grmadness

Death Knight
Approval of the Admiral
Joined
Apr 3, 2013
Messages
4,952
Καλημέρες!

Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, αποδεικνύονται σούπερ πλεονέκτημα οι ταπεινωτικές ήττες από Ιταλία και Φινλανδία. Και εξηγούμαι.
1. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει τόσους Πρωταθλητές Ευρώπης, που το ΕΓΩ με την καλή έννοια ξεχειλίζει. Όπως και το ταλέντο.
2. Είναι μια φρέσκια ομάδα, με νέο προπονητή, που ακόμα δουλεύεται στο γήπεδο. Λογικά τα σκαμπανευάσματα χρηματιστηριακής μορφής στην απόδοση.
3. Μετά τις δύο σβουρηχτές φάπες, οι παίχτες τα έβαλαν με τον εαυτό τους, βλέπε 1.
4. Ωραίος ο Ιταλός. Έβαλε τον Καββαδά σε μάτς θανάτου. Πολύ ωραία κίνηση. (Δεν τρολάρω, σε τέτοια μάτς φτιάχνεις χαρακτήρα).
5. Ακόμα δεν έχουμε πιάσει τοπ απόδοση. Ο Ιταλός μου αρέσει, ξέρει να διαβάσει ένα παιχνίδι. Και η δουλειά του σιγά σιγά φαίνεται.
6. Ο Σλούκας βγάζει τρελό άγχος, ή μου φαίνεται;
7. Αυτός ο Καλ(τσα)ντερόν έμοιαζε με low life τελειωμένο junky, ή είναι η ιδέα μου;
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
μεγαλες ντιβες οι ισπανοι! αφου οταν στην δευτερη περιοδο τους ζορισαμε λιγο..... αρχισαν να 'σφιγγονται' και να παιζουν 'χαλαρο ξυλικι' στο παρκε....
ενδειξη ντιβας!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ασχετο: πιο τσιριχτη, εκνευριστικη, τραγικη φωνη απ του φιλιπουση δεν εχω ακουσει σε μεταδοση οποιουδηποτε σπορ. ισως μ εξαιρεση τον πουρουπουπου τωρα που το ξανασκεφτομαι. στρημ κι αγιος ο θεος.
η ομαδα ειναι εντελως ασταθής, και αρκετα ψυχοπαθης στις αντιδρασεις της γενικα και βεβαια αυτο μ αρεσει. αποκλειεται να εχει "νορμαλ" πορεια του στυλ χαλκινο μεταλλιο. ή χρυσο βλεπω ή 5η - 6η θεση.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Αδερφε Μπρους kai meta to σημερινο καζο συμφωνω με τον ορο ΄'αρκετα ψυχοπαθης στις αντιδρασεις'' που χρησιμοποιησες.Αυτος ο γερμανος ο διαιτητης δεν βλεπε τιποτα και στην τεταρτη περιοδο μονο μια φορα σφυριξε.Η Εθνικη απλα αυτοκτονησε,μπορουσε να το γυρισει αλλα δεν υπηρχε ο 3D για να κανει τα πραγματα που επρεπε.Μπουρουσης κολωνα και εριξε πολυ ξυλο γιατι εφαγε και ξυλο.Αυτος ο μισητος ανθρωπος ασχετα εαν μου εφερε το πρωτο ευρωπαικο τιτλο εφαγε στην στροφη τον Ιταλο που απλα δεν μπορουσε να κανει κατι.Φιλιπουσης ειχαμε το scouting report και οτι εγραφε αυτο εκαναν οι Σλοβενοι,τοτε κυριε Φιλιπουση πηγαινε εσυ και γινε προπονητης.Ο Τρινκερι δεν ξερω εαν τον θελω για προπονητη αλλα εκανε σφαλματα σε αυτον τον καταρτισμο,ομως μια ακομα ευκαιρια πιστευω οτι πρεπει να παρει.
Προταση εκει στην ομοσπονδια να παμε ολοι στον Διαμαντιδη και να τον παρακαλεσουν να γυρισει πισω για να βαλει μια ταξη στην θεση ενα Η ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ.Ο σπανουλης εκανε spilt out kai του την επεφταν ολοι αυτα δεν τα εβλεπαν,οι λαθος πασες του playmaker ουτε αυτες.Κριμα παντως για την προσπαθεια γιατι στην αρχη εκαναν παπαδες αλλα το οχημα στο τελος ρεταριζε πολυ.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Προταση εκει στην ομοσπονδια να παμε ολοι στον Διαμαντιδη και να τον παρακαλεσουν να γυρισει πισω για να βαλει μια ταξη στην θεση ενα </blockquote>

Διαφωνώ 100%. Η ΕΘΝΙΚΗ ομάδα δεν είναι καμία ομαδούλα να παρακαλάει τον οποιονδήποτε. Δε θέλει ο κύριος Διαμαντίδης να ξαναπαίξει σε αυτή, στο καλό και ας μη το ξανακάνει ποτέ του....

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Απο την αρχή πάντως φαινόταν οτι θα χάσουμε και "μύριζε" και μεγάλη διαφορά, όταν πήραν μπρός ήταν αργά πια...τώρα πια χλωμό να προχωρήσουμε.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


manos426f wrote:


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Προταση εκει στην ομοσπονδια να παμε ολοι στον Διαμαντιδη και να τον παρακαλεσουν να γυρισει πισω για να βαλει μια ταξη στην θεση ενα </blockquote>

Διαφωνώ 100%. Η ΕΘΝΙΚΗ ομάδα δεν είναι καμία ομαδούλα να παρακαλάει τον οποιονδήποτε. Δε θέλει ο κύριος Διαμαντίδης να ξαναπαίξει σε αυτή, στο καλό και ας μη το ξανακάνει ποτέ του....</blockquote>

Μανο για αυτο μετα εγραψα με κεφαλαια ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΩΤΗ γιατι απο scouting σε νεους παικτες δεν βλεπω μονο ο Σλουκας στο ενα ειναι καινουργιο αιμα αλλα χρειαζεται εναν ακομα για να δεσουν(Ζησης και Σπανουλης πρεπει να μεταδοσουν την εμπειριας τους).Εσυ ομως προτιμησες να σχολιασεις το πρωτο,δικαιωμα σου.
Πιστευεις ομως οτι εαν του ελεγαν ελα γιατι σε χρειαζομαστε θα ΕΛΕΓΕ ΟΧΙ.Ο Διαμαντιδης τοσα χρονια εχει δειξει ηθος και επιπλεον θυμησου την υποθεση Μαυροκεφαλιδη περσι και φετος,μονο που ο 3D τους το ειπε λιγο πιο κομψα και αποχωρησε για να μην δημιουργησει κλιμα.



 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,706


Steel_Havoc wrote:
τώρα πια χλωμό να προχωρήσουμε.</blockquote>
Από ποιους εξαρτόμαστε για να περάσουμε?

 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Απο την Ιταλία που είναι αδιάφορη να κέρδισει την Ισπανία που θέλει νίκη ενω εμείς πρέπει να κερδίσουμε την Κροατία οπου έχει προκριθεί ήδη, λες να γίνει κανα θαύμα;
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
Εσυ ομως προτιμησες να σχολιασεις το πρωτο,δικαιωμα σου..</blockquote>

To σχολίασα ακριβώς διότι το ακούω αρκετά και με χαλάει πολύ το να θεωρείται ότι άνευ Διαμαντίδη η Εθνική δε μπορεί να πάει μπροστά. Φυσικά και μπορεί να πάει και θα το κάνει.

Κατά τα άλλα, κάθε βεντέτα-πριμαντόνα που αποχωρεί πρόωρα από την Εθνική, αυτομάτως κερδίζει την αντιπάθειά μου....

 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
η ισπανια δε θα κανει άλλη ήττα. εννοω θα παει ωλ δε γουέι. σιγα μη χασει απ την ιταλια.

κοιταχτε, κι εμενα μ αρεσει ο τρινκιερι σαν τύπος, αλλα ακόμα τουλαχιστον, δεν το χει. κι εγω ειμαι ωραιος τυπος που λεει ο λογος, αλλα δεν εχω απαιτηση να προπονησω την εθνικη. αν δεν το εχετε καταλαβει, παιζουμε μπασκετ του 80. στο ρολο του μεγιστου νικ, ο σπανουλης. 2 σκριν, ενας στη γωνια και προφανως ο σπαν εχει το ελευθερο να κανει οτι γουσταρει. δεν το παω οπαδικα, ουτε λεω οτι ειναι κακος παικτης, αλλα σημερα δεν κερδιζεις ετσι τα ματς. κι ο καημενος ο αντωνης, δεν εχει ουτε μισο συστημα να κανει τουλαχιστον ενα τριποντο. μιλαμε για τον πιο πωρωμενο παικτη της εθνικης διαχρονικα και τον εβλεπα εντελως ακεφο στον παγκο, κι οταν εμπαινε μεσα τα απολυτως απαραιτητα, οτι δηλαδη του ελεγε ο τρικέρης. εκανε σκριν στον ασο και πότε ποτε πηδαγε για το ρημπαουντ. ειμαι 1000% σιγουρος οτι μολις τελειωσει το ευρωμπασκετ, θα ανακοινωσει την αποχωρηση του απ την εθνικη μετα το φετινο καψόνι. κρίμα. α, κι ο ζησης ειχε το ελευθερο του σπανουλη, απλα δεν το ξεσκιζε τελειως. πότε πότε εκανε και καμια πάσα.

χανίμπαλε, υπομονη 2-3 χρονακια. δε σου εχω 3d, αλλά εχω την ελπιδα οτι οι αμερικανοι που σκαμπαζουνε απ το αθλημα, θα κανουνε ασόδυο τον μανικετόκουμπο και θα εχουμε μια εθνικη μουρλια. εκτος αν αφησουμε τους χρυσαύγουλους να ξενερωσουνε το παιδι και παρει την αμερικανικη η την νιγηριανη ξερω γω υπηκοοτητα.

3d βεβαια δε θα ειναι ποτέ κανείς. μεγαλη τυχη που τον ζησαμε στην γενιά μας. περα απ τα φυσικα προσοντα, απλα κανεις δεν εχει το iq του. γελαω ακομα που φωναζανε οι σπορτκαστερ να γινει πιο ατομιστης, γιατι δε σουταρει κλπ. ρε ασχετοι μαλακες φιλιπουσηδες, ο ανθρωπος ηξερε καλυτερα απ τον καθενα σε τι μερα βρισκεται κι οταν εβλεπε οτι δεν του καθεται το σουτ, εκανε ασιστ, σκιζοταν στην αμυνα, κερδιζε φαουλ. τοσο απλα, τοσο τέλεια.
ασχετο, αλλά μιλαμε οτι η εθνικη της σαιταμα με μητσο, παπαλουκα κακιουζη σοφο ειναι ισως η καλυτερ εβερ, ισως λιγο πιο κατω απο κεινη του 87. μεγαλο κριμα που δεν κερδισε τους αντιπαθεις ισπανούληδες ν ανεβει στην κορυφη του κοσμου.

ρε σεις, τι γινεται με τον πριντεζη? ντεφορμαρισμα 2 χρονια συνεχομενα, δεν εχω ξαναδει. τι ταν αυτο παλι φετος με την εθνικη? τραγωδια. μας φαγανε τα τατού.

(τωρα που το διαβαζω παλι, κλασικο ποστ του μπραδερ μπρους. ολα αχταρμάς μεσα. τι να παιρνει ο ανθρωπος και δε μας δινει? τελος παντων...)

να κι ενα εντιτ: μανο, το 32 ετων δεν το λες και προωρα. δεν ξερω, εμενα με χαλανε οι ελ σιντ. πρεπει δηλαδη σωνει και καλα να δουμε τον αλλο να σερνεται στο γηπεδο, να χανει την αξιοπρεπεια του και να γινεται ρομπα για να του επιτρεψουμε να σταματησει? μηπως θυμασαι τον γιαννακη στα τελευταια του στην εθνικη? προσωπικα, τον λυπηθηκα και στεναχωρεθηκα πολυ. νομιζω οτι ο καθενας πρεπει να εχει το δικαιωμα να αποχωρει με το κεφαλι ψηλα, όποτε αυτος κρινει, ειδικα οταν εχει προσφερει ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ στην εθνικη ομαδα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,949
Κάτσε ρε συ, 32 είναι τώρα. Να μην έχει και καμιά τετραετία που σταμάτησε από την εθνική; Νομίζω το Ευρωμπάσκετ του '09 ήταν το τελευταίο του αλλά μπορεί να πέφτω κι έξω.
Δεν το λέω για να μειώσω το Διαμαντίδη, κι εγώ τον πάω, αλλά νομίζω ότι εκείνη ήταν γενικά μια άσχημη συγκυρία όπου σα να είχε κάνει τον κύκλο της η παρέα της Σαϊτάμα και ο ίδιος βρισκόταν σε μια φάση όπου τα συνεχόμενα παιχνίδια σε υψηλό τέμπο και με διαρκή συμμετοχή στον Παναθηναϊκό τον είχαν εξουθενώσει. Κι εφόσον ανακοίνωσε ότι φεύγει μετά δεν υπήρχε επιστροφή.

Πάντως, παταγώδης αποτυχία η (διαφαινόμενη) μη είσοδος στην οκτάδα με βάση το ρόστερ μας. Δεν λέω ότι φταίει αποκλειστικά ο Σπιρτούλης, αλλά οπωσδήποτε δεν σκληραγώγησε όσο έπρεπε την ομάδα κι ούτε κατάφερε να πάρει το 100% από παίκτες-κλειδιά. Αδιάφοροι και με έλλειψη αυτοπεποίθησης εμφανιζόμασταν σχεδόν σε όλα τα κρίσιμα ματς πλην εκείνου της Ισπανίας, όπου μάλλον το γόητρο λειτούργησε σωτήρια και σκυλιάσαμε για τη νίκη ασχέτως βαθμολογικής σημασίας.

Πάντως, το να χάσει η Ισπανία από τους Ιταλούς δεν το θεωρώ και τόοοσο απίθανο. Αλλά το βλέπω δύσκολο να κερδίσουμε εμείς τους Κροάτες, στην παρούσα φάση.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ενταξει, μην παιζουμε με τις ημερομηνιες. το θεμα ειναι πως νιωθεις μεσα σου. ειμαι της αποψης να φευγει οποιος γουσταρει οποτε γουσταρει και, εννοειται αυτο, της αποψης οτι δεν παρακαλαμε κανεναν να επιστρεψει, οποιος κι αν ειναι αυτος.
για την ιστορια, 6/5/80 γεννηθηκε ο μητσος και αποχωρησε αν θυμαμαι καλα, το σεπτεμβρη του 2010, μετα το μουντομπασκετ νομιζω.

οποιος γουσταρει το αθλημα, να δει αποψε το γαλλια - σερβια. δεν εχω ιδεα αν ειναι αδιαφορες οι ομαδες, αλλα σε κανονικες συνθηκες θα ειναι ματσάρα.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Αυτό που είπε ο maladroid. Ο Διαμαντίδης ήταν 30 χρονών όταν αποχώρησε από την Εθνική και κάθε άλλο παρά Γιαννάκη θύμιζε. Αλλά είπαμε, από τη στιγμή που δεν ήθελε άλλο να προσφέρει στο εθνικό συγκρότημα, καλά έκανε και έφυγε. Όπως λέει και το γνωστό -και σοφό- ρητό άλλωστε, "παρακαλετό μ...νί, ξινό γ...ήσι"....
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Οι δημοσιογράφοι που μας τα έχουν κάνει τσουρέκια με το turnover machine ("ΦΥΣΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ", "ΝΕΟΣ ΓΚΑΛΗΣ", "Ο ΑΡΧΗΓΟΣ") δεν φαίνεται να θεωρούν και τόσο απαραίτητη την παρουσία του Διαμαντίδη πάντως, στις "χαρές" τουλάχιστον. Τους χάλασε την πιάτσα μάλλον.

Βασικά εκπλήσσομαι που δεν ανέβηκε ακόμα άρθρο από κανέναν Παπαρογιάννη ότι "ο Διαμαντίδης φταίει που έχασε χθες η Εθνική". Γερνάει και αυτός και μειώνονται τα αντανακλαστικά του.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Kαλά, οι δημοσιογράφοι όσον αφορά στην περίπτωση Σπανούλη, έχουν ξεπεράσει ακόμη κι εκείνη την απίθανη περίπτωση Μπασινά, που κάποτε είχαν βαλθεί άπαντες να νας κάνουν να πιστέψουμε ότι ήταν ο υπερπαίκτης.

Το έχω πει και το ξαναλέω: Μακράν ο πιο υπερτιμημένος πάικτης των τελευταίων ετών στο μπάσκετ ο Σπανούλης....
 
Top Bottom