What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

nina

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 3, 2013
Messages
331
Χασαμε.. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />

Τι αναλαμπη τους επιασε ολους 1 λεπτο πριν την ληξη; :dry: Ηθελες να κανεις τον χρονο να σταματησει για μερικα δευτερολεπτα γιατι εβλεπες οτι κερδιζουν. Αλλα.. εχασαν!

Και ο Σπανουλης ειναι πραγματι υπερτιμημενος..
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Εντάξει δεν ξέρω πόσο υπερτιμημένος είναι ο Σπανούλης αλλα είναι παικτάρα και μπορεί οποιοσδήποτε να τον αποθεώσει, ο μπασινάς πάλι αποθεώθηκε με την ευγενική χορηγία του Βαρδινοτζόν, τόσα χρόνια σερνόταν στον Παναθηναϊκό και οταν επιτέλους έφυγε όπου πήγε μετά σε 6 μήνες πέρνανε χαμπάρι πόσο άμπαλος και λούσερ είναι και τον στέλνατε, στα τσακίδια με το κριάρι τον σπαταναίο :throw:
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,958


manos426f wrote:
Όπως λέει και το γνωστό -και σοφό- ρητό άλλωστε, "παρακαλετό μ...νί, ξινό γ...ήσι"....</blockquote>

Off-topic αλλά έπρεπε να κάνω μια στάση για να χειροκροτήσω αυτό το επικό ρητό. Έχω σκαλώσει με το πόση αλήθεια εσωκλείει.

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Χασαμε και αυτο τον αγωνα.Η μονη παρατηρηση που μπορω να κανω ειναι οτι η Ελλαδα μετα την αποχωρησει του Σπανουλη με πεμπτο φαουλ μειωσε τις λαθος πασες και εχασε σε περιφεριακο σουτ.Κριμα για την προσπαθεια και αλλα και στο οτι δεν θα παιξουμε στο επομενο παγκοσμιο.Απορια γιατι ο Πριντεζης δεν επαιξε καθολου μιας και ειχαμε τοσες απουσιες?
Α και για μην ξεχνιομαστε δεστε τις αμυνες που εβγαλε ο μπατμαν πανω στο Μπογκντάνοβιτς και αφηνε τον καημενο τον Μπραμο να τον γλενταει κανονικα.
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
....... και αλλα και στο οτι δεν θα παιξουμε στο επομενο παγκοσμιο..</blockquote>

στο επομενο παγκοσμιο, ΘΑ ΠΑΜΕ, αλλα οχι απευθειας... αλλα μετα απο μια σειρα αγωνων.

 

vagelis_h

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
326
Και ο Πριντεζης δεν επαιξε γιατι η αμπαλοσυνη του βγαζε ματι πλεον. Ο ορισμος του ντεφορμαρισμενου παικτη..... Και ας κοψει πλεον αυτο "το σουτ που τον καθιερωσε", χαραμιζει ποντους.....

Δεν πειραζει που δεν προκριθηκαμε, αναμενομενο ηταν, ειμαστε νεα ομαδα ακομα και πρεπει να παρουμε περισσοτερες εμπειριες.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
"<i>Η ομάδα ίσως χρειάζεται ξεσκαρτάρισμα, ένα φρεσκάρισμα.</i>". Tάδε έφη Σπανούλης.

Τα λόγια είναι περιττά. Αυτά συμβαίνουν όμως όταν κάποιοι γίνονται πινέλα ενός ανθρώπου από το πρωί μέχρι το βράδυ και τον κάνουν να νομίζει ότι είναι από κάποιο άλλο σύμπαν....
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Βαρια κουβεντα απο τον Σπανουλη,παει να δημιουργησει κλικα στην Εθνικη και για να μην κρυβομαστε η δηλωση αυτη αποσκοπει στον Φωτση και του ''λεει'' οτι ηρθε η ωρα σου.
Δυσκολες στιγμες αλλα οταν εισαι ο ηγετης σε μια ομαδα δεν λες τετοια πραγματα για να μετριασεις τις οποιες ευθυνες εχεις.Πιστευω οτι εαν κρατησουν τον Τρινκερι μπορει να δημιουργησει κατι καλο γιατι θα αναγκαστει να κανει scouting σε παικτες.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,661
Μιλάμε για τον "Φυσικό Ηγέτη" που βγαίνει και δηλώνει ότι "<i>είναι φανερό πως η ομάδα επηρεάστηκε από τον τραυματισμό μου</i>...". Να χαρώ εγώ αλουτρουισμό, μεγαλοψυχία και αρχηγικό παράδειγμα.

ΓΙ'ΑΥΤΟ δεν θα γίνεις Διαμαντίδης ποτέ, τυρόβλαχε.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
3D For Ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/humor/10-anthrwpoi-poy-tha-mporouse-na-einai-o-antrea-trinkeri.2403568.html
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δε φταιει ο αθρωπος.
είναι φανερα ανώριμο ατομο και μικρη προσωπικοτητα. τοσον καιρο γι αυτο δε μιλαγε πολύ. ήξερε οτι δεν ειχε κατι να πει. τελευταια δυστυχως γι αυτον ,ψωνιστηκε κι αρχισε να λεει πραγματα που δεν λεγονται.
ναι, ξερει να βαζει την μπαλα στο καλαθι. οχι, δεν μπορει να δεσει ουτε τα κορδονια του διαμαντιδη.
γιατι οταν καιει η μπαλα, καλυτερα να καθεται στον παγκο. με οτι αυτο σημαινει και συνεπαγεται.
άλλο πρωτος σκορερ, άλλο Αρχηγός. μην τα μπερδευουμε.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191


Brother Bruce wrote:
άλλο πρωτος σκορερ, άλλο Αρχηγός. μην τα μπερδευουμε.</blockquote>

ΕΤΣΙ ακριβώς!!! :thumbsup:

 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758


InfamousJohn wrote:


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
....... και αλλα και στο οτι δεν θα παιξουμε στο επομενο παγκοσμιο..</blockquote>

στο επομενο παγκοσμιο, ΘΑ ΠΑΜΕ, αλλα οχι απευθειας... αλλα μετα απο μια σειρα αγωνων.</blockquote>

Λοιπον για να βαζω τα πραγματα στην θεση τους η ΕΛΛΑΔΑ στον επομενο παγκοσμιο εχει τις ιδιες πιθανοτητες συμμετοχης με οσες εθνικες ομαδες δεν καταφεραν να φτασουν στην προημιτελικα καποιας διοργανωσης οπως το ευρωπαικο τουρνουα,το πανασιατικο.Η FIBA εχει τεσσερις wild card που θα τις μοιρασει σε οποια εθνικη θελει.
Προκριματικα η εθνικη θα δωσει για το επομενο ευρωμπασκετ.Μπορει να παιξουμε μπορει και οχι αλλα για τιποτα μην ειστε σιγουροι.Ακομα δεν ξερουμε τι θα κανει η Ρωσσια,η Κινα(δεν προκριθηκαν στον MundoBasket για την κινα δεν ειμαι 100% σιγουρος γιατι ο Γιαννακης τα σκατωσε εκει κατω,τους ρωσσους ολοι τους ειδαμε που τερματισαν).
Η FIBA εχει ηδη χωρισει τους τομεις Αμερικης,Ευρωπης,Ασιας,Αφρικης για αυτες τις καρτες και τωρα αντε να δουμε τι θα γινει.



 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516


Hannibal_Lecter_1984 wrote:


InfamousJohn wrote:


Hannibal_Lecter_1984 wrote:
αλλα οχι απευθειας... αλλα μετα απο μια σειρα αγωνων.</blockquote>

Λοιπον για να βαζω τα πραγματα στην θεση τους η ΕΛΛΑΔΑ στον επομενο παγκοσμιο εχει τις ιδιες πιθανοτητες συμμετοχης με οσες εθνικες ομαδες δεν καταφεραν να φτασουν στην προημιτελικα καποιας διοργανωσης</blockquote></blockquote>

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:





 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
InfamousJohn εαν δεν μας δωσουν την καρτουλα το MUNDOBASKET απο τον καναπε θα το βλεπουμε οεο!!!!!!!!!!!!!!!
 

c3rberoz

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,466
Αν μαζεψεις ολες τις καρτουλες μπορεις να κανεις craft καποιο badge που θα ανεβαζει το επιπεδο της ομαδας;
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,140
@ προς στους βαζελοεθνικάρες:
Τουλάχιστον ο Σπανούλης κατεβαίνει να βοηθήσει την εθνική παρόλο που του έχει βγει η γλώσσα απο τα συνεχόμενα παιχνίδια σε πρωτάθλημα και ευρωλίγκα.
Ενω ο Αρχηγός σας (με Α κεφαλαίο) επέλεξε να ξεκουράζεται τα καλοκαίρια (που να τρέχει σε προετοιμασίες κλπ) για να μπορέσει να κάνει ένα μεγάλο συμβόλαιο παραπάνω και να βγάλει και άλλα μύρια.
Μη κρίνετε με οπαδικά κριτήρια την εθνική.
Το ευρωμπάσκετ γίνεται για να παίξουν οι εθνικές ομάδες και οχι για να κάνετε σκαουτινγκ ποιοι παίχτες θα ταίριαζαν στη πανάθα, μη μπερδέυεστε.
Βγάλατε όλους τους παίχτες του γαυρου ανάπηρους. Και τους δικούς σας θεούς.
Ο Σπανούλης είχε κολλημένους πάνω του σε όλα τα παιχνίδια απο την αρχή 3 παίχτες γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να δημιουργήσει στο 5 vs 5 σε αυτή την ομάδα, τα περιμέναν όλα απο αυτόν ελλείψει συστημάτων και σας χάλαγαν τα λάθη που έκανε. Αυτός λοιπον φταίει για τον αποκλεισμό.
Ενω αν ήταν ο 3D μέσα στην ομάδα θα τα γαμούσε όλα.
Τεσπα έγινε και η κλήρωση της Α1 σήμερα βγήκε ντέρμπι στην 1η αγωνιστική να χετε κάτι να ασχολήστε. Όπως και με τις ωραίες δηλώσεις του προέδρου σας, να τον χαίρεστε και να τον αποθεώνετε.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,661
Elric εδώ κάνεις λάθος. Κρίνοντας τα παιχνίδια της εθνικής στο Eurobasket αυτό που είδα είναι πώς κατά αποκλειστική ευθύνη του προπονητή επέλεξε κατά 85% να παίζει μόνιμο pick'n'roll με το Σπανούλη. Λογικότατο να το διαβάσουν οι ομάδες από ένα σημείο και μετά και να πέφτουν 2-3 άτομα για παγίδες.

Η εθνική μου φάνηκε πώς ξεκάθαρα είχε παντελή έλλειψη συστήματος στα παιχνίδια που έχασε, και όσα πήγε να γυρίσει ή γύρισε ήταν διότι κατάφεραν να πάρουν μπρος ως παίκτες παρά ως ομάδα.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Μυνημα προς elric

Μπορεις να λες οτι θελεις για εμας τους βαζελοεθνικάρες,αλλα ο δικο σου ο Σπανουλης εκανε τις δηλωσεις για ξεσκαρταρισμα στην εθνικη.Για ποιον αραγε χτυπα η καμπανα?
Ο Αρχηγος μας μπορει να αποχωρησε απο την εθνικη αλλα δεν ξερουμε τους αληθινους λογους,αλλα ο δικο σου μου φαινεται οτι εχει το μεγαλυτερο συμβολαιο γιατι απλα αλλοι του πληρωνουν την εφορια,αρα το επιχειρημα σου για τα περισσοτερα μυρια ειναι ακαιρο γιατι απο την ωρα που το μπασκετ ειναι επαγγελματικο σε ολους τους τομεις ακομα και στην εθνικη ολοι το κυνηγανε το μαρουλι και περισσοτερο αυτοι στην εθνικη που μπορει να ανεβασουν και το κασε τους.
Ασε το scouting για την παναθα στο πλαι γιατι απλα εμεις εχουμε κλεισει ροστερ και δεν χρειαζομαστε προς το παρων ολους.
Για τον προεδρο μας τα εχουμε αναλυσει σε προηγουμενα ποστ και δεν θα κατσω να ξαναγραψω γιατι το θεωρω ασκοπο.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
α πα πα....
φιλοχρηματος ποιος? ο διαμαντιδης? σε συγκριση με τον αρχιραβίνο?
δεν εχεις ακουσει τιποτα για την φιλοχρηματία του αθλητή σπανουλη? γελασα πολυ.
επισης ενα αναμφισβητητο γεγονος: ο αθλητης σπανουλης ειναι 2 χρονια μικροτερος απ τον διαμαντιδη.

α, και οτι και να πιστευεις για τον διαμαντιδη, ποτέ, ΠΟΤΕ, never, jamais, δε θα εβγαινε να πει οτι χρειαζεται ξεσκαρταρισμα στους συμπαικτες που για 2 μηνες τρωγανε μαζι καθε μερα τα ιδια σκατα στην προετοιμασια και στους αγωνες.
δεν ειναι καν δικη του δουλεια να κανει τετοιες δηλωσεις. η κακομαθημενη πριμαντονα θα φτιαξει τη συνθεση της εθνικης τωρα... αφου εφτιαξε πρωτα τα συστηματα της. το εξης 1. παιρνω φόρα, σηκωνομαι και στον αερα σκεφτομαι τι θα κανω.
 
Top Bottom