Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Το βλεπω σημέρα σε επανάληψη και ασχέτως συναισθημάτων για την εθνική μας ομάδα, ήταν ένας ωραίος αγώνας.

Βέβαια, είχε μεγάλο ενδιαφέρον σχεδόν σε όλη τη διάρκεια.

Για να δουμε πως θα παμε απο κουραση. Πλην των αδερφων που εχουν μαθει σε ρυθμους nba, ολοι οι αλλοι θα ζοριστουν.

Λογικά θα το καθαρίσουν κι αυτό. Σίγουρα δεν είμαστε όπως στο προηγούμενο παιχνίδι.
Είδα μερικά παιχνίδια ακόμη από την διοργάνωση και νομίζω ότι για ακόμη μία φορά καταλαβαίνει κανείς γιατί το ευρωπαϊκό μπάσκετ θα υπερτερεί πάντοτε του NBA, βέβαια περί ορέξεως.

Σπουδαία νίκη. Ευχάριστο επίσης ότι ακόμη και παίκτες που δεν λογίζονται ως βασικοί μπαίνουν στον αγώνα έτοιμοι και προσφέρουν πολύ, όπως χθες ο καθοριστικός Αγραβάνης.

Αυτό που με προβλημάτισε στη χθεσινή Εθνική ήταν το πώς η διαφορά των 15 πόντων έγινε 4 σε χρόνο dt (για τα δεδομένα του μπάσκετ). Χαλάρωση; Υποτίμηση; Έλλειψη συγκέντρωσης; Κάτι τέτοιο θα μας κοστίσει ακριβά απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα.

EDIT: Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο.

Αυτό που με προβλημάτισε στη χθεσινή Εθνική ήταν το πώς η διαφορά των 15 πόντων έγινε 4 σε χρόνο dt (για τα δεδομένα του μπάσκετ). Χαλάρωση; Υποτίμηση; Έλλειψη συγκέντρωσης; Κάτι τέτοιο θα μας κοστίσει ακριβά απέναντι σε μια καλύτερη ομάδα.

EDIT: Είδα μόνο το 2ο ημίχρονο.

Ναι αυτό είναι πρόβλημα. Λογικό ως ένα σημείο γιατί αφενός πρέπει κάποια στιγμή να ξεκουραστούν παίκτες. αφετέρου και ο αντίπαλος ενδέχεται να έχει καλά διαστήματα. Ωστόσο πρέπει να δουλευτεί πλάνο όταν δεχόμαστε τέτοια πίεση γιατί στα νοκ άουτ μπορεί να πληρώσουμε άσχημα ένα νεκρό διάστημα.

Το θέμα μας εν προκειμένη ήταν η καλή περίοδος των Ιταλών σε συνδυασμό με την κακή δίκη μας. Αν δείτε έφυγαν τρία ελευθερα τρίποντα με μηδέν αμυντικά ριμπάουντ σε δυο λεπτά. Αυτό το πράγμα αν δεν έχεις χτίσει διαφορά από πριν σε ισοπεδώνει. Επίσης κάνει μπαμ ότι χωρίς τον Θανάση Αντεντοκουμπο μέσα η άμυνα πάσχει.

Παρόλα αυτά έχουμε ομαδα ικανή ακόμη και για κατσαρόλι. Εφοστον παίξαμε έτσι απεναντι στους Κροάτες, η μόνη ομάδα που μπορεί να μας σταματήσει είναι η Σερβία. Μου άρεσαν και οι Σλοβένοι αλλά ακόμη δεν με έπεισαν ότι είναι ικανοί για την πρωτιά. Το σίγουρο είναι ότι στον όμιλο μπορούμε πολύ εύκολα να βγούμε πρώτοι και να πέσουμε σε ευκολότερο αντίπαλο, ώστε να μας κάτσει μια κάπως πιο ξεκούραστη περίοδος μέχρι τον πανικό των τελικών φάσεων.

Να η έκπληξη από τη Βοσνία

Έκαψα τα μάτια μου με το Τουρκία - Γεωργία. Καλτίλα Α1 από τα 90s, είχε και Ζούρο, Λιμνιάτη, είχε ξυλοκόπους,
είχε μανουριάσματα, αποβολές, ενστάσεις. Έπος.

Έχει ωραίο κανάλι αυτός εδώ

Εντάξει θα μπορούσε να 'ναι χειρότερα Morbin time ξέρω γω.

Αυτό που με προβλημάτισε στη χθεσινή Εθνική ήταν το πώς η διαφορά των 15 πόντων έγινε 4 σε χρόνο dt
Γιατί, κάτι παρόμοιο δεν έγινε και με την Κροατία;

Προς το παρόν, διαγωνισμός τριπόντου το Μ.Βρετανία-Ελλάδα... Έπρεπε ήδη να τους έχουμε στους 20 πόντους διαφορά αν ήμασταν σοβαροί και δεν είχαμε μανταλάκια στα χέρια.

Αν δείτε κάποιον να πέφτει κάτω στις κερκίδες, μην απορήσετε

Back