Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Πώς τους πετσοκοψες έτσι ρε Γιανναρε;
Για μία ακόμη φορά η διαιτησία είναι εναντίον μας.

Ο Γιάννης στη 2η περίοδο έτρωγε κυριολεκτικά ξύλο. Μπάτσες στα μούτρα.

Το πιο ωραίο είναι ότι βλέπουμε πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια που συνήθως κρίνονται στο τέλος. Σίγουρα από τα καλύτερα Ευρωμπάσκετ που θυμάμαι.

Η Κροατία πώς την πάτησε έτσι; Μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα σε σχέση με την απόδοσή τους στο παρκέ.
Εν τώ μεταξύ δεν θέλω να φανώ συνομωσιολογος αλλά έχω την εντύπωση ότι η διαιτησία σπρώχνει την Ουκρανία όσο δεν πάει και κάτι μου λέει ότι θέλουν να της δώσουν το κύπελλο. Μόνο που το κατσαρόλι θα το σηκώσει ο Γιάνναρος

Η Κροατία πώς την πάτησε έτσι; Μάλλον δίκαιο αποτέλεσμα σε σχέση με την απόδοσή τους στο παρκέ.
Εν τώ μεταξύ δεν θέλω να φανώ συνομωσιολογος αλλά έχω την εντύπωση ότι η διαιτησία σπρώχνει την Ουκρανία όσο δεν πάει και κάτι μου λέει ότι θέλουν να της δώσουν το κύπελλο. Μόνο που το κατσαρόλι θα το σηκώσει ο Γιάνναρος

Δεν έχει ομάδα η Ουκρανία για να φτάσει μέχρι εκεί. Συμπαθητική μεν αλλά με ξεκάθαρο ταβάνι.

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα σφυριξουν τους γηπεδούχους Γερμανούς με εμάς στα προημιτελικά

Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα σφυριξουν τους γηπεδούχους Γερμανούς με εμάς στα προημιτελικά

Μα αφού οι Γερμανοί είναι φίλοι μας... :Ρ

Οι διαιτητές, όσο είδα, μου φάνηκαν κατιτίς πιό υποστηρικτικοί προς τις γηπεδούχους της πρώτης φάσης συν την Ουκρανία που έχει τώρα το υπέρ ατού. Είμαι απλά περίεργος, αν θα συνεχιστεί και στα νοκ άουτ

Πολύ καλά και τα δύο σημερινά ματς, η διοργάνωση είναι απολαυστική μέχρι τώρα.

γερμανια και ισπανια μαλλον μπροστα μας στον δρομο για το μεταλλιο. τους ισπανους τους φοβαμαι παντα.

σε άλλα νεα, αν η ιταλια δεν κατεβασει τον βλακα τον ποτσεκο, αλλά τον βοηθο του απο δω και μπρος, χτυπαει μεταλλιο.

δυστυχως το ματσακι παει στον ρυθμο των τσεχων.
αν δεν κανουμε τωρα στο 3ο δεκαλεπτο γερο ξεσπασμα για να ξεφυγουμε και να ξεμπουκωσει ο γιαννης με αιφνιδιασμους και καρφωματα, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.

Φαίνεται δύσκολο παιχνίδι και να πω την αλήθεια δεν περίμενα να μας παίξουν έτσι οι Τσέχοι. Παρόλα αυτά, πάντα με γνώμονα τους ομίλους, μπορούμε να το πάρουμε και με διαφορά, αρκεί να πιάσουμε ρυθμό.

Πράγματι, μόλις πιάσαμε ρυθμο τους ρίξαμε στα αυτιά και έσπασαν η ψυχολογία τους και τα πόδια τους.

Back