Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή, η αποτυχία είναι η μητέρα της επιτυχίας και δεν ξέρω πόσες άλλες ηλίθιες κλισεδιάρικες φράσεις μπορούν να μου έρθουν στην κεφάλα αν καθήσω να σκεφτώ. Η ουσία είναι πως ο Μπαρτζωκισμός είναι ένα κίνημα που έχει πεθάνει και τα καραφλά αδέρφια πρέπει να το καταλάβουν και να φέρουν άμεσα κάποιον άλλον. Όταν βλέπεις οτι ο Σασα δεν τραβάει, που οκ έπαθε μπλακ άουτ ας το δεχτούμε, τι τον έχεις μέσα για 33 λεπτά ρε; Δεν τον αφηνουν να πάρει ανάσα οι αντιπαλοι και ο Σπανούλης έχει προσαρμόσει την άμυνα πάνω του, βάλε μέσα τον Πιτερς και δωστου χρόνο. Ή κάποιον άλλον ακόμα και τον κόμπρα αφού ο Βεζενκοφ είναι οφ. Τα κολλήματα και οι εμμονές οδήγησαν στο 4/4.

Η κόμπρα πάντως χθες έδωσε το χάηλαητ του μικρού τελικού όταν αποφάσισε να τραμπουκίσει τον Σαμοντούροφ. Δηλαδή, το παιδί είναι ψυχοπαθής δεν υπάρχει περίπτωση. Αν δεν τον έσωζε το μπάσκετ θα τον βλέπαμε σε τίποτα στενά να σκοτώνει γάτες και να γελάει.

Η ουσία είναι πως ο Μπαρτζωκισμός είναι ένα κίνημα που έχει πεθάνει και τα καραφλά αδέρφια πρέπει να το καταλάβουν και να φέρουν άμεσα κάποιον άλλον.
Το σκεφτόμουν κι εγώ ότι έχει κλείσει ο κύκλος του μάλλον στον Ολυμπιακό. Από την άλλη σκεφτόμουν ποιος άλλος υπάρχει που μπορεί να αναλάβει. Κι η αλήθεια είναι ότι δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό.

Κάπου διάβασα ότι η Ευρωλίγκα θα ξαναγίνει εκεί το 27 και το 28, τι το θέλουν τόση πέραση έχει το μπάσκετ εκεί; Άσε που θέλεις και 3 χιλιάρικα για να πάς, πάει και αυτό άθλημα για πλούσιους το έκαναν. Με τόσες απαγορεύσεις εξάλλου, μην βρίζετε μην κάνετε χειρονομίες κλπ που να το πάρει ελληνική ομάδα.

Back