Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Κι εγώ πιστεύω ότι το ματς το πήρε εύκολα η Φενέρ, ίσως είχαν και αυτοί άγχος και δεν άνοιξαν την διαφορά ενώ είχαν πολλαπλές ευκαιρίες. Ο Παναθηναϊκός μου έδωσε την εικόνα σκασμένης ομάδας.

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ (μικρό).

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΕΛΙΚΟ (μικρό).
λεγανε για ελληνικο τελικο αλλα δεν εδιναν διευκρινηση αν εννοουσαν μεγαλο η μικρο. τλκ ελεγαν για μικρο indeed.

και κατι τετοιες δυσκολες στιγμες, για να ευθυμησωμε καπως, οι σκεψεις και η συμπαθεια μας κατευθυνονται στον μάγιστρο της προπονητικης δημητρη πριφτη που εκοψε τον ντιαλό που ειδαμε αποψε με την μονακό γιατι "δεν του εκανε" ενω τον ειχαμε κλεισει.

αυτο ειναι να χεις μπασκετικο ματι...

μάγιστρο της προπονητικης δημητρη πριφτη
o πριφτης για αρη ηταν μια χαρα (βασικα ουτε για αρη εδω που τα λεμε απλα αναφερω τον αρη γιατι ως γνωστον εχει πολλα προβληματα και δεν ειναι για μεγαλα πραγματα)
για ευρωπες ιστοριες βαρια βαρια κανει για βοηθος προπονητη.

ενταξει, εδω που τα λεμε, την εποχη που τον πηραμε για προπονητη καπως σαν τον αρη ημασταν (νόου οφένς). τον αρη των 2010's εννοω, οχι τον παλιο, καλο, ορθοδοξο των ειτις.

κανενα οφενς. ειναι γνωστο οτι ο αρης εδω και αρκετα χρονια ειναι μονο προβληματα. που τζαμπα περιμουνε χρονια μπας και λυθουν και ξαναγινουμε ομαδα για μεγαλα πραγματα.

Ειρωνία να φεύγουν και οι δύο ομάδες από πρώην παίκτες τους που έγραψαν ιστορία με την εκάστοτε φανέλα.
Θέλω να το σηκώσει η Φενέρμπαχτσε μόνο και μόνο επειδή αντιπαθώ τον Σπανούλη.

Back