Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Εχει δοκιμάσει κανεις να στριμάρει cosmote tv στο εξωτερικό;

εχω ξενερωσει αρκετα με τα οσα βλεπω απ την εθνικη κι ετσι δεν παρακολουθω Εντονα οπως παλια, το τουρνουα.
ημαντε στο ελλαδα - γαλλια στο ακροπολις και ειδα απο κοντα την φατσα και το μπαντι λάνγκουι του γιανναρα. καμμια σχεση με αλλες φορες. καμμία ομως. δεν ξερω τι γινεται στ αποδυτηρια, αλλά οτι κι αν ειν αυτό, καλό δεν ειναι.

επισης οπως εχω γραψει πολλακις (ρε σεις, που ειν ο πολάκης? χαθηκε...) δεν εχω καμμια εκτιμηση στην προπονητικη αξια του κοουτς. μιλαμε οτι εχει γινει Ο Χαμος για το πόσο πρεπει/μας εχει επιβληθει/θελουμε (οτι απ τα 3...) να παιζει ο γιαννης, τον φυλαγαμε σαν κινεζικη φαγιάντζα σε ολα τα φιλικα και παει ο φιλ τζακσον του καμπου και τον αφηνει μεσα στο ματς με γεωργια (ενω περναγαμε ξερωγω με 45 ποντους) κατι σαν 26 λεπτα, τον περισοτερο χρονο απ ολους τους παικτες. δυστυχως τα γαμωσταυριδια μου δεν εφτασαν στην κυπρο, μονο η γειτονια με ακουσε, και οπως πιθανολογουσα, σε μια φαση καπου προς το τελος ο γιαννης καπου τρακαρε το γονατο... και τωρα οντως απ οτι μαθαινω, εχει θεματακι και δεν ειναι ψευτικη η σημερινη απουσια του. επισης οταν σου κανουν 18-0 οι συμπαθεις ξυλοκοποι απ την ερζεγκοβίνα και δεν παιρνεις ταιμαουτ, δεν δειχνεις ιδιαιτερο iq, να ειπωθει κι αυτο. ασε που βγαινει και δηλωνει μετα για χρησιμη ηττα και κατι τετοιες μαλακιες απο μια ομαδα που χανουμε πρωτη φορα σε τελικη φαση διοργανωσης και που μας βαζει σε περιπετειες για τα χιαστι που ερχονται.

σε άλλα αγωνιστικα νεα, θα γινει ματσαρα την πεμπτη το βραδυ με ισπανια. αν χασουν οι ισπανοι πανε σπιτι, ενω αν χασουμε εμεις, μπερδευει πολυ το πραγμα στα χιαστί. μην ακουτε τους κατσαπλιαδες δημοσιογραφους στυλ ιω@ννου, μια χαρα ομαδα εχουν οι ισπανοι κι ας ειναι σε φαση ρημπίλντι. αν θελετε να ξερετε, ο μαλαχτης εχει παιξει στοιχημα πριν αρχισει ο τουρνουας για τελικο νικητη ελλαδα και ισπανια. ενταξει, παιζω αουτσαιντερς με καλες αποδοσεις, δεν θα παω να παιξω σερβια....

δεν ξερω πως θα κατσουν τα χιαστι, αλλά σειρα καταταξης στα ματακια μου ειναι σερβια, ισπανια, γερμανια, γαλλια, εμεις. βεβαια εχουμε γιανναρα, αλλά στα χιαστι τρωει το ξυλο της αρκουδας και φτυνει αιμα για να σκοραρει. και δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη στους τριποντέρ μας, ειδικα σε ματς που το τοπι ζυγιζει οσο το ενα μου ποδι, δηλαδη καπου 100 κιλα.

Συμφωνώ με τον Μαλάχτη για τον κόουτς Σπανούλη. Τον θεωρω μυρωδιά, όχι γιατί δεν ξέρει μπάσκετ αλλά γιατί είναι κομπλεξικός και κάνει ότι να ναι αρκεί να βγει το δικό του.

Θυμήστε μου λίγο διότι γερνάω και γίνομαι σαν την Dory αλλά με όλα τα memory loss. Αυτά τα 4D-chess καραγκιοζιλίκια, όπου πετούσαμε ματς με αναπαύσεις και κακή διαχείριση roster, δεν τα κάναμε σε πρόσφατο τουρνουά και μας έκατσε ένα παλούκι στις διασταυρώσεις από το πουθενά;

Chef's kiss μπασκετάκι στο πρώτο ημίχρονο του Τουρκία - Σερβία, ίσως το καλύτερο επιθετικά παιχνίδι που έχω δει μέχρι στιγμής στο τουρνουά.

Δυστυχώς είμαστε τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω από ομάδες όπως η Σερβία και η Τουρκία. Αν βρούμε κανέναν τέτοιο αντίπαλο στα χιαστί, καληνύχτα ζωή. Η μόνη μας ελπίδα θα είναι να κοιμηθεί ο Θεός για δύο ώρες, να γίνει ο Τολιόπουλος Στεφ Κάρι και ο Μήτογλου Καρλ Μαλόουν.

Ένα επίπεδο κάτω από Γερμανία - Τουρκία είμαστε όταν Γερμανοί και Τούρκοι εμφανιστούν στο παρκέ δεμένοι πισθάγκωνα.

Σε νορμάλ συνθήκες θα φύγουμε με μία τιμητική 40άρα.

Επιμένω, μόνη μας ελπίδα, προσευχηθείτε να είναι καλά η κόμπρα.

Ρε παιδιά μιλάμε για την ίδια ομάδα που βλέπουμε στην τηλεόραση; Εγώ βλέπω τους τιτάνες:
  • Πιστολιόπουλος
  • Τριποντίνος
  • Σλούκι Λουκ
  • Big papa
  • Greek Freak 1
  • Greak Freak 2 - the elevator
  • Greak Freek 3 - the tower
  • Cobra K-light
  • Mito the Dunkinator
  • Σαμο ο εντούρος
Το έχουμε στο τσεπάκι μας το τουρνουά.

Ρε παιδιά μιλάμε για την ίδια ομάδα που βλέπουμε στην τηλεόραση; Εγώ βλέπω τους τιτάνες:
  • Πιστολιόπουλος
  • Τριποντίνος
  • Σλούκι Λουκ
  • Big papa
  • Greek Freak 1
  • Greak Freak 2 - the elevator
  • Greak Freek 3 - the tower
  • Cobra K-light
  • Mito the Dunkinator
  • Σαμο ο εντούρος
Το έχουμε στο τσεπάκι μας το τουρνουά.
Ο big papa έμεινε σπίτι γιατί είχε θέματα, θέματα,θέματα. Αλλά έχουμε τον Air papa μαζί.

Μόνη ελπίδα να γίνει ο Μήτογλου κάτι σαν Μαλόουν, είναι να πιάσει δουλειά στα ΕΛΤΑ.
Επιτελους ενα παρατσουκλι που δεν ειναι του Ιωαννου

ξέχασες το χτύπημα της κόμπρας και τα αναποδιά σφυριά!

Ξέρει καλύτερα από player rotations και 4D chess στα matchαρίσματα το επιτελείο. Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα ρετάλια των Mavericks δεν πιάνουν μία. Το είπε όμορφα και σρεντερικά ο GM Nico "o Doncic είναι χοντρός".

Τους πάμε καλά τους Ισπανούς, μακάρι να συνεχίσουμε γιατί όσο να πεις, όταν είσαι μια ζωή πελάτης, δεν μπορείς να μην ιδρώνεις.

Επιτέλους κερδίσαμε την Ισπανία ρε θεεεεεε.
Ευτυχώς έλουσαν τις βολές τους.

Ωριο παιχνίδι, με βρωμοξυλο. Άθλια διαιτησία, ω τι έκπληξη.
Απίστευτο θηρίο ο Γιάννης.

Back