εχω ξενερωσει αρκετα με τα οσα βλεπω απ την εθνικη κι ετσι δεν παρακολουθω Εντονα οπως παλια, το τουρνουα.
ημαντε στο ελλαδα - γαλλια στο ακροπολις και ειδα απο κοντα την φατσα και το μπαντι λάνγκουι του γιανναρα. καμμια σχεση με αλλες φορες. καμμία ομως. δεν ξερω τι γινεται στ αποδυτηρια, αλλά οτι κι αν ειν αυτό, καλό δεν ειναι.
επισης οπως εχω γραψει πολλακις (ρε σεις, που ειν ο πολάκης? χαθηκε...) δεν εχω καμμια εκτιμηση στην προπονητικη αξια του κοουτς. μιλαμε οτι εχει γινει Ο Χαμος για το πόσο πρεπει/μας εχει επιβληθει/θελουμε (οτι απ τα 3...) να παιζει ο γιαννης, τον φυλαγαμε σαν κινεζικη φαγιάντζα σε ολα τα φιλικα και παει ο φιλ τζακσον του καμπου και τον αφηνει μεσα στο ματς με γεωργια (ενω περναγαμε ξερωγω με 45 ποντους) κατι σαν 26 λεπτα, τον περισοτερο χρονο απ ολους τους παικτες. δυστυχως τα γαμωσταυριδια μου δεν εφτασαν στην κυπρο, μονο η γειτονια με ακουσε, και οπως πιθανολογουσα, σε μια φαση καπου προς το τελος ο γιαννης καπου τρακαρε το γονατο... και τωρα οντως απ οτι μαθαινω, εχει θεματακι και δεν ειναι ψευτικη η σημερινη απουσια του. επισης οταν σου κανουν 18-0 οι συμπαθεις ξυλοκοποι απ την ερζεγκοβίνα και δεν παιρνεις ταιμαουτ, δεν δειχνεις ιδιαιτερο iq, να ειπωθει κι αυτο. ασε που βγαινει και δηλωνει μετα για χρησιμη ηττα και κατι τετοιες μαλακιες απο μια ομαδα που χανουμε πρωτη φορα σε τελικη φαση διοργανωσης και που μας βαζει σε περιπετειες για τα χιαστι που ερχονται.
σε άλλα αγωνιστικα νεα, θα γινει ματσαρα την πεμπτη το βραδυ με ισπανια. αν χασουν οι ισπανοι πανε σπιτι, ενω αν χασουμε εμεις, μπερδευει πολυ το πραγμα στα χιαστί. μην ακουτε τους κατσαπλιαδες δημοσιογραφους στυλ ιω@ννου, μια χαρα ομαδα εχουν οι ισπανοι κι ας ειναι σε φαση ρημπίλντι. αν θελετε να ξερετε, ο μαλαχτης εχει παιξει στοιχημα πριν αρχισει ο τουρνουας για τελικο νικητη ελλαδα και ισπανια. ενταξει, παιζω αουτσαιντερς με καλες αποδοσεις, δεν θα παω να παιξω σερβια....
δεν ξερω πως θα κατσουν τα χιαστι, αλλά σειρα καταταξης στα ματακια μου ειναι σερβια, ισπανια, γερμανια, γαλλια, εμεις. βεβαια εχουμε γιανναρα, αλλά στα χιαστι τρωει το ξυλο της αρκουδας και φτυνει αιμα για να σκοραρει. και δεν εχω ΚΑΜΜΙΑ εμπιστοσυνη στους τριποντέρ μας, ειδικα σε ματς που το τοπι ζυγιζει οσο το ενα μου ποδι, δηλαδη καπου 100 κιλα.