manos426f wrote:
Lucky Shamrock wrote:
Το ότι βρισκόταν στο γήπεδο, δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, άρα από πού και ως πού ζητάνε να πάρουν τον αγώνα στα χαρτιά; </blockquote>
Όπως δεν το επηρρεάζουν και οι ρίψεις φωτοβολίδων, το ξύλο σε κερκίδες και φυσούνα, τα αντεθνικά συνθήματα κτλ κτλ.
Αν ακολουθήσουμε αυτή τη λογική, δε θ' αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ προς το καλύτερο.
Μα ναι, εννοείται ότι αν φάει ο παίχτης φωτοβολίδα στη μάπα, θα συνεχίσει να παίζει κανονικά στον αγώνα.

Όχι, εσύ αναφέρεσαι σε κάτι τελείως διαφορετικό. Εγώ σου λέω ότι δεν επηρέασε καθόλου τον αγώνα κατά τη διάρκειά του. Και τα συνθήματα, πού κολλάνε; Έχεις δει ομάδες να παίρνουν αγώνες στα χαρτιά, λόγω συνθημάτων των οπαδών τής αντίπαλης ομάδας; Εσύ απλά βολεύεσαι που πήρες τη νίκη, έστω και στα χαρτιά. Ακόμα θυμάμαι που έλεγε ο γαύρος ότι οι αγώνες κερδίζονται στα γήπεδα - κάτι που δεν έχω δει τόσα χρόνια από πλευράς γαύρου.
Lucky Shamrock wrote:
Επίσης, είδα και τις φορές που έχει ευνοηθεί από τη διαιτησία, όπως στον τελευταίο αγώνα μεταξύ μας. Δε λέω, παίξαμε χάλια, αλλά κάτι σφυρίγματα ήταν άκυρα εντελώς. Γι'αυτό είπα ότι ο γαύρος πάει να καταστρέψει και το μπάσκετ.</blockquote>
Φορές που έχει ευνοηθεί ο ΠΑΟ έχεις δει;</blockquote>
Για πες τις εσύ, αφού τις ξέρεις καλύτερα από μένα. Για να τις μετρήσω, θα χρειαστώ τα δάχτυλα και των δύο χεριών μου;