manos426f wrote:
Καθόλου παράλογο. Από τη στιγμή που ο πρόεδρος μιας ομάδας παραφέρεται, ναι, η ποινή πρέπει να πέσει στην ομάδα του. Μόνο έτσι θα σοβαρευτεί και να φροντίσει να είναι σωστός, για να μην του εναντιωθεί κι ο κόσμος της ομάδας.</blockquote>
περα απ τις δηλωσεις του, το στυλ του κλπ που δεν αρεσουν σε κανενα μας, καταλαβαινετε οτι μιλαμε για το εξης εγκλημα, ετσι? μπηκε στο γηπεδο, παρα την απαγορευση να ΔΕΙ την ομαδα του. και θεωρειτε σωστο ν αλλαξει το αποτελεσμα του αγωνα. πάσο. καλα, π.χ. η ριζουπολη τοτε θα επρεπε να κατακυρωθει 26 - 0 στον ΠΑΟ. μιλαμε για ενα ματς που σκιζανε τις φυσουνες και χτυπαγανε παικτες κι η μια ομαδα δεν εκανε ΠΟΤΕ ζεσταμα.
επισης (και δε μιλαω για σενα μανο, μου εχεις δωσει την εντυπωση lawful good ανθρωπου, οποτε μπορει να υποστηριζες παντα τους κανονισμους στο γραμμα τους, ετσι κι αλλιως) γελαω παρα πολυ, με διαφορους ολυμπιακους, που ενω και καλα ειναι η ομαδα της μαγκιας, του "να 'ούμε ρε παιδακι μου", του τσαμπουκά, εχουν αναγκαστει και κρυβονται πισω απο την εξαντλητικης αυστηροτητας αποφαση ενος εισαγγελεα και δεν τους παει καθολου, ειναι εντελως αντιθετο με την εικονα που προσπαθουν να δωσουν στον εαυτο και στον συλλογο τους.
θα μου πεις το ιδιο κανανε και με τον βαλνερ, δεν ειναι κατι νεο....
ακομα νομιζω πρεπει να τελειωνει μια και καλη το παραμυθι με την ευνοια του ΠΑΟ στο μπασκετ. αρκετα το εχουμε ακουσει. αν εχει ευνοηθει σχετικα η ομαδα μου τοσα χρονια στους τελικους ξερω γω 5 φορες, αλλες τοσες εχει ευνοηθει κι ο οσφπ. το να βγαινουνε την αλλη μερα οι κοκινες εφημεριδες και ποτε να μετρανε τα φαουλ, ποτε τις βολες, και ποτε να λενε για ενα δυο σφυριγματα σε 40 λεπτα αγωνα, δεν ειναι ευνοια του ΠΑΟ. ειναι μπασκετικη ασχετοσυνη και εσκεμμενη διαστρεβλωση του καθε δημοσιογραφου.