Όντως ο Λοβ έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στους τελικούς. Το χρωστούσε σε όλους, στον Λεμπρόν και στον εαυτό τού. Για μένα ο καλύτερος είναι μέχρι τώρα ο MJ, αλλά τον Λεμπρόν ειδικά από πέρυσι που έχει σοβαρευτεί και κάνει και τον coach εντός και εκτός παρκέ, τον βάζω 2ο-3ο προκαταβολικά και για τα επόμενα ~3 χρόνια που θα παίζει. Ο Γκριν μου έκανε εντύπωση η ευστοχία του, αλλά δεν ανησύχησα πάρα πολύ, δεν είναι παίκτης με "ειδικό βάρος" που εμπνέει τους συμπαίκτες του. Αν ο Κάρι έπαιρνε μπρος ή ο Τόμπσον, εκεί θα έγερνε η πλάστιγγα, γιατί αν και έβαλε το τρίποντο στο τέλος ο Irving δεν ήταν η βραδιά των 40 πόντων του...<br><br>Μου άρεσε πολύ το ματς, ότι κέρδισε το Κλιβελαντ κόντρα σε παραδόσεις/προγνωστικά, ήρωας με κλάμα ο Λεμπρόν αν και πολλοί από την ομάδα έκλαιγαν χθες γιατί 1η κούπα για το μπάσκετ και μετά από 60 χρόνια για την πόλη τους γενικά, και φυσικά αυτό ίσως διδάξει και λίγο humility στους απανταχού GSW (ομάδα και φανς) που κατάφεραν και έχασαν 3-1 πλεονέκτημα...<br><br>Υ. Σ. Αυτό με τον Λοβ αναφέρομαι μετά τη λήξη του αγώνα, που έχει πάρει θέση ο Λεμπρόν στο πόντιουμ και έρχεται από πίσω ο Λοβ με ένα "κεφαλοκλείδωμα" να τον αγκαλιάσει αλλά ο Λεμπρόν δεν ανταπέδωσε και ούτε καν γύρισε να τον κοιτάξει... Αλλά ίσως να είμαι εγώ υπερβολικός....<br>