What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Το θέμα με τον RG είναι ότι την πρώτη φορά που ήρθε στα ντέρμπυ νικούσαμε συνέχεια αλλά στην Ευρώπη δεν πήγαινε καλά, από πέρσι δείχνει να το έχει χάσει και στα 2... φοβάμαι οτι θα αλλάξουμε σύντομα κόουτς και θα πάει χαμένη άλλη μια χρονιά.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
<img src="http://www.leoforos.gr/media/com_news/galleries/2016/10/17/5566/photos/full/1383012.jpg" alt="1383012.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br>δε μας φτανανε ολα τ αλλα, τιτιβισε κι ο μαικ τζειμς..<br><br><i><b>".....Ο Αμερικανός γκαρντ, σχολιάζοντας την εικόνα της ομάδας του, σχολίασε στο twitter: «Δώσε τα όλα ή τίποτα. Ποτέ κάτι ενδιάμεσο.».."</b></i><br><br>ωχωχώχ, τι να εννοει ο ποιητης? λες να κατεβασει κι αλλη τζαμαρια??<br><br>
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Το ψάρι πάντα βρωμάει από το κεφάλι.<br><br>Κακά τα ψέματα, από το καλοκαίρι του 2012 η ομάδα τρέχει στον αυτόματο πιλότο λόγω Διαμαντίδη. Πλέον που μας τέλειωσε και αυτό... πλήρης Τζιγγεροποίηση του τμήματος. Να θυμόμαστε τα έπη που ευτυχήσουμε να ζήσουμε την περασμένη δεκαετία.<br><br>Η ΠΑΕ Σπάρτη να πάει καλά, βέβαια...
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Παραιτήθηκε ο Πεδουλάκης, η Superfoods έκανε δεκτό το αίτημα.
 

cercaphus

Mind-flayer
Joined
Feb 26, 2015
Messages
1,804
Αρκετά στενάχωρο γεγονός το ότι ξανασουτάρεται προπονητής στην Ελλάδα με τόση ευκολία μετά από 1 κακό αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και με τον Κετσπάγια σήμερα, που καλώς έκανε και τα είπα και λίγο σταράτα. Και να μην ξεχνάμε και την περίπτωση του Μανωλά από την ομάδα νέων της ΑΕΚ πρόσφατα. <br><br>Το κακό με αυτήν την πρακτική είναι διττό και με μακροχρόνια αποτελέσματα. 1ον δεν στεριώνει προπονητικό πλάνο μακροπρόθεσμα και 2ον χτίζονται παράλογες απαιτήσεις και φανατίζεται ένας όχλος για να γουστάρει μόνο την νίκη έναντι του αιώνιου αντιπάλου (όποιος και αν είναι αυτός) και άμα αυτή δεν έρθει, στην πυρά ο προπονητής!
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
δυστυχως ο χρονος δεν γυριζει πισω. μια σειρα απο λαθη (τα κυριοτερα φυγη ζοτς, σπανουλη) και το νομοτελειακο αντιο του Μητσου μας φερνουν εδω που ειμαστε κι εχω την αισθηση οτι δυστυχως μιλαμε για τελος εποχης.. το αισιοδοξο σεναριο, οπως τα βλεπω, λεει οτι θα παιρνουμε κανενα πρωταθλημα καθε 3-4 χρονια, κανενα κυπελο που μας παει παραδοσιακα και θα πορευομαστε σερνοντας τα σουπερφουντς διπλα στο ονομα μας. το ασχημο σεναριο λεει οτι θα γινουμε σαν τον ποδοσφαιρικο ΠΑΟ, ενω σιγα σιγα ο μεγαλομετοχος θα αφοσιωθει στην σπαρτη (ασε που εκει κολλαει το σουπερφουντς καλυτερα, μελανας ζωμος κετς...).<br><br>οι αλλοι απεναντι εχουν σταθερη ηγεσια, με λιγο πιο νορμαλ μυαλα απ τον δγ, εχουν (ακομα) λεφτα, αν και οχι οσα ειχαν πριν 2-3 χρονια κι εχουν ετοιμο ηγετη-σημαια (πρι) οταν σε κανα δυο χρονια αποχωρησει το νο 7.<br>πολυ σκουρα τα βλεπω. οκ ειμαι κλασικα απαισιοδοξος, αλλα αν υπαρχει καποιος πιο αισιοδοξος, θελω πολυ να πιστεψω.. δωστε μου ελπιδα.<br><br>υγ 1: μονο και μονο οτι συζηταμε στα σοβαρα για γκερσον το 2016 δειχνει την τρικυμια στο μυαλο του δγ. εχουμε φτασει να παρακαλαμε μπας κι ερθει ο μετριος πασκουάλ.<br>υγ 2: ειδες τι μπορει να φερει μια στιγμη.. ο Τζαμοφονιάς με την καταπληκτικη του εμπνευση (τρελαινομαι που δεν εφαγε ουτε καν προστιμο εν τω μεταξυ..) εφερε τα πανω κατω. αφησε την ομαδα χωρις ασο και χωρις την καλυτερη ισως μεταγραφη, αλλαξε τα αμυντικα πλανα κι ανακατεψε την τραπουλα (ασος ο παππας, τι αλλο θα δουμε...), και εμμεσως εκρινε σχεδον σιγουρα την ρεγκιουλαρ σηζον και εφερε συνεπαγωγικα και το διωξιμο rg.. εχω περιεργεια τι θα τιτιβισει αυριο στο τουίτυ.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
<blockquote>εχω περιεργεια τι θα τιτιβισει αυριο στο τουίτυ.</blockquote><br><br>Πόσταρε ήδη κάτι νομίζω, κάτι "κρίμα παιδιά, αν δεν παλεύεις στο ματς δεν μπορείς να νικήσεις" και άλλα τέτοια.<br><br>Δεν ξέρω κατά πόσο θα άλλαζε και ιδιαίτερα το σχέδιο με τον Τζειμς πάντως, άντε το πολύ-πολύ να έμπαινε κάνα τρίποντο παραπάνω και να χάναμε με 15 αντί για 25. Η ομάδα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο, ήταν πιο άστοχη και από αστείο για το Ολοκαύτωμα σε Εβραϊκό γάμο, και γενικά δεν έδειξε σε κανένα σημείο πως θα μπορούσε έστω και από σπόντα να πάρει το ματς.<br><br>Εν τω μεταξύ ποδοσφαιροποιήθηκε μια χαρά το τμήμα όπως έγραψα παραπάνω, βλέπε εποχές Βαρδινογιάννηδων όπου για την πρώτη στραβή έφταιγε ο προπονητής που προ ολίγου αποθέωναν και τον έδιωχναν νύχτα. Λες και το πρόβλημα του Παναθηναϊκού αυτή τη στιγμή είναι ο προπονητής. Τέλος πάντων.<br><br>ΥΓ. Μπαναώτης, Γκέρσον, Πασκουάλ... όλα τα μέχρι πρότινος κατά συρροήν θύματα της ομαδάρας του Ομπράντοβιτς, τώρα ακούγονται για τον πάγκο μας. Άντε να φέρουμε και τον Τζος Τσίλντρες άμα παίζει ακόμα, θα δέσει πολύ ωραία με Μπουρούση. Και τον Ελληνιάδη αρχηγό αποστολής.<br><br>ΥΓ2. Θα φτάσει η μέρα που θα λέμε "Γιάννη (Αλαφούζο) Θεέ, πάρε την ΚΑΕ" και θα ουρλιάζω από ευτυχία.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
με 15 ποντους διαφορα ομως θα λεγαμε οκ συμβαινουν, ειναι αρχη της σεζον, απουσιες, και διαφορα άλλα πεη μπλε που λεγονται σ αυτες τις περιπτωσεις και δε θα διωχνε και τον αρτζι. τωρα μιλαμε για καταστροφη. οποιος προπονητης και να ρθει θα εχει (σωστη) δικαιολογια οτι δεν ειναι δικο του το υλικο, οτι ηρθε μεσα στη σεζον, κλπ κλπ. αλλη μια χρονια χαμενη δηλαδη απ τον πρωτο μηνα. λαμπρά.
 

Chosen Undead

Death Knight
Joined
Jul 14, 2015
Messages
3,544
Μόνο εγώ τα βλέπω αισιόδοξα τα πράγματα που ξεκουμπίστηκε ο Πεδουλάκης?  :lol:<br>Και ναι θέλω Πασκουάλ να έρθει με έναν playmaker της προκοπής και μια χαρά θα πάει η χρονιά. Το ρόστερ προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ φέτος. Προπονητή δεν είχαμε. Problem solved :cool:<br>Το πιστεύω και κατάκτηση της ευρωλίγκας για φέτος. Μην κολλάτε σε ένα ματς. Εχουμε άλλα δέκα να παίξουμε με τον Ολυμπιακό. Θα πάρουμε το αίμα μας πίσω :deal:<br>Με James παίζει και να μη χάναμε στο ΣΕΦ. Το πιστεύω με αυτά που είδα στο τουρνουά. Αλλή ομάδα με αυτή τη παιχτούρα<br><br>p.s. Holy Cow 1000th post :drinks:
 

peisistratos

Hobgoblin Captain
Joined
Mar 4, 2014
Messages
319
με ενα προπονητη που θα εχει ενα αλφα πλανο στο μυαλο του και θα τον σεβονται οι παικτες και τουμπαλιν, μια χαρα την σωζεις την χρονια, το ροστερ ειναι αρκετα καλο και εγω νομιζω ενα τοπ 8 το εχουμε με λιγη τυχη. Και δεν ειναι μονο η ηττα απο τον αιωνιο, εδω πηγες να χασεις απο την μετριοτατη ζαλγκιρις. ο RG ειναι για πανιωνιο maximum, με καθε σεβασμο στον πανιωνιο. να βαλει φωνη σε κανα πιτσιρικα να του επιβληθει. ας οψεται η πορεια του απο ουνιξ που νομισε οτι ανηκει στο ιδιο κλαμπ με ζελικο, ιτουδη,μπλατ, κλπ.<br><br>υ.γ. για τον ιδιοκτητη της σπαρτης δε θα μιλησω<br>υ.γ.2 εφοσον δε βρεθει προπονητης της προκοπης για φετος δεν καταλαβαινω το κομπλεξ να μη φερουμε γιαννακη για μια σεζον.
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
εγώ το είχα πει ότι δεν μου γέμιζε το μάτι ο πεδουλακης. τον θυμάμαι και στο αλεξανδρειο. ναι οι οπαδοί τις ομάδας μου δεν ήταν και κάνα υπόδειγμα αλλά νταξ οπαδοί βλάκες δεν χρειάζεται να πούμε πολλά πόσο μάλλον να αντιδράσει ον κάμερα. καταλαβαίνω άνθρωπος μεν αλλά ον κάμερα παιξτο επαγγελματιας. αλλά εκεί που μου έκανε περισσότερο εντύπωση είναι στη συνέντευξη τύπου αν θυμάμαι καλά πολύ ειρωνική ήταν. πράγμα που δεν κολλάει σε σύλλογο με το όνομα παναθηναικος και τα 6 αστερια
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
μογκρευ, στο συγκεκριμενο νομιζω οτι ειχε απολυτο δικιο. δουλεια του προπονητη δεν ειναι μονο να δειχνει συστηματα και να παιρνει ταιμ αουτ, ειναι και να προστατευει τους παικτες του και να μπαινει μπροστα σε κατι τετοιες στιγμες. και δε βγαινει συχνα απ τα ρουχα του, οπως ουτε κι ο φωτσης προφανως (ισα ισα του αντωνη του καταλογιζουν το αντιθετο αρκετοι: οτι ειναι πολυ χαμηλων τονων). αν ισχυει αυτο που γραφτηκε οτι ειπωθηκε, τους δικαιολογω απολυτα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,665
Η ευρύτερη συζήτηση για τον Άρη πάντως έχει "πλάκα" γιατί πάμε ολοταχώς για μια από τα ίδια κι εμείς. Όπως ο Άρης αποκαλείται ακόμα και σήμερα μια μια ελαφρά εσάνς γραφικότητας "Αυτοκράτορας" επειδή έπαιρνε τίτλους  στο μπάσκετ πριν 30 χρόνια, έτσι κι εμείς οδεύουμε ολοταχώς στο να γίνουμε "ο Εξάστερος" του Γιαννακόπουλου. Να σηκώνουμε κάνα κυπελλάκι κάθε 3-4 χρόνια όπως είπε και ο Μπρους, Ευρώπη ούτε με το κιάλι προφανώς, και να μείνουμε σε λίγα χρόνια 10-15 γραφικοί να λέμε "αααχ εγώ που λες νεαρέ θυμάμαι τον Διαμαντίδη και τον Ζοτς να σηκώνουν πρωταθλήματα και Ευρωλίγκες για πλάκα πριν 20 χρόνια...αααχ τι ομαδάρα ο Εξάστερος...".
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ωραιο αρθρο. θα μπορουσε ανετα να ποσταριστει στο φουτμπωλ θρεντ, αλλά κι εδω το ιδιο κανει. εξαλλου αναφερεται και στα 2 αθληματα<br><br>http://www.sdna.gr/podosfairo/superleague/article/255600/poio-plano-diasyrthikes-apo-ton-misito-exthro-apolythikes
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
<blockquote>Το ρόστερ προσωπικά μου αρέσει πάρα πολύ φέτος. Προπονητή δεν είχαμε. Problem solved :cool:<br>Το πιστεύω και κατάκτηση της ευρωλίγκας για φέτος. </blockquote><br><br> <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />    <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" />    <img src="/boggle.gif" width="" height="" alt="o_O" title="o_O" class="bbcode_smiley" /><br><br>Χωρίς ίχνος ειρωνείας, γουστάρω πολύ την αισιοδοξία σου! Aν αυτός ο Παναθηναϊκός κατακτήσει Ευρωλίγκα για εμένα θα μιλάμε για απίστευτο ΑΘΛΟ! Προσωπικά δε θυμάμαι άλλη χρονιά να έχει τόσους πολλούς ξένους μέτριους παίκτες μαζεμένους. Μπορεί να κάνω λάθος και να εκτεθώ μ&#039; αυτό που γράφω, αλλά Φελντέιν, Σίγκλετον και Ρίβερς δε μου γεμίζουν το μάτι. Ουσιαστικά αυτή τη στιγμή Μπουρούσης, Καλάθης και Παππάς δείχνουν να είναι όλη η ομάδα.<br><br>Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερες ποιοτικές επιλογές. Η πραγματικότητα βέβαια λέει ότι ούτε αυτός μπορεί να πάει για κατάκτηση Ευρωλίγκας, να ξέρουμε τι λέμε. Το υλικό του φαντάζει καλό πάντως και, προπάντων, δεμένο. Και για πρώτη φορά μετά από χρόνια δεν έχει καθόλου ξένους νερουλάδες, σαν κάτι περιπτώσεις του παρελθόντος.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ετσι ειναι αγορι μου, δημητρακη. οταν κανεις συνεχομενες μαλακιες, ερχεται καποια στιγμη ενας πουθενάς οπως ο πασχαλης και σε κανει ρομπα γκλόμπαλυ (αν ισχυει το αρθρο, που δε βλεπω γιατι να μην).<br><br>http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/255643/o-paskoyal-fovatai-tin-astatheia-ston-pao-thelei-enisxysi-stoys<br><br>σε αλλα νεα, διαβασα ενα καλο. αφου λεει τον φωναζει συνεχεια για πυροσβεστη στα δυσκολα, μηπως να ξαναπροσλαβει τον πεδουλακη???  :lol: :lol: εξαλλου δεν τον εδιωξαν, "παραιτηθηκε" λενε....
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
Αν θυμάμαι brother Bruce το σκηνικό ξεκινήσε έως εξής οπαδοί του αρη βριζαν τον διαμαντιδη κλασσικό φαινόμενο σε ελληνικά γήπεδα και δεν πήγε να τα βρει με την διοίκηση του αρη και τους διαιτητές στους οπαδούς πήγε και άνοιξε κουβέντα και χειρονομίες και από τις δύο πλευρές. Δεν προστάτεψε κανέναν έτσι τα έκανε χειρότερα και μετά πουλούσε πνεύμα για κάτι το οποίο βοήθησε να ξεφύγει. Κάλλιστα θα μπορούσε να τα βρει με την διοίκηση και διαιτητές. Άποψη μου πάντα πως ήταν λάθος κίνηση να πάει ο ίδιος να απευθυνθεί στους οπαδούς.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
το περιστατικο που θυμαμαι εγω και αν θες βρισκω και λινκς αν και δεν ειναι αναγκη ειναι οτι κατι ΖΩΑ βριζανε την νεκρη μητερα του φωτση, γι αυτο αναφερθηκα σ αυτον στο ποστ μου. και βεβαια πηγε ο φωτσης κι ο πεδουλακης και τους γαμωσταυρισε, οπως νομιζω θα κανε ο καθενας...
 

Mogrey665

Lich
Φασαίος Larianός Approval of the Admiral Fighting stocism with stoicism Order of Alucard
Joined
Feb 23, 2013
Messages
5,932
<blockquote><br>το περιστατικο που θυμαμαι εγω και αν θες βρισκω και λινκς αν και δεν ειναι αναγκη ειναι οτι κατι ΖΩΑ βριζανε την νεκρη μητερα του φωτση, γι αυτο αναφερθηκα σ αυτον στο ποστ μου. και βεβαια πηγε ο φωτσης κι ο πεδουλακης και τους γαμωσταυρισε, οπως νομιζω θα κανε ο καθενας...<br></blockquote><br>Α τον φωτση βριζαν. Έπρεπε να τα βρει με την διοίκηση όμως κατ εμέ και να βγάλει από το γήπεδο εκείνη την πλευρά. Το να πας και να τσουβαλιαστεις με τα ζώα δεν βρίσκεις κανένα δίκιο τουλ δεν το κάνεις δημόσια παρόλο που έχεις δίκιο.<br><br><br>Βέβαια αυτά γίνονται στα γήπεδα χρόνια τώρα λίγα γεγονότα θυμάμαι από το σεφ.αλλα τα αθλητικά πρώτα για εμάς έγραψαν xD
 
Top Bottom