Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
μαζι σου. και καλο θα ηταν να ειμαστε ρομποτακια και να μη δινουμε σημασια. αλλα ειναι περιπτωσεις που δικαιως φευγεις απ τα ορια σου. και ακομα περισοτερο οταν ο αλλος κρυβεται θρασυδειλα στο πληθος.
 
<blockquote><br>μαζι σου. και καλο θα ηταν να ειμαστε ρομποτακια και να μη δινουμε σημασια. αλλα ειναι περιπτωσεις που δικαιως φευγεις απ τα ορια σου. και ακομα περισοτερο οταν ο αλλος κρυβεται θρασυδειλα στο πληθος.<br></blockquote><br><br>τους οποίους θα έπρεπε ήδη να είχαν απομονωθεί και να απαγορευόταν η είσοδος τους μέσα στα γήπεδα αλλά στην ελλάδα όπως σε πολλές χώρες  ειναι λες και τους φοβουνται και δεν έχει γίνει τπτ όλα αυτά τα χρονια με τόσα επεισοδια. αλλα τι να λεμε πως να τους απομονώσουν οι διοικήσεις όταν πχ η παε αρης χρειαζόταν τον σουπερ 3 μιας και άμα ήθελε τις έριχνε. ξέρω ξέφυγα λίγο σε ποδοσφαιρικά δρώμενα αλλά πάνω κάτω οι ίδιοι ειναι
 
λουκα μπανκι δε θα με χαλαγε, κι εχω και μια εκτη αισθηση οτι ο γαλλος ο κολέ ταιριαζει στην ομαδα..<br>αλλα βλεπω ομπραντοβιτς στο βαθος (μη λερωνετε βρακιά, μιλαμε για τον σάσα παντα).<br><br>σάρας που εχουνε βγει και σκιζουνε τους χιτωνες τους πολλοί, ειναι τεραστιο ρισκο. και ειναι και νωρις. σε 5-6 χρονια, θα ειναι ετοιμος και θα ξερουμε και τι καπνο φουμαρει προπονητικα.
 
Με Λούκα Μπάνκι ουσιαστικά είναι σα να βγάζει σημαία η ομάδα πως "στόχος μας για τα επόμενα 5 χρόνια είναι η 2η-3η θέση στο πρωτάθλημα και το Τοπ-16 στην Ευρωλίγκα".<br><br>Από την άλλη βέβαια, έτσι όπως έκανε την ομάδα ο κληρονόμος δεν πρόκειται να έρθει ποτέ και κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο. Ή για "λαχείο" θα πας ή για τριτοτέταρτο όνομα.
 
<blockquote><br>λουκα μπανκι δε θα με χαλαγε, κι εχω και μια εκτη αισθηση οτι ο γαλλος ο κολέ ταιριαζει στην ομαδα..<br>αλλα βλεπω ομπραντοβιτς στο βαθος (μη λερωνετε βρακιά, μιλαμε για τον σάσα παντα).<br><br>σάρας που εχουνε βγει και σκιζουνε τους χιτωνες τους πολλοί, ειναι τεραστιο ρισκο. και ειναι και νωρις. σε 5-6 χρονια, θα ειναι ετοιμος και θα ξερουμε και τι καπνο φουμαρει προπονητικα.<br></blockquote><br><br>Καταλαβαίνω τι λες και γιατί το λες αλλά αυτό θα ίσχυε αν μιλούσαμε για "κανονική" ομάδα με "κανονική" λειτουργία. Το πρόβλημα είναι πολύ μεγαλύτερο από το καθαρά αγωνιστικό. Από το 11 (και όχι από το 12, απλά το 12 ξεκίνησε η μεγάλη κατρακύλα) έχει χαθεί κάθε έννοια μπασκετικής λογικής στο τμήμα και για αυτό έχουμε δει όσα έχουμε δει. Ακόμα και ο Πασκουάλ να ερχόταν που ας πούμε θεωρείται τοπ επιλογή (προσωπικά θα είχα επιφυλάξεις αλλά οκ άλλη κουβέντα αυτό), δύσκολο να αλλάζαν πολλά πράγματα στο σύνολο. Ο Σάρας μπορεί να εμπεριέχει ένα ρίσκο σαν επιλογή αλλά είναι ίσως ο μοναδικός πλην Ομπράντοβιτς που να έχεις ελπίδες ότι με την τεράστια προσωπικότητα και την αντίληψη του παιχνιδιού είναι ικανός να φέρει τα πάνω κάτω στο κλαμπ και να το ξαναβάλει στο σωστό δρόμο.
 
<blockquote><br>Με Λούκα Μπάνκι ουσιαστικά είναι σα να βγάζει σημαία η ομάδα πως "στόχος μας για τα επόμενα 5 χρόνια είναι η 2η-3η θέση στο πρωτάθλημα και το Τοπ-16 στην Ευρωλίγκα".<br><br>Από την άλλη βέβαια, έτσι όπως έκανε την ομάδα ο κληρονόμος δεν πρόκειται να έρθει ποτέ και κάτι καλύτερο και δοκιμασμένο. Ή για "λαχείο" θα πας ή για τριτοτέταρτο όνομα.<br></blockquote><br><br>αν και όπως είπες και πριν για εμάς που έχουμε μείνει στις επιτυχίες 80-90 και είμαστε αυτοκράτορας έτσι για το τιμής ένεκεν. οι αυτοκρατοριες πέφτουν. άμα δεν έχει όρεξη ο μιτσος βλέπω να είναι η σειρά του ολυμπιακού για σερί τίτλους.
 
τρελλο σεναριο και απολυτως αποδεκτο κι απο μενα τον γκρινιαρη θα ηταν "τριανδρια" εννοειται με διαφορετικες αρμοδιοτητες ο καθενας, συμπληρωματικες καθαρα και οχι επικαλυπτόμενες:<br>Μητσος, σαρας, φρανκι. <br>σαρας πρωτος, φρανκι βοηθος ενα βημα πισω απ τον σαρας, μητσος για τα αποδυτηρια και συνδεσμος του τημ με τους παικτες...<br>εκει που φτασαμε ενα τετοιο ηλεκτροσοκ ισως να ειναι αποτελεσματικο. παγκοσμια πρωτοτυπια βεβαια, 3 πρωην συμπαικτες, σε νεαρη ηλικια και οι 3 ακομα, να αναλαβουν τετοιο εγχειρημα... <br>βεβαια ουτε εχω ακουσει κατι, ουτε το θεωρω εστω και λιγο πιθανο, μια φλασια που μου ηρθε ειπα.. ασε που τον μητσαρα τον κοβω να θελει να αραξει καμμια πενταετια και μετα βλεπουμε.. εξαλλου θα ηταν μεγαλο κριμα να καει ενω ακομα δεν εχει βγαλει καλα καλα τη φανελα..
 
Δηλαδή ρε παιδιά, αν καταλαβαίνω καλά, θεωρείτε ότι το πρόβλημα είναι στον προπονητή κι όχι στο υλικό του φετινού Παναθηναϊκού; Για να το πω κι αλλιώς, πιστεύετε ότι ΑΥΤΗ η ομάδα, με προπονητή τον Γκαστόνε, θα είχε σοβαρές βλέψεις για κάτι φέτος; Μιλάω για Ευρωλίγκα πάντα έτσι, στο ελληνικό πρωτάθλημα δε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε άλλο τελικό πλην ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, με μεγάλο φαβορί κατ&#039; εμέ τον πρώτο. 
 
Κάθε στοιχειωδώς σοβαρός προπονητής που βλέπει την ομάδα στην παρούσα φάση θέλει 2 πράγματα για να έρθει: τουλάχιστον 2-3 έξτρα μεταγραφές (ή έστω αποδεσμεύσεις 2-3 παικτών που μόνο διακοσμητικό ρόλο έχουν στο ρόστερ, και αντικατάστασή τους από παίκτες που μπορούν έστω να σου δώσουν ένα ποιοτικό 10λεπτο), και εγγυημένο "άσπαστο" συμβόλαιο για 1-2 χρόνια τουλάχιστον, για να τον αφήσει ο ιδιοκτήτης να δουλέψει με την ησυχία του και να μην τον απολύσει πάλι κανένα κρύο/ζεστό βράδυ του Γενάρη-Μάη επειδή έτσι του κάπνισε. "It&#039;s all about respect" έλεγε ο Ζοτς όταν έφευγε, κάτι παραπάνω ήξερε.<br><br>Εφόσον δεν υπάρχει περίπτωση να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο, μιας και θα απαιτούσε ριζική μεταστροφή στην ιδιοσυγκρασία του ιδιοκτήτη και δεν τον έχω ικανό για να είμεθα ρεαλιστές, πάμε για λαχεία και για μαχητές του συλλόγου στυλ Πεδουλάκη.
 
Με ζοτς και αυτο το υλικο παλι φαβορι θα ημασταν στο μεταξυ μας. Στην ευρωλιγκα θα ματωναν ολοι για να μας κερδισουν. Μπορει να μην πηγαιναμε καν φ4, αλλα θα θα πουλουσαμε ακριβα το τομαρι μας. Αυτα με ζοτς.<br><br>Πλεον εχουμε γινει η χαρα του καθενος με εναν προπονητη τιμιο, αλλα ανεπαρκεστατο για το επιπεδο που ξερουμε και θελουμε. Αν αποφασισουμε να γυρισουμε σε εποχες &#039;98 και πισω ας φερουμε και τον κιουμουρτζογλου.
 
<blockquote>Με ζοτς και αυτο το υλικο παλι φαβορι θα ημασταν στο μεταξυ μας. Στην ευρωλιγκα θα ματωναν ολοι για να μας κερδισουν.</blockquote><br><br>Όχι ρε φίλε, με την καμία όμως.
 
το υλικο δεν ειναι χειροτερο απ του οσφπ. η ομαδα με τον τζειμς θεωρητικα (γιατι δεν τον εχουμε δει ακομα σε κανονικο, επισημο, πλην κυπελλου νομιζω ματς) γινεται πιο επιθετικη, γρηγορη και ελκυστικη. ο σινγκλετον ειναι παικτης του 7 σε επιπεδο ευρωλιγκας, απλα η ατυχια (μαλλον επιλογη της ομαδας ηταν, αφου ηταν γνωστο απ την αρχη, οχι ατυχια) ηταν οτι επαιξε μεχρι τον αυγουστο στο πρωταθλημα της κινας συνεχομενους αγωνες κι ηρθε κατευθειαν στην προετοιμασια, γι αυτο και φαινεται εξοντωμενος απ την κουραση και βαρυς οκτωβριο μηνα. για ριβερς και νικολς δεν εχω αποψη και δεν μπορω να πω οτι τους ξερω καλα, αλλα οι 2 παραπανω μαζι με φωτση ( απ τον παγκο), μπουρουση, καλαθη, παππα, γκιστ κι επιτελους χαραλαμποπουλο, ειναι τουλαχιστον ισαξιοι με το ροστερ του οσφπ. που εχει σπανουλη (μη γελιομαστε, στα τελειωματα του μπασκετικα, οσο κι αν ειναι ακομα clutch player απ τους καλυτερους στην ευρωπη (δυστυχως για μας, φανηκε περσι)), πρι, λοτζεσκι (τρομερα υποτιμημενος παικταρας για μενα) και παπαπετρου. ουσιαστικα θεωρω οτι αλληλοεξουδετερωνονται οι ομαδες. το +25 δεν ηταν αντιπροσωπευτικο και θα φανει μεσα στη σεζον.
 
<blockquote><br><blockquote>Με ζοτς και αυτο το υλικο παλι φαβορι θα ημασταν στο μεταξυ μας. Στην ευρωλιγκα θα ματωναν ολοι για να μας κερδισουν.</blockquote><br><br>Όχι ρε φίλε, με την καμία όμως.<br></blockquote><br><br>Μιλας υποθετικα. Ο ζοτς το ειχε αποδειξει με πραξεις. Ακομα θυμαμαι τη χρονια που ειχε φυγει ο σπανουλης και ειχαμε κανει ποσες, 5 μεταγραφες, τα ιδια λεγατε. Anyway, αυτα ειναι μακρινο παρελθον. Πλεονο τροχος εχει γυρισει και σας αξιζει που ειστε απο πανω.
 
Άρη πότε είχε ο Γκαστόνε στον Παναθηναϊκό ομάδα τέτοιου budget κι ανάλογης (χαμηλής κατ&#039; εμέ) ποιότητας;<br><br><br><blockquote>λοτζεσκι (τρομερα υποτιμημενος παικταρας για μενα)</blockquote><br><br>Συμφωνώ 100%.<br>Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι στ&#039; ότι οι ξένοι του ΠΑΟ είναι ανάλογοι εκείνων του Ολυμπιακού. Θεωρώ ότι ο πρώτος φέτος δεν έχει ούτε Μπιρτς, ούτε Γκριν, ούτε καν Χάκετ (δεν αναφέρω τον Γιανγκ, διότι έχετε Μπουρούση). Ξαναλέω, μπορεί να βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα, αλλά, ρε γαμώτο, ο παίκτης που λάμπει συνήθως φαίνεται από νωρίς...
 
Μιλαμε για αλλες εποχες, αλλα οσο μπορω να θυμηθω επισης, τις χρονιες που παιζαμε στον σπορτινγκ δεν ειχαμε κατι εξαιρετικο. Αλλο που ο ζοτς εκανε τον μπατιστ απο ενα αχρηστο 3αρι, το καλυτερο 5αρι της ευρωπης. Με καλαιτζη παιζαμε τοτε, αλλα ο προπονητης ηξερε πως να διαχειριστει και να παιρνει το μαξιμουμ απο καθε παιχτη, καλο ή κακο. Εξαιρειται ο γιαβτοκας.
 
<blockquote><br>Δηλαδή ρε παιδιά, αν καταλαβαίνω καλά, θεωρείτε ότι το πρόβλημα είναι στον προπονητή κι όχι στο υλικό του φετινού Παναθηναϊκού; Για να το πω κι αλλιώς, πιστεύετε ότι ΑΥΤΗ η ομάδα, με προπονητή τον Γκαστόνε, θα είχε σοβαρές βλέψεις για κάτι φέτος; Μιλάω για Ευρωλίγκα πάντα έτσι, στο ελληνικό πρωτάθλημα δε πιστεύω ότι υπάρχει περίπτωση να δούμε άλλο τελικό πλην ΟΣΦΠ-ΠΑΟ, με μεγάλο φαβορί κατ&#039; εμέ τον πρώτο. <br></blockquote><br><br>To υλικό γενικά κακό δεν είναι. Άσχετα από τον τραυματισμό του τζεϊμς χρειαζόταν άλλον ένα παίκτη που να μπορεί να δώσει δημιουργία στην περιφέρεια και έναν καλύτερο στη θέση του Ρίβερς. Με έναν ακόμα γκαρντ, αν όλα τα υπόλοιπα λειτουργούσαν σωστά η ομάδα αυτή σίγουρα θα μπορούσε να διεκδικήσει είσοδο στο φ4. Το ακόμα παραπάνω βήμα βέβαια είναι έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολο καθώς υπάρχουν φενερ και τσσκα που είναι ομάδες δουλεμένες καιρό και σίγουρα ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους.
 
Μιας και πιάσαμε τον Ομπράντοβιτς, αυτός εκ των πραγμάτων δεν υπήρχε περίπτωση να κάτσει να προπονήσει ομάδα το ρόστερ της οποίας δεν θεωρούσε ο ίδιος πλήρες και αξιόμαχο (ή έστω να έβλεπε πως υπάρχει η προοπτική να καλυφθούν άμεσα τα κενά που έβλεπε στο ρόστερ). <br><br>Αυτή είναι μια από τις διαφορές του τοπ προπονητή από αυτού που απλά θέλει το μισθουλάκο του και να κάνει το αγροτικό του "μαθαίνοντας" από την εμπειρία "εκτιμώντας παράλληλα τον πρόεδρο της ομάδας για την ευκαιρία που μου έδωσε".
 
μα δεν ενδιαφερει κανεναν ποια ομαδα απ τις 2 εχει καλυτερους ξενους η καλυτερους ελληνες απ την αλλη.<br>το συνολικο ροστερ μετραει. και νομιζω οτι ανα θεση, απ το 1 ως το 5 οι δυο ομαδες ειναι πολυ καλα και ομοιομορφα ματσαρισμενες, εξαλλου μη γελιομαστε, μονο και μονο μ αυτο το κριτηριο χτιζονται καθε καλοκαιρι.<br>τελος παντων, ειναι πολυ νωρις και παντα η ελευση νεου προπονητη εχει απροβλεπτες επιπτωσεις. εγω εχω υπομονη και θα περιμενω, δυστυχως ο προεδρος της ομαδας μου καθολου.
 
Λέτε τελικά να έρθει ο Πασκουάλ στον ΠΑΟ; Μακάρι λέω εγώ, για να ανεβεί πάλι η αίγλη του ελληνικού πρωταθλήματος. Ευελπιστώ πάνω από όλα να δεσμευτεί ο ΔΓ στην αιτίαση του Πασκουάλ για 3ετές κλειστό, έτσι ώστε να υπάρξει σταθερότητα και συνέχεια στο προπονητικό έργο και οι οπαδοί να δείξουν υπομονή. Αρκετά καλός προπονητής, με ωραίο στυλ μπάσκετ, πιστεύω είναι ο καταλληλότερος διαθέσιμος για να βοηθήσει τον ΠΑΟ μακροπρόθεσμα και σε βάθος. Άμα πάρει και τους παίκτες που θέλει, θα έχει και μεγαλύτερο ανταγωνισμό ο Ολυμπιακός!
 
Από κάτι Πρίφτηδες, Μπάνκηδες και λοιπά λαχεία που ακούστηκαν, χίλιες φορές Πασκουάλ. Έπρεπε να φτάσουμε στον πάτο για να φέρει προπονητή από το πάνω ράφι.<br><br>Αλλά ας κλείσει οριστικά πρώτα, σα να το βλέπω το πρωτοσέλιδο "ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΣΚΟΥΑΛ, ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΣΟΥΛΗ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ".
 
Back
Top