Μερικες σκορπιες σκεψεις για το ποστ σου Νικολα.<br>-Καλα δε νομιζω να υπηρχε σοβαρος ανθρωπος που να θεωρουσε οτι θα περνουσαμε τη Φενερ, εγω θα ηθελα βεβαια ενα 3-1 ή 3-2 να δουμε μερικα ματσακια παραπανω. <br>-Ειναι κριμα να ξηλωσουμε την ομαδα και δε νομιζω να γινει κατι τετοιο, υπαρχει ωραιο υλικο. <br>-Τον Καλαθη ποιος τον βαφτισε ηγετη; Μαλλον τα site/εφημεριδες για να πουλησουν γιατι εγω σιγουρα οχι, οσο και να χτυπιομαστε κατω Διαμαντιδης δεν ξαναβγαινει. Ο Καλαθης ομως ειναι μια χαρα ασσος, απο τους καλυτερους στην Ευρωπη, με χτυπητες δυναμεις και αδυναμιες.<br>-Τον Σπανουλη τον εχω σε πολυ χαμηλη υποληψη, μπορει να ειναι πολυ καλος στα στατιστικα του αλλα ειναι τελειως αψυχολογητος. Περυσι ο Ολυμπιακος μπορουσε να μας ειχε σκουπισει με πολυ ανετο 3-0 και διψηφιες διαφορες ποντων αλλα ο Βασιλης ηθελε να κανει τον ηρωα και να παιρνει τις τελευταιες επιθεσεις και να κανει τον κιλλερ, τον φονια , τον δεν ξερω εγω και αν δε τον ειχε "παει" η μπαλα τωρα θα ειχαμε ακομα Πεδουλακη γιατι ειναι για τ'αναθεμα αλλα "ναι πηρε πρωταθλημα περυσι against all odds" (να και κατι καλο).<br>- Για μεταγραφες ο,τι πει ο Πασχαλης, μετα απο μερικα χρονια φαινεται να εχουμε πολυ σοβαρο προπονητη. Προσωπικα θα ηθελα εξω Μπουρουση (αψυχολογητη μεταγραφη, το περσινο του ηταν στατιστικο λαθος) και Φωτση (τον αγαπαω απυθμενα αλλα δε μπορει πια) και να αρχισουμε να βαζουμε πιο πολυ μεσα Παππα και Χαραλαμποπουλο γιατι αν ψηθουν θεωρω οτι θα γινουν πολυ καλοι, ο Παππας μου θυμιζει Χατζηβρεττα.