Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
<blockquote><br>Και πολύ καλά κάνουν!!!!!<br><br>Καλή τύχη στον μπασκετικό Ολυμπιακό!!!<br></blockquote><br><br>Γιατί όμως εμείς εδώ αντί για μια σαν τη Μιλενα έχουμε φορτωθεί τον Ιωάννου;;;<br>
 
<blockquote><br>Γιατί όμως εμείς εδώ αντί για μια σαν τη Μιλενα έχουμε φορτωθεί τον Ιωάννου;;;<br></blockquote><br>"...όπου φτωχός κι η μοίρα του..."
 
<blockquote><br><blockquote><br>Γιατί όμως εμείς εδώ αντί για μια σαν τη Μιλενα έχουμε φορτωθεί τον Ιωάννου;;;<br></blockquote><br>"...όπου φτωχός κι η μοίρα του..."<br></blockquote><br>Δεν την ξέρω την ατάκα, είναι παροιμία ή βγήκε από καμιά παλιά ελληνική ταινία;<br><br><br>Εμφάνισαν και τον Γιαννάκη ο οποίος βρίσκεται στο γήπεδο. Λέτε επιτέλους να αναλάβει ξανά την Εθνική;;;
 
<blockquote><br>8/15<br></blockquote><br><br>To ίδιο σκορ και γω και φαντάσου δεν έχω δει ποτέ ούτε ένα ματς nba που να παίζει. Not bad από τα ρεπορτάζ και μόνο που διάβαζα ή αθλητικές ειδήσεις που είδα στη TV <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br>Καταρεμένε ΟΤΕ :throw:<br><br>Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό btw. Μακάρι να το σηκώσει :drinks:<br>
 
Τείνει να γίνει παράδοση αυτό με τον Σπανούλη, βαράει στο γάμο του καραγκιόζη για όλο το ματς και στο τελευταίο 2λεπτο βάζει 2-3 ανάπηρα λεη-απ και κανα-δυο τρίποντα από τα 9μιση μέτρα και παίρνει το ματς.
 
<img src="http://i406.photobucket.com/albums/pp146/Feregorn/maxresdefault_zpsvuyx5jo7.jpg" alt="maxresdefault_zpsvuyx5jo7.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br><blockquote><br>στο τελευταίο 2λεπτο βάζει 2-3 ανάπηρα λεη-απ και κανα-δυο τρίποντα από τα 9μιση μέτρα και παίρνει το ματς.<br></blockquote><br><br>Ανάπηρα λει-λαπ; Υποτιμάς τον Σπανούλη;
 
ΤΣΣΚΑ - Ολυμπιακός 78-82<br><br>Μπράβο στο Ολυμπιακό!<br>Τεράστια νίκη και πρόκριση!!!<br><br>Άντε να περάσει και ο Ζοτς, να δούμε ματσάρα της Κυριακή (Αν περάσει η Ρεάλ, πιστεύω πως ο Γιούλ θα το σηκώσει μόνος του, γιατί κάτι χρωστάει στον γαύρο).
 
Αν περάσει η Ρεάλ τότε ο οσφπ έχει ήδη σηκώσει το 4ο και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.<br><br><br><blockquote><br>Ανάπηρα λει-λαπ; Υποτιμάς τον Σπανούλη;<br></blockquote><br><br>Προς Θεού. Θεωρώ πως ο Τυροτζόρνταν είναι μακράν του επόμενου στη λίστα ο 4ος καλύτερος Έλληνας παίκτης όλων των εποχών μετά τον Γκάλη, τον Διαμαντίδη και τον Παπαλουκά.
 
<blockquote><br>Αν περάσει η Ρεάλ τότε ο οσφπ έχει ήδη σηκώσει το 4ο και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.<br></blockquote><br>Η Ρεάλ έχει πάθει από τον Ολυμπιακό ένα από τα μεγαλύτερα κάζα της μπασκετικής ιστορίας της. Μην τους υποτιμάς.
 
Ίσως πρέπει το ζευγάρι Ολυμπιακός-ΤΣΣΚΑ να απαγορευτεί στη Euroleague, εκτός αν πρόκειται για τελικό, όπου κι εκεί φυσικά θα χάνουν οι Ρώσοι. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /><br><br>Τεράστια νίκη, όλα πιθανά για το τρόπαιο, είτε με Ρεάλ είτε με Φενέρ.<br><br><blockquote>...και τον Παπαλουκά.</blockquote><br><br>Χμμμμ, δε νομίζω ότι μπορεί ο Παπαλουκάς να θεωρηθεί καλύτερος του Σπανούλη. Από ποια άποψη το λες εσύ;
 
Aν και φρονώ οτι καθε ηττα του Ολυμπιακου ειναι νικη για την πολιτισμενη ανθρωποτητα, οφειλω να ομολογησω οτι δεν ισχυει αυτος ο αφορισμος μου για το τμημα μπασκετ. <br><br>Οσο για τον τυρο-Τζορνταν που λεει και ο Brother Bruce, με τον οποίο μεγαλώσαμε στην ιδια γειτονια, οφειλω να του βγαλω το καπελο, γιατι αν και ειχε το 1/10 του ταλεντου του Λαρισαιου  Νεστορα Κομματου (τεραστιο ταλεντο, οπως και τεραστιο κοπροσκυλο) και το 1/100 του μυαλου (μπασκετικου και μη) του επισης Λαρισαιου Ντικουδη, ειχε τοσο work ethic που εφτασε να γινει οντως ο τεταρτος (ισως και τριτος) μεγαλυτερος μπασκετμπολιστας του Ελληνικου μπασκετ. Βεβαια παραμενει ενας απιστευτος τσιγκουνης και φραγκοφονιας (του στυλ παμε για καφε οταν ερχεται Λαρισα και κερναω εγω), επιβεβαιωνοντας τη ρηση οτι μπορεις να βγαλεις τον ανθρωπο απο τη φτωχεια αλλα οχι τη φτωχεια απο τον ανθρωπο.
 
<blockquote><br>Δεν την ξέρω την ατάκα, είναι παροιμία ή βγήκε από καμιά παλιά ελληνική ταινία;<br></blockquote><br>Είναι ελληνική παροιμία<br>http://www.cognosco.gr/Gnwmika/Proverbs.jsp
 
Ηελλιον διαφωνώ με Σπανούλη τέταρτο. Γκάλης ΟΚ για 1ος, αν και εγώ μόνο από βίντεο τον ξέρω. Ο Σπανούλης ανήκει σίγουρα στην τριάδα και τον Παπαλουκάς δεν νομίζω να τον έβαζα σε τοπ5. Τώρα είτε πάνω είτε κάτω από Διαμαντίδη, δεν έχει σημασία τώρα γιατί ο Διαμαντίδης βγήκε στη σύνταξη ενώ ο Σπανούλης όχι ακόμα. Ας τελειώσει με το καλό και ο Σπανούλης και εάν κάνει άλλες 2-3 χρονιές σαν αυτήν φέρνοντας κούπες υπό πιο δύσκολες συνθήκες, τότε σίγουρα θα είναι από πάνω...
 
<blockquote><br>Χμμμμ, δε νομίζω ότι μπορεί ο Παπαλουκάς να θεωρηθεί καλύτερος του Σπανούλη. Από ποια άποψη το λες εσύ;<br></blockquote><br><br>Ως all-around παρουσία και ηγετική φυσιογνωμία. Μπορεί και να είναι κάπως θολές οι αναμνήσεις, αλλά ενώ πχ ο Σπανούλης έχει δίπλα του και έναν Παπανικολάου, έναν Πρίντεζη, έναν Μάντζαρη που τραβάνε κουπί όσο ο ίδιος δεν παίζει καλά, ο Παπαλουκάς για όσο καιρό ήταν στην ΤΣΣΚΑ ήταν μια ομάδα μόνος του.<br><br>Παίζουν και διαφορετική θέση βέβαια, θεωρητικά.
 
ειδες τι γκένεν χέληο με τα παρομοια αβαταρς?? μπερδεψαμε τον κοσμο :rofl:<br>το "τυροτζορνταν" το χει κοπυραιτ ο χέληος, ασπάραγκε78.
 
Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά του μπασκετικού Ολυμπιακού:<br>http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/article/330633/i-eyropi-ypoklinetai-se-olympiako-kai-spanoyli<br><br>Είμαι Παναθηναϊκός από "από πάππου προς πάππον". Κυριολεκτικά.<br>Οι Παναθηναϊκοί δεν έχουμε πρόβλημα με τις νίκες και χαρές του Ολυμπιακού.<br>Πρόβλημα έχουμε με τους κλέφτες. Και οι κλέφτες συνήθως το παίζουν και μάγκες ("διδάξαμε ήθος", "κότες χοχοχο" κ.τ.λ.).
 
Ουδεμία σχέση ο μπασκετικός οσφπ με τον ποδοσφαιρκό, ούτως ή άλλως. Αν ο ποδοσφαιρικός είχε λίγη από την τσίπα και την ευγένεια του μπασκετικού (ντάξει κάτι μπλουζάκια με βολές κτλ τα ξεχνάμε αναγκαστικά, τους είχε χαζέψει στη φάπα και ο Ζοτς για πόσα χρόνια  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" /> ) θα ήταν ολόκληρη η χώρα καλύτερη, το δίχως άλλο.
 
Φενερ - Ρεάλ = 81 - 75<br><br>Γαύρος - Ζοτς τελικά ο τελικός...
 
Και, ενώ ο Αιώνιος Αντίπαλος παίζει καλό μπάσκετ και διεκδικεί στα ίσα 4ο Ευρωπαϊκό, τι άρθρα ανεβάζουν τα μέσα του προέδρου της ΚΑΕ Σούπερφουντς:<br><br>
<div class="bbcode_code">
<div class="bbcode_code_head">Code:
<div class="bbcode_code_body" style="white-space:pre">http://www.leoforos.gr/basketball/story/113683/o-sostos-opados-den-xexna

<br><br><blockquote>Ο ΣΩΣΤΟΣ ΟΠΑΔΟΣ... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ!<br>Δεν ξεχνά καλές στιγμές, δεν ξεχνά νίκες, ήττες, δεν ξεχνά τίποτα! Ο οπαδός που αγαπάει την ομάδα του (κερδίζει-χάνει) και δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Δεν διαγράφει τις καλές στιγμές επειδή προκύπτει μία κακή. Θυμάται τα πάντα και βάζει σε μία νοερή ζυγαριά όλες τις στιγμές που του χαρίζει η ομάδα του!<br><br>Η ενίσχυση μνήμης όμως, είναι εφικτή μέσα από προϊόντα που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον σκοπό αυτό! Το SUPERFOODS® MEMOACT είναι ο σύμμαχός σου στη μνήμη και θα σε βοηθήσει με τον πιο φυσικό τρόπο!<br><br>Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου το SUPERFOODS® MEMOACT και φύλαξε με αγάπη στην μνήμη σου όλες τις στιγμές. «Κερδίζεις χάνεις, εγώ θα τραγουδάω…»!</blockquote><br><br>Ντάξει, έχει πάψει να είναι αστείο προ πολλού.
 
ήμουν τόσο περίεργος για το τι είναι αυτό που άνοιξα το λινκ well done xD  <br><br>έπρεπε να το περιμένουμε οτι θα κάνει τετοια διαφήμιση.
 
Back
Top