Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
ο παπαλουκας υπηρξε για αρκετα χρονια ο πιο ακριβοπληρωμενος παικτης στην ευρωλιγκα (επαιζε ρωσια θα μου πεις) και τιμαγε τα λεφτα του καθως ο τυπος ηταν μαεστρος στο μοιρασμα της μπαλας και στην οργανωση της επιθεσης ενω τα εσταζε και απο ολες τις αποστασεις. Γκαλη , Γιαννακη κλπ δε προλαβα αλλα πρωτος ειναι 3D σιγουρα, ο πιο ολοκληρωμενος παικτης που εχω δει ποτε στην ευρωπη, και σπανουλης παπαλουκας κονταροχτυπιουνται για τη δευτερη θεση με προβαδισμα στον παπαλουκα γιατι το εχω ξαναπει, ο σπανουλης θελει σωνει και ντε να παιρνει τις τελευταιες επιθεσεις , να γινεται ηρωας, πρωτοσελιδο κλπ κλπ

<blockquote><br>[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=nHxPQtSIPmM[/youtube]<br></blockquote><br><br>Εφοσον η ερωτηση μιλαει για τον καλυτερο Ελληνα μπασκετμπολιστα , θα ελεγα Διαμαντιδης. Ο Γκαλης ειναι ο ΘΕΟΣ του μπασκετ και του Ελληνικου αθλητισμου γενικοτερα και η τοποθέτησή του σε τετοιες συγκρισεις μονο ως ιεροσυλια ή ως αγνοια ενεκα νεαρης ηλικιας, μπορει να θεωρηθει.

<span style="font-size:18pt">Mεγάλε Σάρας :salute: :salute: :salute:</span><br><br>http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1086521/apostomotiki-apantisi-toy-saras-se-dimosiografo-vid <br>

καλα, καθε τετοια συγκριση που ουσιαστικα απαιτει ενα ναι η ενα οχι η να δηλωσεις ΕΝΑ ονομα, την θεωρω λανθασμενη εξαρχης.<br>δεν γινεται να μην συνυπολογισεις την εποχη που αγωνιστηκε ο καθε παικτης, τους τοτε αντιπαλους και συμπαικτες του, και δευτερευοντως αλλα εξισου σημαντικο, αν ηταν ηγετης η απλα σκορερ, αν προσεφερε και στις 2 μεριες του γηπεδου κι αν η ομαδα του κερδισε τιτλους με αυτον σαν σημειο αναφορας.<br>επισης ειναι ξεκαθαρο οτι ο καθενας μας, εστω και υποσυνειδητα "προμοδοτει" στην αξιολογηση του τους παικτες που εχει δει ο ιδιος ν αγωνιζονται η ειναι πιο κοντα στην εποχη του.<br>εχοντας λοιπον ηδη σεντονιασει, να πω μια αποψη κι εγω:<br><br>μεγαλυτερο ταλεντο (σκατενια λεξη, εννοω τις σωματικες του δυνατοτητες σε συνδυασμο με τις εμπνευσεις του και τα "απιστευτα" που εκανε στο παρκε):<br>γιανναρος, γκαλης, κολοκυθας (για τον τελευταιο δεν εχω ίδια αποψη, το εχουν πει ανθρωποι σεβαστοι και γνωστες του χωρου)<br>μεγαλυτερος ηγετης (δηλ. ανθρωπος που αλλαξε την μοιρα της ομαδας του και εδωσε τιτλους): διαμαντιδης, σπανουλης, γκαλης, γιαννακης<br>μεγαλυτερη χαμενη ευκαιρια: φανης (στεναχωριεμαι που δεν βλεπω συχνα τ ονομα του, γιατι προκειται για ΤΕΡΑΣΤΙΟ παικτη που απλα δε γουσταρε να κυνηγησει το παραπανω)

Θα συμφωνήσω μαζί σου. Σε αυτούς τους παίχτες θα προσθέσω εγώ Μπουρουση, Ζήση, Φωτση, Αλβέρτη, τους δύο Παπανικολάου. Το σίγουρο είναι πως αν δεν υπήρχαν οι Γκάλης, Γιαννάκης δεν θα υπήρχε ελληνικό μπάσκετ. Άσε που το μπάσκετ όπως σωστά είπες έχει αλλάξει. Αν έπαιζαν τώρα θα ήταν ακόμα καλύτεροι παίχτες πιστεύω και είναι άδικη η σύγκριση με τους τωρινούς σταρς που κάνουν τα πάντα όλα στο γήπεδο

Αυριο για 15-20 πόντους είναι το ματσάκι, για πλάκα θα το σηκώσει ο Ζοτς.<br><br>Το γράφω <b>απο τώρα</b> γιατί ακούω και διαβάζω διάφορα περίεργα παντού...  :rolleyes:

<blockquote><br>Αυριο για 15-20 πόντους είναι το ματσάκι, για πλάκα θα το σηκώσει ο Ζοτς.<br><br>Το γράφω <b>απο τώρα</b> γιατί ακούω και διαβάζω διάφορα περίεργα παντού...  :rolleyes:<br></blockquote><br><br>Θα το παίξει κιόλας στο στοίχημα; Και εγώ δεν είμαι υπέρ-αισιόδοξος, αλλά μην υποτιμούμε τον Ολυμπιακό και έτσι...<br>

Δεν νομίζω να είναι τόσο άνετη η επικράτηση, ευτυχώς ή δυστυχώς ο οσφπ στο μπάσκετ έχει αποκτήσει χημεία στην ομάδα και βάρος στην φανέλα. Η επικράτηση του Ζοτς είναι μεν λογική, αλλά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν πιστεύω πως θα έρθει τόσο άκοπα.

Σας θυμίζω πως παίζουνε 2 από τις καλύτερες άμυνες της Ευρώπης.<br>Η Φενέρ αν και "πλουσιότερη" ομάδα, έχει μικρότερο rotation.<br><br>Και εγώ πιστεύω πως θα κερδίσει η Φενέρ. Επειδή πιστεύω πως θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι και ο Ζοτς έχει αποδείξει πως σε αυτό, είναι ίσως ο καλύτερος προπονητής της Ευρώπης.<br>Επίσης πιστεύω πως ο Ζοτς θα έχει κάποιο "κρυφό χαρτί". Μένει να δούμε αν ο Σφαιρόπουλος μπορεί να το διαχειριστεί.<br>

Θα το σηκώσει ο γαύρος και θα τρελάνει τους αρνητές.

<blockquote><br>Θα το σηκώσει ο γαύρος και θα τρελάνει τους αρνητές.<br></blockquote><br>Μακάρι! Πάλι πίσω μας θα είναι. Ο Υγιής συναγωνισμός, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Το θέμα με εμάς εν προκειμένω, είναι πως αν το σηκώσει ο οσφπ τότε ο πρόεδρός μας θα χαρεί επειδή δεν το σήκωσε ο Ομπράντοβιτς.

Έκανε την ανύπαρκτη Φενέρ πρώτη δύναμη στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ρε φίλε... τι προπονητάρας.<br><br>Τυχεροί που τον ζήσαμε τουλάχιστον εδώ, πριν αναλάβει το τμήμα η Λαίλαπα.

Έχω να δω μπάσκετ.....από όταν ήταν στον Παναθηναϊκό ο Ζελιμιρ. Με το ζόρι είδα τον τελικό και μπορώ να πω ότι φαινόταν από την αρχή παρά τις μαλακίες που έλεγε ο κιοφτες ο Ιωάννου.

<blockquote><br>Έκανε την ανύπαρκτη Φενέρ πρώτη δύναμη στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ ρε φίλε... τι προπονητάρας.<br><br>Τυχεροί που τον ζήσαμε τουλάχιστον εδώ, πριν αναλάβει το τμήμα η Λαίλαπα.<br></blockquote><br><br>Έλα μωρέ σιγά το πράγμα... Και στον Παναθηναϊκό τι έκανε δηλαδή; Δεν πήγαινε καν f4 κάθε χρόνο. Ξεκάθαρα υπερτιμημένος...

Άσε που "κι εμένα ρε αν μου έδινες τέτοιο μπάτζετ, σου σήκωνα Ευρωλίγκα κάθε χρόνο" όπως μας πληροφορούν οι γνώστες του αθλήματος ανά την χώρα.

Μέγας Ζοτς!!!<br><br>Μπράβο στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Το ότι έφτασαν ως εκεί, είναι αξιέπαινο.<br><br>Οι Τούρκοι έχουν κάνει φοβερή επένδυση 4 χρόνια τώρα και μπράβο τους. Μπράβο στην διοίκηση της Φενερ (δεν ξέρω ποιοι είναι). Το άξιζαν!

To ότι έπινε κιόλας που το πας;<br><br>*Άσχετο αλλά έχεις ιδέα αν μπλέκεται στο ότι έκλεισε πάλι το φορουμ; Ήταν και ύποπτο το timing.

Προφανώς και έφταιγε. Αν και δεν ήξερε ποιος ακριβώς το άνοιξε, απειλούσε τους ιδιοκτήτες του προηγούμενου φόρουμ αλλά και κάποια άλλα ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετα άτομα για να το κλείσουν και αυτό, σε σημείο που επηρεαζόταν μέχρι και οι οικογένειές τους πλέον. Οπότε το έκλεισε ο τυπάς. 100% δική του η ευθύνη, για ακόμη μια φορά.

Back