What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ρε τον φουστη, λεει με πιο καλα ελληνικα οτι λεω πιο πανω.
εννοειται οτι ουτε το ειχα διαβασει, ουτε το παιζω εξυπνος.
απλα καμμια φορα η κοινη λογικη οδηγει τους ανθρωπους στις ιδιες ακριβως σκεψεις.

τελικα, πριφτης λεει στον ρολο του μυστικοσυμβουλου του φραγκι.
αμαν.
ωχωχωχ.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
Κι εγώ τα ίδια ακριβώς έγραφα παραπάνω πριν το διαβάσω!Και για αυτό μου φάνηκε κι εμένα πολύ περίεργο.

Όσον αφορά τον Πρίφτη,είναι καλός προπονητής imo.Μετά από αυτήν την κίνηση βέβαια το μόνο για το οποίο έχουμε λίγες ελπίδες είναι το πρωτάθλημα,οπότε ας προσευχηθούμε για αυτό.Αλλά αυτή η κίνηση με τον "έμπειρο" βοηθό δε μου αρέσει,γιατί μου δίνει την εντύπωση ότι πάει το Φράνκι για μονιμοποίηση.Αν ήθελε όμως κάτι τέτοιο,θα έπρεπε να πάρει έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας,να τον κρατήσει για 2 χρόνια με βοηθό τον Αλβέρτη και μετά να αναλάβει μόνιμα ο τελευταίος αν είναι.Όπως το πάει τώρα φοβάμαι ότι δε θα πάνε καλά τα πράγματα.
 

jonirenicus13

Kraken
Joined
Nov 30, 2012
Messages
8,214
Ερ: Έπρεπε να φύγει ο Άρτζι?
Απ: ΝΑΙ

Ερ: Έπρεπε να φύγει ΤΩΡΑ ο Άρτζι?
Απ: Όχι

Ο λόγος είναι απλός. Η πρόκριση στην επόμενη φάση δυσκολεύει και τον Ζοτς να φέρναμε πίσω. Άρα μας μένει το εγχώριο πρωτάθλημα. Στο οποίο αντίπαλός μας θα είναι ο οσφπ. Και ο Πεδουλάκης αν έχει μάθει κάτι αυτό τον 1,5 χρόνο στην ομάδα είναι πως να κερδίζει τον ολυμπιακό.

Ούτε εμένα μου άρεσε το μπάσκετ που παίζαμε. Μονοδιάστατες επιθέσεις, στις οποίες ΑΝ έμπαιναν τα τρίποντα κερδίζαμε εύκολα, αν πάλι όχι, τότε κλάφτα. Κλασικό παράδειγμα, ο τελικός κυπέλλου με τα τσικό τού Αρη. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπυ. Με το που μπήκαν τα τρίποντα στο 2ο ημίχρονο η διαφορά εκτοξεύθηκε.

Και οι δύο αντικρουόμενες απόψεις είναι σωστές. Τουλάχιστον, με τον Ζοτς μάθαμε να καταλαβαίνουμε μπάσκετ.

Παντώς διαφωνώ οριζόντια, πλάγια, κάθετα, εντός εκτός και επί τ' αυτά με πρόσληψη Κατσικάρη και λοιπών. Αν είναι να έρθει κάνας τέτοιος, χίλιες φορές ο Πεδουλάκης.
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Meanwhile

<img src="http://media.giphy.com/media/4LZMbupbhfcvKXBCZjS8/giphy.gif" alt="giphy.gif" class="bbcode_img" />
 

infamousjohn

Death Knight
Joined
Dec 7, 2012
Messages
2,516
καποιος φλωρος απο το Ισραηλ, νομιζε οτι θα εβριζε τον big Σοφο και θα την εβγαζε καθαρη..... ξεχασε ομως οτι ο big Σοφο, δεν ειναι αδερφαρα σαν και του λογου του..... ακολουθησε σκηνη που την χαρηκα!
ο big Σοφο, ΠΗΔΗΞΕ στην κερκιδα και ο φλωρος που τον εβρισε και τον εφτυσε την εκανε σαν καλη αδερφη που ειναι....

http://www.youtube.com/watch?v=yhjtqM5oXGQ

να πω οτι ΔΕΝ τραυματιστηκε ΚΑΝΕΝΑΣ, ουτε παιδι, ουτε μεγαλος, ουτε γατα, ουτε σκυλος!
και η αδερφαρα λογικα θα κανει καιρο να ξαναμπει σε γηπεδο που ειναι και ο Σοφο...
βεβαια καποιοι εξυπνοι βιαστηκαν να ζητησουν να φυγει ο Σοφο απο την χωρα τους, αλλα ο Σοφο οπως δειχνουν τα πραματα θα μεινει εκει για καιρο ακομα! :cheers:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
λολ. ρομπα ο τυπος. ειναι αυτος με το ασπρο που εχει φτασει καπου στη λωριδα της γαζας μολις ανεβαινει ο σοφο πανω....
γραψανε κατι μουφες οτι ο σοφο χτυπησε (κατα λαθος, εννοειται) ενα παιδακι και μια γυναικα στην προσπαθεια του να τον φτασει, αλλά μαλλον δε συνεβη τιποτα τετοιο. απολυτα δικαιολογημενη κινηση για μενα, κι ας τον τιμωρησουν...
ποιος ξερει τι θα του ειπε η κοτουλα για να τα παρει ετσι. και μιλαμε για τον σοφο, που ειναι ανθρωπος με προσωπικοτητα και iq και σπανια ξεφευγει, ενω τρωει πολυ ξυλο απο αντιπαλους (λογω της αστοχιας του στις βολες) και δεχεται και ρατσιστικες επιθεσεις και συνθηματα απο πανω....
κι εχει και χιουμορ. απ οτι εχω ακουσει ειχε γελασει πολυ με το συνθημα για τον σκλαβενιτη και τις σακουλες τότε.... οτι δεν κρατησε κακία, φανηκε οταν ηρθε στην ομαδα μετα απο λιγους μηνες.

ρε σεις, λενε οτι δεν τα πηγαινε καλα με τον αρτζι κι εφυγε. λετε να τον φερει πισω ο τρακης? ο φράγκης τον ξερει καλα και σαν καλος ψυχολογος που ειναι (για προπονητης δεν ξερω...) ισως καταφερει και παρει ενα 80% απ αυτο που μπορει ο σοφο. θα ειναι αρκετο.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
Καλά, δεν ήταν ακριβώς έτσι η κατάσταση, ούτε τόσο cool ήταν που απλά να γελάσει, για την ακρίβεια είχε ανοίξει και διάλογο με την εξέδρα κάποια φορά (κυκλοφορεί και σε video αυτό). Και φυσικά δεν είχε ακούσει και μόνο για τον Σκλαβενίτη αν και η αλήθεια είναι ότι για όλο αυτό φταίγαν περισσότερο το πως το παρουσίαζε το σύνολο των δημοσιογράφων (ήταν η εποχή που όλο ο οσφπ επέστρεφε και όλο δεύτερος ήταν και παρουσιαζόταν ο Σχορτσιανίτης ως το next big thing του ΝΒΑ) και όχι ο ίδιος.
Για επιστροφή νομίζω πολύ δύσκολα γιατί ούτε ιδιαίτερα φτηνός θα είναι και είναι και από τους πλέον ασταθείς παίκτες.
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
η μανουρα με την εξεδρα νομιζω ειχε να κανει με ρατσιστικο σχολιο (αν και ο σκλαβενιτης ουσιαστικα ρατσιστικο ηταν. ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ??? :angry: :lol: ), αλλα δεν εχει και σημασια.

εκτος απο ασταθης, εχει και σοβαρο θεμα με τραυματισμους, οποτε ναι, ειναι μεγαλο ρισκο.
ετσι, στο ακυρο, πεταξα μια παπάρα. δε νομιζω οτι εχει τεθει τετοιο ζητημα, ουτε σε φιλολογικο επιπεδο.

σε αλλα νεα, πως το βλεπετε το ματσακι της πεμπτης? φιλικο? πιστευετε οτι εχει νοημα να "διαλεξουμε" αντιπαλο? και ποια μας ταιριαζει καλυτερα? εγω νομιζω οτι τις εχουμε και τις 2, αλλά και να μεινουμε οξω, δε θα με εντυπωσιασει. το πιαθνοτερο μαλλον, αυτο ειναι. οποτε δεν εχουμε και αγχος.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Είπε ο Σόφο πως ο τύπος του είπε ότι θα βιάσει τα παιδιά του. Αν ισχύει, κρίμα που δεν τον έπιασε στα χέρια του.

To ματσάκι της Πέμπτης φοβερά ιδιαίτερο. Απ' τα λίγα που δεν έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον και είναι απλά για να γίνουν. Αν δεν κάνω λάθος η Ρεάλ έχει τον τελευταίο λόγο στο να διαλέξει αντίπαλο, οπότε...

Και τις δύο τις έχουμε ναι. Η Ρεάλ είναι λούζερ στα κρίσιμα ματς, και η Τσσκα έχει τεόντοσιτς που λίγο να τον εκνευρίσεις έχει "τελειώσει" την ομάδα του. Απλά ο φετινός ΠΑΟ δεν δείχνει ικανός να καταφέρει κάτι. Μακάρι να με διαψεύσουν.
 

Raz

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,523
1000 φορές Ρεάλ.Η Ρεάλ είναι ομάδα ρυθμού,τη βγάζεις πιο εύκολα off (αν και με την περιφερειακή μας άμυνα...βράσ'τα).Η ΤΣΣΚΑ από την άλλη παίζει κανονικό μπάσκετ (από τις λίγες ομάδες που το κάνουν) και μπορεί να σε κερδίσει σε οποιοδήποτε είδος παιχνιδιού.Προσωπικά δε θα με χάλαγε η ήττα στο ΣΕΦ μπας και πέσουμε πάνω στους Ισπανούς.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Ean ανατρεξω σε παλαιοτερα post που εχω κανει,ειχα πει οτι το τελος της συνεργασιας του Σχορτσιανιτη με τον ΠΑΟ θα επηρεασει την ομαδα και κατεπεκταση και την θεση 5 οπως και εχει γινει(ο Μιχαλης οσο ψυχη εχει το κορμι δεν τον αφηνει και πολυ).Με την ενδεχομενη επιστροφη του ξανα στην ομαδα(γιατι να μην σκεφτεται η διοικηση) η τραπουλα ξαναμοιραζεται και μπορει να τα σχηματα που θα κατεβαζει ο προπονητης μας να ειναι πιο ορθολογικα και να εχεις ενα παικτη που θα παταει στο ζωγραφιστο και θα κερδιζει πολλα φαουλ απο τους αντιπαλους σε εναν αγωνα φθορας.
Το επεισοδιο δεν το δει ακομα αλλα εαν το δω μπορει να γραψω την γνωμη μου. Αλλα εαν αφησεις το Σοφο ελευθερο μπορει να στειλε πολλους στο νοσοκομειο.
 
Joined
Dec 1, 2012
Messages
758
Γιατι συμβαινουν και στο Ισραηλ και οχι μονο εδω.

http://www.onsports.gr/Under-Sports/item/394484-Makampi-Pano-yper-Sofo-apo-toys-opadoys-photo

Η Ρεαλ διαλεξε τον ΟΣΦΠ και για τα περσινα.Αντε να δουμε και εμεις τι θα κανουμε με την ΤΣΣΚΑ.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
Δυστυχώς ο Παναθηναϊκός χρειάζεται μεγάλη ανανέωση όσον αφορά τους παίκτες αλλά και τον προπονητή. Παίκτες τύπου Ράϊτ και Κάρυ δεν κάνουν για την ομάδα. Επίσης όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε ο Διαμαντίδης έχει μεγαλώσει πια και πρέπει να βρεθεί κάποιος αντικαταστάτης (όσο αυτό είναι δυνατόν). Ο Φώτσης έχει επίσης μεγαλώσει και του χρόνου αν μείνει στην ομάδα δεν ξέρουμε σε τι επίπεδο θα βρίσκεται. Ο Ουκιτς είναι πλέον σακάτης και φέτος δε βοήθησε καθόλου. Προσωπικά τον συμπαθώ σαν παίκτη και ελπίζω να επιστρέψει του χρόνου. Τα ίδια και για το Γκιστ ο οποίος πέρσι ήταν ο αγαπημένος μου λόγο αυτής της τρέλας που κουβαλάει. Φέτος όμως δε θύμιζε τον περσινό καλό του εαυτό.
Δυστυχώς όμως όλα εξαρτώντε από τις ορέξεις του Τράκη.
 

steel_havoc

Death Knight
Joined
Dec 3, 2012
Messages
4,161
Σίγουρα ο Παναθηναϊκός δεν είναι αυτός που ηταν τις περασμένες χρονιές και χρειάζεται και η ομάδα μια ανανέωση αλλα τέτοια βαριά ηττα και να μην βάζει πάνω απο 50 πόντους δεν δικαιολογείται, μοναδική χαρά θα ειναι να πάρει η Ρεαλ 2 ευρωπαϊκά φέτος, σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ :pope:
 

headless

Hobgoblin Captain
PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester Klika Member
Joined
Nov 30, 2012
Messages
336
Εντάξει ας μην τα αποδομήσουμε και όλα όμως.
Είναι λίγο νωρίς για να μπούμε στο ποιός κάνει-ποιός δεν κάνει τριπάκι.
Ήταν μια δύσκολη χρονιά με αλλαγή προπονητή και πάααααρα πολλούς τραυματισμούς, εξάλλου ακόμα δεν τελειώσαμε γιατί τώρα αρχίζουν τα playoffs.
Γεγονός πάντως είναι οτι ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν πρέπει να γίνει χωρίς τον Διαμαντίδη σαν κεντρικό ρόλο. Όσο κι αν τον αγαπάμε έγινε αιτία που χάσαμε σημαντικά μάτς φέτος, γιατί δεν έχει την φρεσκάδα και την ενέργεια που είχε, και είναι αυτοκτονία να παίζει 35λεπτα.
Ο Μήτσος μπορεί να προσφέρει 10-15 ποιοτικά λεπτά συμμετοχής αλλά όχι παραπάνω πλέον.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Ευχαριστούμε Θρύλε για τις στιγμές που μας χάρισες!
Forca Barca ταπείνωσε τους υπερόπτες μαδριλένους!
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
A ρε Τράκη γαμώτο, 10% απ' αυτά που σπαταλάς για κόκες να έβαζες στην άκρη, θα μας είχες φέρει κανά Durant ξέρω 'γω. <img src="/frown.gif" width="" height="" alt=":(" title=":(" class="bbcode_smiley" />
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,045
Tι ματσάρα ήταν τούτη! Τεράστια Μακάμπι, Τεράστια φανέλα, Τεράστιος Μπλατ. Και από την άλλη πολύ μικρός Μεσίνα για ακόμη μια φορά. Καλό NBA loser. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
ΤΣΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ FINAL FOUR. Η λουζερίαση του Μεσίνα και του τραγέλαφου Πεόντοσιτς τείνει να εξελιχθεί σε κωμωδία καταστάσεων.

Τεράστια η φανέλα της Μακάμπι. Από τότε που σταμάτησε να είναι καθεστώς και να κινεί τα νήματα στο Ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει εξελιχθεί σε συμπαθέστατη ομάδα.
 

firefistmark

Half-Ogre
Joined
Dec 19, 2012
Messages
402
Για τη ρεάλ δε θα πείτε τίποτα; :p 100 πόντους έριξε και 38 η διαφορά!τεράστια εμφάνιση!
 
Top Bottom