What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Basketball is Life

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>@ asparagus απο αυτους στην πρωτη σειρα αναγνώριζω τον δήμαρχο πειραια,τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τον άντε γεια,οι άλλοι ποιοι είναι;<br></blockquote><br>Δεν αναγνωρίζεις τον KostasChelsea???<br><br>Noobας!!
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
<blockquote><br>@ asparagus απο αυτους στην πρωτη σειρα αναγνώριζω τον δήμαρχο πειραια,τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τον άντε γεια,οι άλλοι ποιοι είναι;<br></blockquote><br><br>Aυτος με την κοτσιδα ειναι ο Κουντούρης, αρχιχουλιγκάνος των ταγματων εφοδου και μπλεγμενος στη δολοφονια Φιλοπουλου. Διπλα του ειναι ο Καραπαππας, εκπροσωπος τυπου του γαβρου και πρωην δημοσιογραφος, απο αυτους που στην Ελλαδα αποκαλουν "ρεπορτερ ομαδας" και οι οποίοι ειναι η πλεον χαμηλη και αναξιοπρεπης μορφη ζωης στον πλανητη. Κατι σαν αμοιβαδα λεκανατζου σε οικο ανοχης και συνεργατιδα των Γερμανων.
 

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Joined
Dec 5, 2012
Messages
7,050
<blockquote><br>Ο Μαρινάκης γιατί χώθηκε στο αγγλικό ποδόσφαιρο?<br></blockquote><br><br>Επειδή δεν τον κόβω να ήταν νότινχαμ από μικρός, μήπως τον βοηθάει στο να ξεπλένει πιο εύκολα;
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
<blockquote><br>Ο Μαρινάκης γιατί χώθηκε στο αγγλικό ποδόσφαιρο?<br></blockquote><br><br><br><img src="http://img.olx.biz.id/9183/37251/272515273_1_644x461_dibutuhkan-pegawai-laundry-dan-delivery-yogyakarta-kota_rev001.jpg" alt="272515273_1_644x461_dibutuhkan-pegawai-laundry-dan-delivery-yogyakarta-kota_rev001.jpg" class="bbcode_img" /><br><br><br>εντιτ: αγριο νιντζαρισμα. ρησπέκτ στον μπάθορη.<br>
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
Γιατι μπλεχτηκε? Μα θελει και ρωτημα? Για να ακουσουν επιτελους και οι Αγγλοι τον κυρ Σαββα να λεει : "Make team to win the referees" (sic).
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Από εκεί που είχε μπλοκάρει η διαδικασία λόγω υποψίας εμπλοκής του πλέον προέδρου με στημένα παιχνίδια, πώς φτάσαμε εδώ?
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
<blockquote><br>Γιατι μπλεχτηκε? Μα θελει και ρωτημα? Για να ακουσουν επιτελους και οι Αγγλοι τον κυρ Σαββα να λεει : "Make team to win the referees" (sic).<br></blockquote><br>Επίσης, ως γνωστόν, οι Άγγλοι δεν έχουν ήθος.<br>Θα πάει να τους διδάξει.
 

rikimaru

Umber Hulk
Joined
Jan 24, 2014
Messages
959
<blockquote>Διπλα του ειναι ο Καραπαππας, εκπροσωπος τυπου του γαβρου και πρωην δημοσιογραφος, απο αυτους που στην Ελλαδα αποκαλουν "ρεπορτερ ομαδας" και οι οποίοι ειναι η πλεον χαμηλη και αναξιοπρεπης μορφη ζωης στον πλανητη.</blockquote><br><br>Αν ήταν ρεπόρτερ ομάδας καλά θα ήταν. Τον αντικειμενικό "έπαιζε" στον επίσης "αντικειμενικό" sport-fm μαζί με τον Μπραουδάκη και δήλωνε οπαδός της τσέλσι. Όπως τον αντικειμενικό έκανε και ο Μαγουλάς που το 2005 μετά την αποτυχία της Σερβίας στο ευρωμπάσκετ είχε γράψει ένα επικό άρθρο που προκαλούσε να σηκωθεί να φύγει μόνος του γιατί τον έχει ξεπεράσει η εποχή και αυτός επιμένει να μένει με τον άχρηστο τον Μπατίστ https://www.youtube.com/watch?v=hpGTb7uQIZ4 . Τον αντικειμενικό έκανε και ο Δημοσθένης -why- Καρμοίρης αλλά αυτός έφαγε την φάπα που του άρμοζε on air https://www.youtube.com/watch?v=0aCpuhY5_NI<br>
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
πραγματικα λατρεία. Μονο αγαπη για τον βαγγελη ιωαννου.<br>ξερεις τι ειναι να χεις την πικρα σου που εχασε η ομαδα της καρδιας σου, να γλυφεις πατοκορφα τους ιδιοκτητες της καε παιρνοντας τους συνεντευξη, και σε ανταλλαγμα να σου ριχνουν και 2-3 χλαπατσες στη μουρη?<br>επισης σε αλλα νεα, τωρα που ειδα τις δηλωσεις ολοκληρωμενες, πραγματικα μεγαλοψυχοι και αντικειμενικοι οι αδελφοί. ρησπέχτ.<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=KbjoASd9pIk<br><br><br><br>εντιτ: ωραιο βιντεακι της ευρωλιγκας για τον τελικο.<br><br><br>https://www.youtube.com/watch?v=wA4sOj6zgH4
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
<br>Αυτοι οι Αγγελοπουλοι πάντα τοσο sore losers ηταν? Πάντως σε 2-3 χρονια που θα αποσυρθει ο Σπανουλης και θα γυρισουν σε εποχες Μπακατσιαδων και Ελληνιαδηδων, θα κοιτανε τα final four με το κυαλι.
 

Elric

Blackguard
Joined
Dec 16, 2012
Messages
1,138
http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotiris-georgiou/ti-symvainei-me-ton-zots.4610724.html<br><br> :facepalm: :facepalm: <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

Chronomancy

Todd's Minion
Staff member
Joined
Oct 8, 2013
Messages
10,224
Για τον Σκουντή τι γνώμη έχετε; Κοιτάζοντας πίσω, όσο μεγάλο όνομα έχει η χώρα στο μπάσκετ, τόσο μικροί είμεθα στο δημοσιογραφικό κομμάτι. Βέβαια δεν ξέρω και τι παίζεται έξω, οπότε δεν πολυμιλάω για οπαδιλίκια, τραχανάδες κτλπ.
 

razvedchiki

Death Knight
Joined
Dec 1, 2012
Messages
2,740
Κάτσε τον πουρουπουπου τον ξέρω και γω,τον είχε βγάλει έτσι ο Μητσικώστας στο αλτερ αν θυμάμαι καλά! :rofl:
 

Brother Bruce

Lich
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,443
ας μην πω για τον σκουντη, κριμα ειναι. <br>στο μπασκετ ειχαμε τον κορυφαιο φιλιππα, που δυστυχως εφυγε νεος. κι ο παπαδογιαννης ειναι πολυ καλος, αν και η παραλογη και τυφλη λατρεια του για την εθνικη ομαδα, καποιες φορες του θολωνει την δημοσιογραφικη κριση.<br>
 

asparagus_78

Gelatinous Cube
Joined
Oct 23, 2014
Messages
152
Το μεγαλο προβλημα με δημοσιογραφους τυπου Σκουντη και Παπαδογιαννη ειναι οτι ξεχωριζουν στη λογικη "στους τυφλους, ο μονοφθαλμος βασιλευει". Εχουν καλη χρηση της Ελληνικης (που δεν ειναι καθολου δεδομενο στους Ελληνες δημοσιογραφους και δη στους αθλητικους), και  δεν ειναι κάφροι (αυτο και αν δεν ειναι δεδομενο).<br><br>Κατα τα αλλα ειναι το λιγοτερο ανεπαρκεις, συν το οτι ο Σκουντης ειναι και γραφικος και γλειφτης. Περιοριζονται σε αρθρα του στυλ " η Ελληνικη ψυχη", "ο Γιαννης θα τα σαρωσει ολα", "ο Ολυμπιακος των θαυματων" , σε ανωδυνες εξιστορησεις για τα final four που εχουν παει, και τους τελικους NBA που εχουν παρακολουθησει και σε χαζοχαρουμενα βιντεακια με τους αλλους κρετινους εκει στο gazzetta.. Κανενα αρθρο γνωμης, κανενα αρθρο αναλυσης του πώς παιζεται πλεον το μπασκετ, καμια δημοσιογραφικη ερευνα για τα κακως κειμενα (πχ η Εθνικη δεν εχει προπονητη και ο Σωληνας στα 80 του ακομα λυνει και δενει στην Ομοσπονδια). Να μην πουμε για τον τροπο που μεταδιδουν αγωνες, ειδικα ο Σκουντης. <br><br>Σε πιανει θλιψη και μονο στη συγκριση με τον Συριγο, απο καθε αποψη. Μπορει να ειχαν χιλια δυο να του προσαψουν, αλλα ηταν ο Τσουρινακης του μπασκετ. Εβγαζε μερακι και αγαπη για αυτο που εκανε. Και τολμουσε να ψαξει και σαν δημοσιογραφος για αυτο τον μαχαιρωσαν, τον δειραν κλπ.<br><br>Eξαιρετικα καλη δουλεια, αν και ασχολουνται μονο με το NBA, κανουν αυτα εδω τα τυπακια: http://www.theballhog.net/<br>Ετσι θα επρεπε να ειναι η μπασκετικη δημοσιογραφια στην Ελλαδα. Αλλιως Σκουντηδες και το κακο συναπαντημα.
 

Hellion

Αρχιμανδρίτης
Staff member
DDD PCMaster Veteran Order of Alucard Klika Member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
16,567
Του Παπαρογιάννη ειδικά, μάλλον ο Ζοτς του πήδηξε τη γυναίκα και ο Διαμαντίδης την κόρη. Οι μαλακίες που έχει γράψει κατά καιρούς, μόνο έτσι δικαιολογούνται, αντικειμενικά.
 

blender5d

Umber Hulk
Joined
Dec 15, 2016
Messages
894
Δεν ήξερα αν έπρεπε να το ποστάρω εδώ ή στο Εμετός staff αλλά τελικά διάλεξα εδώ...<br><br>http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1087864/o-giannakopoylos-diapseydei-ton-zots-me-ihitiko<br><br>Δημήτρη Γιαννακόπουλος. Είναι ικανός σε 5 χρόνια, ανερυθρίαστα, να γκρεμίσει αυτό που έχτιζε με κόπο και "αίμα" ο πατέρας του μαζί με τον θείο του, 25+ χρόνια στον Παναθηναϊκό B.C.
 
Top Bottom