ναυαρχε διαφωνω γιατι θεωρω οτι εννοεις το καλο
μακρινο σουτ.μεχρι τα 4-5 μετρα το εχει φτιαξει πολυ και ειδικα το τερναραουντ φεινταγουει σουτ απο την μπειζ λαιν, αριστερα κυριως.
τωρα στο θεμα του γκοουτ, νομιζω δεν μπορουμε να κρινουμε με τα ιδια σταθμα ψηλους και κοντους. οκ, οι βολες ειναι ενα θεμα, αντε ας βαλω και το τριποντο.. αλλά για μενα γκοουτ ειναι οποιος καταφερει και φερει κατσαρολια στην ομαδα του και ειναι καθοριστικος σε ολα τα μηκη και τα πλατη του παιχνδιου. ρεγκιουλαρ σηζον, πλειοφς, τελικους και επιδραστικος στο παιχνιδι, τοσο επιθετικα, οσο και αμυντικα.
καλα, στα χαρτια μου, με τα προσωπικα μου κριτηρια, θελω τον γκοουτ θεαματικο, να κανει το αναπαντεχο και αυτο που φαινεται αδυνατο, δυνατό.
αλλά καλως η κακως τα κατσαρολια ειναι ισως ο πιο βασικος παραγοντας. εχω την εντυπωση οτι εκει μενει πισω ο γιαννης, οχι εξαιτιας δικου του "φταιξιματος", αλλά αλλων παραγοντων, οπως π.χ. του θεματος προπονητη και σαπορτινγκ καστ. ο Goat μου, ας πουμε οταν πηρε τα κατσαρολια του ειχε προπονητη τον φιλ τζακσον, εκ των κορυφαιων εβερ, και συμπαικτες πιπεν, χορας γκραντ κλπ, o λεμπρον ειχε spoelstra προπονητη, και συμπαικτες γουειντ, κρις μπος κλπ. οκ, στους καβς ειχε ταιρον λου προπονητη, αλλά τον καιρι ιρβινγκ συμπαικτη.
ο γιαννης πηρε το κατσαρολι με πουθενά προπονητη (γνωμουλα μου) και χωρις αλλο μεγκα σταρ διπλα του. μιντλετον και τζρου πολυ καλοι παικτες, αλλά οχι ωλ σταρς. και τα "καλα" του χρονια ειναι (επειδη ειναι βιονικος κι αν δεν εχει, χτυπαω ξυλο, σοβαρους τραυματισμους) ακομα 6-7. γι αυτο τους πιεσε για μεγκασταρ και πηραν λιλαρντ (που δεν ταιριαζει με το παιχνιδι του γιαννη καθολου για μενα, και γενικα με την φιλοσοφια του κι ειναι και τσακωμενος με την αμυνα). επισης νομιζω μεχρι τωρα δεν τους εχει βγει το θεμα προπονητη. η απειρια του γκριφιν εχει φανει, ειδικα στα κλειστα παιχνιδια και στην τεραστια τρυπα που εχουν οι μπακς αμυντικα..
πλατιασα παλι. ξεκινησαμε απ την γκοουτ συζητηση κι αφηνω εδω ενα γραφηματακι, βεβαια αναφερεται σε αριθμους μονο, ενω μολις εγραψα οτι παιζουν κι αλλοι παραγοντες, αλλά οκ, μου φαινεται χρησιμο.
εντιτ: ασχετο, αλλά ο γιανναρας αθορυβα (καλα, οχι για μενα τον ψυχακια που κοιταω την λιστα μετα απο καθε ματς...

) εχει φτασει στην θεση 91 των σκορερς του nba εβερ. και λογικα θα τελειωσει την καριερα του, βαθια (θελω να πιστευω) στην πρωτη δεκαδα. σημαντικο κι αυτο, θεωρω.