Basketball is Life

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
όπως και η προσγείωση στον κύλινδρο του επιτιθέμενου σουτέρ.

Θα διαφωνήσω με αυτό. Είχαμε δει πολλούς άσχημους τραυματισμούς με παίκτες που μετά το σουτ προσγειώνονταν στα πόδια των αντιπάλων, αυτοί έχουν μειωθεί δραστικά. Τον θεωρώ σωστό κανονισμό.

Είχαμε δει πολλούς άσχημους τραυματισμούς με παίκτες που μετά το σουτ προσγειώνονταν στα πόδια των αντιπάλων
Κομπλέ, για κάτι τόσο επικίνδυνα άτσαλο μπορεί να προβλέπεται act of violence, τεχνική ποινή και στις δύο τέτοιες περιπτώσεις, οριστική αποβολή.

Η προσγειωση στο χωρο του σουτερ το εφαρμοσαν επειδη εφευγαν με γυρισμενους αστραγαλους.

Νομιζω μετα τον τραυματισμο του Kawhi Leonard απο τον Ζαζα Πατσουλια το ξεκινησαν

Στη φάση του Ναν apparently δεν ισχύει το λεγόμενο "high five", δεν κάνουν άλμα μαζί οι παίκτες ώστε να έρθουν σε επαφή τα χέρια τους, ο Πουαριέ ορμάει και πέφτει στο χέρι του Ναν. Επίσης προφανώς η τεχνική ποινή στον Γκραντ είναι το πιο αστείο σφύρηγμα του ματς, ίσως αστειότερο και από το φάουλ που δεν έδωσε στο τέλος.

Ισχύει, η τεχνική ποινή δεν βγάζει καν νόημα σαν σφύριγμα σε αυτή τη φάση.

εκει που ειμαι instagram επεσε το ματι μου σε αυτο

Screenshot 2025-04-28 170307.png

χουαντσο και τσεντι. το καλυτερο διδυμο τριαριων στην ευρωπη.
αν σηκωσουμε το κατσαρολι, θα οφειλεται σ αυτους τους 2.
προσθετο μπονους οτι ειναι καταπληκτικοι χαρακτηρες.
τσένταρος αρχιζει και μπαινει στο νοημα :ROFLMAO::cool: :

Οσμάν-Γκέημπριελ-Γκραντ όλη η ομάδα σήμερα. Ειδικά οι 2 πρώτοι ήταν όλη η επίθεση και η άμυνα αντίστοιχα. Αν δεν μάζευε φάουλ νωρίς ο Γκέημπριελ ώστε να αναγκαστεί να βγει, η διαφορά θα συνέχιζε να ανεβαίνει. Αλλά ας είναι.

Κρίμα για τον παικταρά τον Σέην τον Λάρκιν μόνο, αυτή η Εφές θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσα οποιαδήποτε ομάδα του Φάιναλ Φορ.

γαβριηλ = λατρεια. εντελως τζαμαικα φαση κι ας ειναι απ το σουδαν. στην ωραια του κοσμάρα. εντελως οβερατσίβερ, απο λυση αναγκης και μεταγραφη με μιση ψυχη, εχει κερδισει με το σπαθι του θεση στο ροστερ για του χρονου.

λαρκιν, μπραιαντ, ντοζιερ παιχταραδες αλλά το καλικατζαρακι στον παγκο συμπλεγματικος, μικρος και αντιπαθεστατος. τραβα στο σεφ τωρα γκιοζακο, να κανεις αποφορτιση και προπονηση, να δω κατι.

στο θεμα που απασχολει σοβαρα τον χειρομαλαχτη για πολλους λογους (ο πιο πρακτικος ειναι οτι συνηθως οι ωρες των παιχνιδιων των δυτικων ομαδων στις εδρες τους ειναι πιο "βαρβαρες" για μας απο τις ανατολικες...) 2 βιντεα.

το ενα, "γκοσιπ" πιο πολυ, αναφερει ινσαιντ και καλα ινφορμέισο για την λιστα πολεων που εχει "δωσει" στους μπακς ο γιανναρος για να χτισουν ενα συμφερον τρειντ για την ομαδα, αν τελικα αποφασισει να φυγει κι αν οι μπακς θελησουν να φερθουν "συναινετικα" στην επιθυμια του (δεν βλεπω λογο να πανε σε ρηξη τωρα στο τελος...). οπως σωστα αναφερει, η φαση δεν ειναι απλα: "α, μ αρεζει αυτη η πολη, εχει ηλιο, θαλασα και τ αγορι μου και θα παω να ζησω εκει", αλλά να εχει η πολη "ενδιαφερον" για το Nba, για λογους εμπορικοτητας, αυξημενου σπονσορινγκ κλπ και να ειναι μεγαλη αγορα και οχι μιλγουωκι.

το δευτερο ειναι για πετσακηδες τζανκια του nba. ναι, οκ, σας ακουω, 47 λεπτα ειναι ΠΟΛΛΑ, αλλά το ειδα ολοκληρο και fyi κυλαει ευκολα και ομορφα χαρις στο οπτικο μπαγκράου απ το fanspo.com/nba, που δειχνει με μια ματια τα πακετα των τρειντς για την καθε ομαδα. o τυπος φαινεται σοβαρο παλικαρι και κυριως γερός γνώστης των nba trades και ξεκιναει απ το πολυ σωστο και ρεαλιστικο σεναριο οτι οι μπακς θενε ΚΑΙ παιχτες πενταδας (ή σουπερσταρς αν κατσει) ΚΑΙ προπαντων ντραφτ πικς για το μελλον λογω τραυματισμου λιλαρντ και γερασμενου ροστερ. οποιος γουσταρει nba, ας το δει. μερικες μαντεψιες του τυπου φαινονται τρελλές σε πρωτη ματιά, αλλά ολες εχουν θεωρητικη βαση. αγαπημενη "υπερβολικη" υποθεση: το τριπλο τρειντ μεταξυ μπακς - πορτλαντ - νεας ορλεανης που ο γιαννης καταληγει στους πελικανς κι ο ζαιον στο πορτλαντ σαν κεντρικη ιδεα.

tl/ds: οκ, για να μην σας βασανιζω, να σας δωκω την ομαδα που συμφωνουν τα δυο βιδεος οτι αυτη την στιγμη δειχνει πιο πιθανος προορισμος για τον γιάνναρο.
λειντις εντ τζεντς, αγαπητα παιδια (ντραμ ρολλ): χιουστον ροκετς.

πολυ θα θελα να το δω να πω την αληθεια. το σεναριο του φιλου βαζει σαν ανταλλαγμα τον τζειλεν στους μπακς, που δεν το πιστευω. νομιζω θα δεχονταν οι μπακς και κατι σαν βαν φλητ + ντιλον μπρουκς στην θεση του, και κυριως εχουν οι ροκετς αφθονα και καλα ντραφτ πικς και πολλους ροτεισον τυπους στο ροστερ νεας ηλικιας και με ταλεντο.

ακομα κι αν τελικα παει ο τζειλεν στους μπακς, σκεφτομαι ροστερ βαν φλητ, σενγκουν, γιαννης, μπρουκς, τζαμπαρι σμιθ, amen thompson, θεουλη στηβεν ανταμς και κανω κινηση να πιασω τα χαρτομαντηλακια μου. εδω που τα λεμε, δεν βλεπω να ταιριαζει στην ιδια πενταδα ο τζειλεν με τον γιαννη για πολλους λογους, αλλά ισως να εχουμε αντιδρασεις των φανς του χιουστον τυπου λούκα αν δωσουν τον τζειλεν.

για να δουμε. το μεγαλυτερο ξενερωμα τελικα θα ειναι το (αρκετα πιθανο, για τον γιαννη της καρδγιας μας μιλαμε) σεναριο να κατσει ο τζων στο μιλγουωκι και να περασει τα υπολοιπα χρονια του σε γαμάτες ατομικα σεζον, αλλά χωρις κατσαρολι και mvp. :LOL:

ακομα κι αν τελικα παει ο τζειλεν στους μπακς, σκεφτομαι ροστερ βαν φλητ, σενγκουν, γιαννης, μπρουκς, τζαμπαρι σμιθ, amen thompson, θεουλη στηβεν ανταμς και κανω κινηση να πιασω τα χαρτομαντηλακια μου. εδω που τα λεμε, δεν βλεπω να ταιριαζει στην ιδια πενταδα ο τζειλεν με τον γιαννη για πολλους λογους, αλλά ισως να εχουμε αντιδρασεις των φανς του χιουστον τυπου λούκα αν δωσουν τον τζειλεν.
Θα είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη.

Εγω παλι προτιμω να παει Spurs, να στρωσει χαρακτηρα και να δει ενα σοβαρο προπονητικο team.

Τωρα κατι Warriors κλπ θα δουλεψει το ιδιο καλα με Luka και Lebron στους Lakers..

Απο την αλλη, ας κατσει στο Μιλγουοκη να τρωει μπεργκεραρες, να ειναι ο θεουλης και σε λιγα χρονια στην τοπικη αυτοδιοικηση

κι εγω σπερς θα προτιμουσα "μπασκετικα". τι πιο γαμάτο απ το να τον δεις με τον γουεμπι στην ιδια πενταδα? τα χαιλαιτς θα ειναι τυπου space jam.
με μια προυποθεση μονο. να εμενε ο ποπ στον παγκο. οκ, εχει φτιαξει προπονητικη κουλτουρα και ΜΑΚΑΡΙ να μπορει να ειναι απλα εκει να δινει συμβουλες και τιπς, αλλά δεν θα ειναι ποτέ πια το ιδιο.

οι σπερς πανε σ εναν ελπιδοφορο απ οτι φαινεται κοουτς, αλλά θα πρεπει να τον δουμε, ενω οι ροκετς εχουν ηδη τον καλυτερο ισως προπονητη της λιγκας, τον ουντόκα.

Αδιανόητο, ασύλληπτο απίστευτο πραγματικά!
Δεν το χωράει ο νους μου πως έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Που είμασταν πιτσιρίκια και παίζαμε στον ΑΟ Μυκόνου ή στον Γυμναστικό Σύλλογο Μυκόνου με τους φιλους μου σε μπασκέτες αλλά και στο σχολείο προφανώς, που περιμέναμε 25+ χρόνια να μας φτιάξουν γήπεδο οι δημάρχοι, καταλήξαμε στη μεγαλύτερη επιτυχία του κυκλαδίτικου αθλητισμού στην ιστορία. Σίγουρα δεν περνάει αμελητέο και αυτό που κατάφερε η Ελλάς Σύρου να ανέβει Β' Εθνική φέτος στο ποδόσφαιρο, ούτε που στο παρελθόν το είχε κάνει και ο ΑΟ Σύρου, ούτε φυσικά τι έχουν καταφέρει στο στίβο ο Πανναξιακός, εμείς αλλά και άλλα νησιά. Ωστόσο Α' κατηγορία ποτέ δεν κατάφερε άλλη ομάδα των κυκλάδων να ανέβει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Γιατί ντάξει στο βόλει έχουμε τον Φοιίνικα Σύρου. Σκέφτομαι βέβαια πόσο σπουδαίο ταλέντο χάθηκε άδικα από τη γενιά μου, αν και ΟΚ όλα αυτά τα παιδιά έβαλαν το λιθαράκι τους όλα αυτά τα χρόνια να φτάσει η ομάδα εδώ. Χαίρομαι που και γω που βοήθησα να προβληθεί ότι έκανε η ομάδα από το 2011 έως το 2017 που ήμουν υπεύθυνος τύπου για το σύλλογο, πέρα από γραμματέας. Η αγάπη για τον αθλητισμό είναι τεράστια στο νησί, όπως και γενικότερα στις κυκλάδες όπως διαπίστωσα όλα αυτά τα χρόνια και πραγματικά είναι μια δικαίωση αυτού που συνέβη. Αντέ πάμε και για Ευρωλίγκα τώρα!

Last edited:
Xαμούλης!

Σήμερα το απόγευμα έχει γλέντι στο Cavo Paradiso και αύριο στο Super Paradise!

Ακρώς συγκινητικά τα όσα έγραψαν οι άλλες ομάδες των κυκλάδων για την επιτυχία

Ξεχωρίζω αυτά που είπε η ΑΕ Σαντορίνης🫶

1746884625978.png

Screenshot_t2.jpg

🫨😲😎
σε ολα μεσα βρισκεται ο μπρο. οποια πετρα κι αν σηκωσεις.

επισης, μην εισαι τετχοιος, τσοζεν.
κι η πανναξιακάρα ωραια στα ειπε... 😁🥳🫡

Back