Battlefield

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Εν αναμονή του νέου Battlefield παρουσιάστηκε σήμερα το "Battlefield Labs", που είναι ουσιαστικά ένα community testing program όπου παίκτες θα δοκιμάζουν μικρά κομμάτια του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος έχουμε και λίγο από gameplay.

Έτρεξα με την ταχύτητα του φωτός, όσο ξεπερασμένο κι αν είναι πια αυτό, θυμήθηκα μόλις με την δεύτερη προσπάθεια το λογκίν μου στην ΕΑ και ΟΛΟ ΑΥΤΟ για να με πετάξει σε μία ουρά με κοντά 90 χιλιάδες χάμστερ μπροστά μου και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ εστιμέσιο για αναμονή. Αναμονή για να γραφτώ σε λίστα αναμονής, χειρότεροι κι απο κομμουνιστές είναι ώρες ώρες. Ένιγουεϊ το έκλεισα γιατί είμαι ανώτερος από αυτούς και αν θέλουν να μου στείλουν οι ίδιοι ινβιτέσιο για τα παντόφλαμπς.

Κούλεστ στόρι έβερ.

Με το που το ανακοίνωσαν έγραφε ένας ότι βρήκε 10Κ άτομα αναμονή οπότε δεν μπήκα καν στην διαδικασία! Και δεν νομίζω να μπω κιόλας! Θα μείνω με το hype και θα φάω, πιθανότατα, την day-one φόλα! Για καμιά beta το συζητάμε..

Back