Battlefield

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Havanezos

Death Knight
Sign me up! Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Εν αναμονή του νέου Battlefield παρουσιάστηκε σήμερα το "Battlefield Labs", που είναι ουσιαστικά ένα community testing program όπου παίκτες θα δοκιμάζουν μικρά κομμάτια του παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι ότι στο τέλος έχουμε και λίγο από gameplay.

Έτρεξα με την ταχύτητα του φωτός, όσο ξεπερασμένο κι αν είναι πια αυτό, θυμήθηκα μόλις με την δεύτερη προσπάθεια το λογκίν μου στην ΕΑ και ΟΛΟ ΑΥΤΟ για να με πετάξει σε μία ουρά με κοντά 90 χιλιάδες χάμστερ μπροστά μου και ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΩΡΑ εστιμέσιο για αναμονή. Αναμονή για να γραφτώ σε λίστα αναμονής, χειρότεροι κι απο κομμουνιστές είναι ώρες ώρες. Ένιγουεϊ το έκλεισα γιατί είμαι ανώτερος από αυτούς και αν θέλουν να μου στείλουν οι ίδιοι ινβιτέσιο για τα παντόφλαμπς.

Κούλεστ στόρι έβερ.

Με το που το ανακοίνωσαν έγραφε ένας ότι βρήκε 10Κ άτομα αναμονή οπότε δεν μπήκα καν στην διαδικασία! Και δεν νομίζω να μπω κιόλας! Θα μείνω με το hype και θα φάω, πιθανότατα, την day-one φόλα! Για καμιά beta το συζητάμε..

Πέμπτη 24/7 και ώρα 1757 (καλά μπορεί και 1800 θα έχουμε το reveal trailer για το Battlefield 6.. Συντονιστείτε υπεύθυνα...

Γιαν α δουμε ποιους θα σφαξουμε αυτη την φορα! Φημες λενε οτι θα εχει εξωγηινους και ζομπι!

Κομμουνιστές και μουσουλμάνους θα πολεμάμε λογικά.

Ο,τι και αν σφάζουμε, το σίγοουρο είναι πως το μηχάνημα του Σρε θα το τρέχει 144440π 60φαπες ΟΛΑ ΜΑX.

Nαι κανονικα 1440p max 60 fps . Και αν εχει εξωγηινα ζομπι μουσουλμανους ακομα καλυτερα. ΣΤο Dead Space που ειναι και αυτο της EA σφαζουμε εξωγηινα ζομπι αρα δεν αποκλειεται να βγει και καποιο battlefielfd εξωηινα ζομπι.

Χωρίς εξωγήινους και ζόμπια.. για την ώρα..

Kαλά με ασιάτες και μαύρους θα παίζουμε; Πάμε καλά;

Ούτε ένα στοιχείο για δυνατότητα αγοράς skins Snoop Dogg, Beavis & Butthead ή Skeletor. Περιμένουν δλδ να παίξουμε ένα πολεμικό παιχνίδι φορώντας αυτές τις βαρετές στολές παραλλαγής? Μικρό καλάθι προς το παρόν.

Aκούγεται κι ότι θα έχει μόνο 70 ευρώ στο ρηλήζ, όχι 80 σαν τους άλλους τους κλέφτες. Μια χαρά!

Στάνταρ από κλειδάδικο θα τσιμπηθεί!

Να με κάτι τέτοια γίνεται όλο και δυσκολότερο να διατηρηθεί ο μισθός του Γουίλσον πάνω από τα 30 μύρια. Kαι μετά θα κόψει τα ντελίβερι και θα αναγκαστεί να τρώει μόνο φακές και μακαρόνια.

Aνατριχίλα το τρέηλερ, ειδικά για εμάς που μεγαλώσαμε ακούγοντας λιμπίζκιτ! Κι εξαιρετικά τα νέα για το μονεταϊζέσιο στο τέλος, ινγκέημ στορ, τόκενς, μπάτολπας, ό,τι θα ζητούσε κανείς το έχουν ήδη σκεφτεί και είναι μέσα!

10/10 το release! Από το επόμενο ΠΠΣΚ ξεκινούν οι open beta!!! Άντε να δούμε και πως θα παίζει στα υπερσυστήματά μας!!!

Back