What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

BioShock Infinite

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
δεν τον λενε μονο οι reviewers . δες και τι βαθμολογια βαζουν οι gamers(8.8 στο metacritic). φυσικα γουστα ειναι αυτα . υπαρχουν και αυτοι που το βαλανε 1 και 2 ( καλα γουστα γουστα αλλα για να του βαλεις τοσο πρεπει να εχεις καποιο ψυχολογικο προβλημα). προσωπικα το θεωρω εξαιρετικο βαση του σεναριου και ατμοσφαιρας που ειχε ( πολλες φορες απλως ηθελα να τελειωνω με τις μαχες για να δω τι θα γινει παρακατω )
 

vtheofilis

Death Knight
Joined
Dec 11, 2012
Messages
4,433
Να και μια όχι και τόσο καλή κριτική, αν και έχει κάποιες ενδιαφέροντες απόψεις: http://luben.tv/tech/13318/" class="bbcode_url">Bioshock: Infinite - Μία ώριμη κριτική σε ένα ώριμο έργο τέχνης | Luben.tv. Να τονίσω ότι δεν σύμφωνω με τον συντάκτη του ανωτέρω, αλλά κάποια από αυτά που αναφέρει με προβληματίζουν. Από εκεί και πέρα, δεν έχω παίξει δυστυχώς κανένα Bioshock, οπότε δεν μπορώ να κρίνω σωστά το παιχνίδι ο ίδιος.
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
πραγματικα τραγικος . ο τυπος εχει μπερδεψει τι ειναι το gaming . Γιατι το gaming ειναι πρωτιστος διασκεδαση. το οτι το bioshock infinite προσφερει εκτος απο διασκεδαση και καποιους συλλογισμους και νοηματα ( με παρα πολυ καλο τροπο κατα την γνωμη μου για game) ειναι αυτο που το κανει να ξεχωριζει απο τα υπολοιπα .
Αναφερει οτι σκοτωνεις χιλιαδες ενω ταυτοχρονα θιγει τον ρατσισμο. συγνωμη αλλα το οτι gender ειναι FIRST PERSON SHOOTER δεν το προσεξε ? τυχαια λεγετε ετσι ?
ο τυπος κανει σας κατι γερο κουλτουριαριδες οι οποιοι πηγαινουν και βλεπουν ταινιες σε τυπου captain america ,battleship και βγαινουν και λενε μετα '' ο μαλακα η ταινια ειναι τινγκα στην αμερικανια θελω τα λεφτα μου πισω''
( η φαση ειναι οτι το παιχνιδι θιγει πολλα γεγονοτα τις αμερικης και γενικα του δυτικου κοσμου )
και ο τυπος τελειωνει με αυτην την παραγραφο
<span class="bbcode_spoiler">Από κάθε ένα από αυτά τα παιδάκια του Bioshock: Infinite θα του ζητηθεί να είναι καλλίτερο από τον πάτερα του, αλλά με μικρότερο προϋπολογισμό. Κάθε ένα από αυτά θα γίνεται όλο και πιο παράδοξο, θα μας ζητάει να κάνουμε ακόμα πιο οδυνηρές αποδοχές περί του τι παίζουμε και του τι μας λέει το παιχνίδι ότι παίζουμε. Κάπου εκεί γύρω, αν δεν καταρρεύσει ο δυτικός πολιτισμός πρώτα, θα αναγκαστούμε να παραδεχτούμε πως αν πιστεύουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι τέχνη είμαστε ηλίθιοι και δεν το ξέραμε. Αν πιστεύουμε ότι αυτά τα πράγματα είναι “απλώς παιχνίδια, ρε φίλε, χαλάρωσε, όλα είναι καλά” είμαστε ηλίθιοι και το ξέραμε από πάντα.</span>
no comment ...
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
O Σταυρόπουλος που υπογράφει το κείμενο, αν και δεινός κομίστας και ενίοτε οξυδερκής σχολιαστής της καθημερινότητας, από γκέημινγκ μπάλα δεν κατέει. Προφανώς λοιπόν το αποτέλεσμα είναι αντίστοιχο με μένα να ξεκινάω μια ποιοτική σειρά άρθρων για τις αρετές του Cosplay σε μετα-πυρηνικό, Ζελντιανό-Με-Ύστερη-Kingdom-Hearts-Επιρροή και διπλό κερασάκι στο φίνις, για να πηγαίνει κάτω ευκολότερα.

Τζάστ....νόου.

YΓ Ξεκίνησα χθες το αριστούργημα ετούτο. Από χθες ζω στην Κολούμπια. Κατεβασμένα τηλέφωνα και τα ρέστα. Φούλ ραπόρτο σε ειδικό μπλόγκ όταν τελειώσω <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" />
 

vlasis_borachos

Gelatinous Cube
Joined
Dec 1, 2012
Messages
91
<blockquote>Δεν έχω κανέναν σεβασμό για την παραβιομηχανία των game reviewers. Οι επαγγελματίες κριτικοί (και οι μη-επαγγελματίες που αρέσκονται στη φαντασίωση ότι μια μέρα αυτό θα αλλάξει) πριμοδοτούν τα παιχνίδια_με_πλοκή, στο σημείο που η “ιστορία”, ό,τι και να είναι, δεν έχει πραγματική σημασία τι λέει, όσο το ότι παραδίδεται στον παίχτη με έναν ορθό ρυθμό. </blockquote>

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις είναι, ασφαλώς, συμπτωματική.

Όσο για τους υπόλοιπους, εφόσον μας έχετε αραδιάσει τόσες φορές οτι θεωρείτε τα παιχνίδια μορφή τέχνης ισάξια με το σινεμά, την ποίηση, το κουκλοθέατρο και δενθυμαμαιποιεςειναιοιυπολοιπες, καλό θα ήτο να είχατε την ωριμότητα αν όχι να συμμεριστείτε μια τέτοια αποστασιοποιημένη κριτική θεώρηση, τουλάχιστον να προσπαθήσετε να δείτε το θέμα από την οπτική γωνία του κριτικού, αντί να αναλώνεστε σε λίβελους του στύλ "τραγικός απλά" και ούγκαμπούγκα όπως "μα έλα ρε φίλε παιχνίδι είναι γινεται να μην έχει σκοτωμους;"
My 0.02 €
 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
ναι ρε nofear αυτο ακριβως λεει, αφου στην τελικη κανεις απλως ενα fps τι μας το παιζεις ηθικος. θελετε ηθικο σεναριο βαλε και το καταληλο gameplay. για αυτη την αντιφαση μιλαει αλλα εσυ μαλλον δεν καταλαβες.

εσυ ρε μπορατσο παλι αποφασισες οτι ενα παιχνδιδι ειναι αριστουργημα πριν καλα καλα το παιξεις?

κραζετε ολοι οτι ign και gi και δεν ξερω και γω ποιος αλλος, τα παιρνουν ασχημα για να γραφουν καλες κριτικες. οι κριτικες του infinite ειναι δηλαδη αντικειμενικες ε?
σε αλλες περιπτωσεις θα κραζατε οτι εχει απλοποιηθει σε σχεση με τα προηγουμενα, εχει γινει ποιο ευκολο, ποιο γραμμικο, οι επιλογες που εχεις ειναι μια κοροιδεια, για την παρουσια της ελιζαμπεθ στις μαχες, για σεναριο που υποβιβαζει την νοημοσυνη σου.

στην τελικη ειναι ενα ομορφο corridor shooter.κατι σαν cod με vigor και "σεναριο" (επειδη αυτο ειναι το "selling point" τους δεν χρειαζετε να τσιμπισουμε κιολλας)
 

Sephir

Beyond Within
Staff member
Joined
Nov 26, 2012
Messages
5,528
Σεβαστή η άποψή σου rasko. Η δική μου είναι ήδη γραμμένη αναλυτικά στο site, οπότε δεν θα την επαναλάβω. Απλά αυτό το "κάτι σαν COD με vigor και σενάριο" είναι, τουλάχιστον, υπερβολικό και ισοπεδωτικό. Αδυνατώ να βρω κοινά σημεία αυτού:
<span class="bbcode_spoiler">
</span>
με αυτό
<span class="bbcode_spoiler">
</span>

Edit: Εκτός βέβαια ότι είναι και τα δύο FPS. <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />
 

nofear

Hobgoblin Captain
Joined
Jan 15, 2013
Messages
275
rasko μια χαρα καταλαβα. αλλα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο στο οτι ενα fps εχει ηθικα ζητηματα .στο πρωτο μερος δηλαδη που ειναι η δραση ειναι καθαρη διασκεδαση . στο δευτερο μερος που ειναι το σεναριο και η πλοκη σου δινει τα ηθικα ζητηματα . τουλαχιστον εγω δεν συνδεσα αυτα τα δυο . πολλες φορες μαλιστα ηθελα να τελειωσει η μαχη ωστε να δω τι θα γινει στην συνεχεια.
Εχουμε βαρεθει πλεον fps τα οποια εχουν καθαρη δραση χωρις καθολου σεναριο,πλοκη κτλπ
το οτι το bioshock infinite εχει και τα δυο ,δεν μπορω να καταλαβω που ειναι το κακο .
επιπλεον οπως σου εχω ξαναπει οκ οι κριτικες των μεγαλων site δεν ειναι αντικειμενικες .
Το οτι παιρνει 8.8 απο τους gamers δεν σημαινει τιποτα ? http://www.metacritic.com/game/pc/bioshock-infinite
μηπως ειμαστε εμεις τα προβατα και το 0.1 % των gamers ειναι οι εξυπνοι ? τι να πω μπορει να ισχυει και αυτο
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,793


rasko wrote:
κραζετε ολοι οτι ign και gi και δεν ξερω και γω ποιος αλλος, τα παιρνουν ασχημα για να γραφουν καλες κριτικες. οι κριτικες του infinite ειναι δηλαδη αντικειμενικες ε?
ποιο γραμμικο, </blockquote>
Και να μην είναι αντικειμενικές, το έχουν εξυμνήσει τόσα άλλα μικρότερα sites, οπότε...
Γραμμικό? :lol:
Γιατί, τα προηγούμενα τι ήταν? Το ότι έχουν μεγάλα επίπεδα με "nooks and cranies" προς εύρεση δεν καθιστά αυτομάτως και ανοιχτό τον κόσμο τους, έτσι δεν είναι?

 

rasko

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
306
sephir

εννοω οτι και τα δυο ειναι γραμμικα fps με εντυπωσιακα scripted events και μηδεν replayability.

adhan γελα οσο θελεις,
το 2 που το θυμαμαι καλυτερα παντως, δεν ηταν τοσο γραμμικο οσο ειναι το infinite.
και αντε χεσε το αυτο, για τα υπολοιπα αρνητικα δεν εχεις να πεις τιποτα η μηπως δεν σε ενοχλουν επιλεκτικα σε αυτο το παιχνιδι?

πιθανον αν δεν ειχε βγει στο ενδιαμεσο το dishonored να ειχα καλυτερη γνωμη για το παιχνιδι, αλλα και παλι τετοιες βαθμολογιες θα μου φαινοταν υπερβολικες.

no fear μπερδευεσε,
πουθενα δεν ειπα οτι ειναι κακο ενα fps να εχει και δραση και σεναριο. απλως ειπα οτι το σεναριο του ειναι κακο!


να τι σου κανει το hype αλλα το βλεπεις μονο σε αλλους
 

Adhan

Horror addict
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
14,793
Όχι δεν με έχει ενοχλήσει κάτι, ούτε γνώμη μπορώ να εκφέρω για το πόσο γαμάτο ή όχι είναι το σενάριο του, μιας και δεν το έχω ξεκινήσει ακόμα. Όταν το παίξω, θα γράψω την άποψή μου. Απλά και τα προηγούμενα bioshock ήταν αρκετά γραμμικά. Απ' αυτά που έχω δει σε βίντεο (και το ανέφερε και ο Γιώργος στο κείμενό του) το μόνο που μου κακοφαίνεται είναι η αύξηση του αριθμού των εχθρών σε σχέση με τα προηγούμενα.
Όσον αφορά τα scripted events, η (συντριπτική πιστεύω) πλειοψηφία των fps τα έχει...
 

m4rmelada

Hobgoblin Captain
Joined
Dec 1, 2012
Messages
296
Προσωπικά με απογοήτευσε λίγο το fun factor του Infinite,καθώς δεν είχε πολλά όπλα και τα vigors ήταν ψιλομούφα, αλλά δεν βλέπω το κακό με το σενάριο και τα επίπεδα.Εντάξει,δεν είναι open-world αλλά δεν θυμάμαι να το λανσάρανε έτσι.Όσο για το σενάριο μπορεί να χρειαστεί να ψάξεις λίγο για να ικανοποιηθείς,αν και δεν θα αλλάξει πολλά.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/150157-bioshock-infinite-tomb-raider/" class="bbcode_url"> <b><span style="color:#ff0000">Bioshock Infinite Steam key στα 10 ευρώ </span></b> <img src="/smile.gif" width="" height="" alt=":)" title=":)" class="bbcode_smiley" /> <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Borracho

Ancient Red Dragon
Joined
Nov 26, 2012
Messages
12,538
Μόλις το τελείωσα και μαζεύω τα κομμάτια μου.

Το σενάριο, η ατμόσφαιρα, το δέσιμο, το ιμέρσιον που επιτυγχάνει, είναι πέντε χρόνια μπροστά και για μένα, είναι ό,τι καλύτερο έχω παίξει μέχρι στιγμής το 2013. Το γράψιμο, το σενάριο, οι διαρκείς ανατροπές και το εκπληκτικό, τεράστιο και χορταστικότατο φινάλε, είναι για σεμινάριο.

Με το Ρασκόλνικωφ-Κασέλ, θα συμφωνήσω σε ένα πράγμα μόνο. Το Dishonored πραγματικά, σαν gameplay ήταν πιο πλούσιο, σαν παιχνίδι ήταν αρτιότερο. Το Dishonored όμως ήταν πιο άψυχο κι απ'τις άδειες κατσαρόλες μου, ίσως μου κράτησε το ενδιαφέρον για τον κόσμο του κανένα πεντάλεπτο συνολικά. Το Infinite, μερακλίδικο και σωστό σε όλα τα shooting mechanics του, με απορρόφησε ολοκληρωτικά, με συγκίνησε και με πήγε αλλού για τις δεκατρείς ώρες που κράτησε. Στο μυαλό μου δεν υπάρχει καν σύγκριση των δυο παιχνιδιών.

Τώρα που το σκέφτομαι, παίζει πραγματικά να έχει από τα καλύτερα φινάλε που έχω δει ποτέ σε παιχνίδι...και η Ελίζαμπεθ, άχ η Ελίζαμπεθ.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
http://www.insomnia.gr/classifieds/videogames/pc/150806-crysis-3-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-bioshock-infinite-keys/" class="bbcode_url"> <b><span style="color:#ff0000">Και νέα αγγελία για Bioshock Infinite στα 10 ευρώ</span></b>
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,957
Να πω εδώ ένα ευχαριστώ στον Μάνο γι'αυτό το public heads-up διότι εξαιτίας του επωφελήθηκα και τσίμπησα τον κωδικό από την πρώτη πώληση που είχε linkάρει. Τώρα μένει να κάνω χώρο στο gaming schedule μου γι'αυτό το -κατά τα φαινόμενα- κλασάτο masterpiece.
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Nα ΄σαι καλά φίλε, καλόπαιχτο το παιχνιδάκι! <img src="/wink.gif" width="" height="" alt=";)" title=";)" class="bbcode_smiley" />
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Εκδήλωσα και γω ενδιαφέρον για τη δεύτερη αγγελία, για να δούμε...
 

manos426f

Lich
Staff member
Joined
Nov 27, 2012
Messages
6,191
Απλά νιώθω υποχρεωμένος να σου τονίσω ότι επειδή ο δεύτερος πωλητής έχει 0 αξιολογήσεις, όπως μπορείς να δεις, χρειάζεται μία αυξημένη προσοχή από μεριάς σου....
 

Great0ldOne

Lich
Staff member
Joined
Dec 1, 2012
Messages
7,431
Ευχαριστώ για την επισήμανση, αλλά δε χρειάζεται ν' ανησυχείς: Μ' αρέσει να ζω επικίνδυνα <img src="/cool.gif" width="" height="" alt="B)" title="B)" class="bbcode_smiley" /> .
 
Top Bottom