Μερσί για την παρουσίαση Γκουνελιόν, λείπει η τοξικά αρρενωπή και σαφώς μεροληπτική πένα σου από το χώρο, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΚΟΥΝΕΛΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΒΙΟΥΖ.
Χαίρομαι που ορθοπόδησε η σειρά, το δεύτερο ήταν το τελευταίο που είχα παίξει και χαρεί, από 'κει και πέρα στούμπωσα, δεν 'έπαιρνα' κάτι από τα Borderlands. Ίσως το δω μόλις το δώσει ο Τίμαρος τσάμπα το 2027
Kαι γω παρομοίως το 2 το ειχα καταευχαριστηθεί όταν παίζαμε τετραπλό coop με @Adhan@Tsok και @polistas. Να δω πότε θα αξιωθώ να παίξω τα υπόλοιπα. Είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει το 4 με αυτά που διάβασα στην άψογη κριτική σου @Hellion
Άψογο review. Με κάνει να θέλω να γυρίσω στα borderlands. Βέβαια το κακό είναι ότι η κάρτα γραφικών μου δεν θα συμφωνήσει με αυτό. Όμως πρέπει να παίξω το 3 πρώτα. Έ , μέεεεχρι να το τελειώσω δεν θα έχω κάνει καμια αναβάθμιση;
Αυτο σημαινει οτι κανονικα θα επρεπε τωρα να το παιξω που ειναι και σε εκπτωση στο steam αλλα μετα απο οσα διαβασα για τα προβληματα που εχει λεω να περιμενω λιγο να το φτιαξουν πρωτα.
Ειδατε? Οταν ακομα υπαρχουν καποιοι σαν εναν απο τους φιλους μου ο οποιος εχει ακομα core i5 6600 και gtx 1070 απο το 2016 9 χρονια χωρις αναβαθμιση αυτα συμβαινουν. Οπως το ιδιο εγινε με τα doom dark ages και indiana jones.
Την ημερα κυκλοφοριαε το steam forum και των δυο γεμισε με μηνυματα που ζητουσαν να το κανουν να τρεχει και σε καρτες που δεν υποστηριζουν ray tracing που σημαινει καρτες απο το 2017 η πιο παλες!!! Ενω εγω το επαιξα καονικα ultra nightmare 1440p 60 fps με FSR! Αν ολοι απο RX 6700XT/RTX 3080TI και πανω δεν θα ειχαν τετοιο προβλημα οι εταιριες παιχνιδιων. Αλλα ελαχιστοι εχουν τερας σαν το δικο μου.
Θα το παιξω οταν θα ειναι σε εκπτωση 50% ενω κανονικα θα επρεπε να το παιξω οταν βγηκε επειδη εχει ψιλη με γυαλια. Αλλα πρεπει να τους τιμωρησουμε για να μαθουν αλλη φορα να δοκιμαζουν ξανα και ξανα τα παιχνιδια πριν βγουν.