BORDERLANDS 4

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Όσον αφορά τις απαιτήσεις, δικό σου το λάθος που αγόρασες φιατάκι σικουεσέντο και περιμένεις να συμπεριφέρεται ως φεράρι.

Μερσί για την παρουσίαση Γκουνελιόν, λείπει η τοξικά αρρενωπή και σαφώς μεροληπτική πένα σου από το χώρο, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΧΙΜΑΝΔΡΙΤΗ ΓΚΟΥΝΕΛΙΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΒΙΟΥΖ.

Χαίρομαι που ορθοπόδησε η σειρά, το δεύτερο ήταν το τελευταίο που είχα παίξει και χαρεί, από 'κει και πέρα στούμπωσα, δεν 'έπαιρνα' κάτι από τα Borderlands. Ίσως το δω μόλις το δώσει ο Τίμαρος τσάμπα το 2027 :D

Με ψήνει η αλήθεια είναι, αλλά δε θα ενδώσω τώρα.

Πρώτα να κυκλοφορήσουν τα patches, μια ενδεχόμενη αφαίρεση του Denuvo και βλέπουμε.

Kαι γω παρομοίως το 2 το ειχα καταευχαριστηθεί όταν παίζαμε τετραπλό coop με @Adhan @Tsok και @polistas. Να δω πότε θα αξιωθώ να παίξω τα υπόλοιπα. Είμαι σίγουρος πως θα μου αρέσει το 4 με αυτά που διάβασα στην άψογη κριτική σου @Hellion

Παει και αυτο για τις εκπτωσεις του steam μαζι μεο λα τα παιχνιδια που κανουν 70 η 80 ευρω.

Άψογο review. Με κάνει να θέλω να γυρίσω στα borderlands. Βέβαια το κακό είναι ότι η κάρτα γραφικών μου δεν θα συμφωνήσει με αυτό. Όμως πρέπει να παίξω το 3 πρώτα. Έ , μέεεεχρι να το τελειώσω δεν θα έχω κάνει καμια αναβάθμιση;

Έγραψα και στο δισκορδ πως το τελευταίο patch χειροτέρεψε το performance του game στο PC μου. Η απάντηση της εταιρείας: περιμένετε 15 λεπτά.

Δείτε καμία σειρά, πάτε μια βόλτα, μιλήστε στους γονείς σας, κάντε κάτι επιτέλους. Ζήστε και λίγο.

Αυτο το εχουν πει εδω και χρονια οτι πρεπει να περιμενουμε να φορτωσει τα shaders. Αν ομως και μετα συνεχισει να κολλαει τοτε υπαρχει σοβαρο προβλημα.

Apparently ο νέος playable vault hunter που θα εισάγουν με το πρώτο DLC αρχές του 26 θα είναι ένας ρομπότ καουμπόης.

με επεισε ο ραντυ με το ρομποτ καουμποι

Εμενα με επεισε ο ραντυ επειδη εχει ψηλη με γυαλια Harlowe Vault Hunter info | Borderlands 4
Αυτο σημαινει οτι κανονικα θα επρεπε τωρα να το παιξω που ειναι και σε εκπτωση στο steam αλλα μετα απο οσα διαβασα για τα προβληματα που εχει λεω να περιμενω λιγο να το φτιαξουν πρωτα.

Το παιχνίδι δεν πούλησε όσο θα ήθελε η Take 2 και ο CEO ανέφερε ως κύριο λόγο την κακή απόδοση του παιχνιδιού :

Ας ελπίσουμε το πάθημα να γίνει μάθημα.

Ειδατε? Οταν ακομα υπαρχουν καποιοι σαν εναν απο τους φιλους μου ο οποιος εχει ακομα core i5 6600 και gtx 1070 απο το 2016 9 χρονια χωρις αναβαθμιση αυτα συμβαινουν. Οπως το ιδιο εγινε με τα doom dark ages και indiana jones.

Την ημερα κυκλοφοριαε το steam forum και των δυο γεμισε με μηνυματα που ζητουσαν να το κανουν να τρεχει και σε καρτες που δεν υποστηριζουν ray tracing που σημαινει καρτες απο το 2017 η πιο παλες!!! Ενω εγω το επαιξα καονικα ultra nightmare 1440p 60 fps με FSR! Αν ολοι απο RX 6700XT/RTX 3080TI και πανω δεν θα ειχαν τετοιο προβλημα οι εταιριες παιχνιδιων. Αλλα ελαχιστοι εχουν τερας σαν το δικο μου.

Θα το παιξω οταν θα ειναι σε εκπτωση 50% ενω κανονικα θα επρεπε να το παιξω οταν βγηκε επειδη εχει ψιλη με γυαλια. Αλλα πρεπει να τους τιμωρησουμε για να μαθουν αλλη φορα να δοκιμαζουν ξανα και ξανα τα παιχνιδια πριν βγουν.

Θα το πάρω είτε από τον τιμαρο είτε με 5 ευρώ. Θα γονατίσει το γκειμ πάνω στην ανωτερότητα του hardware μου

Ο Σρέντερ πάτησε like πάνω στο σχόλιο του Sephir!

@Bathory πως νιώθεις που δεν είσαι ο μόνος προνομιούχος πλέον;;

Back