BROKEN SWORD – Shadow of the Templars – Reforged

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Λατρεύω γεροντορηβιούζ για τα ρετούς της νιότης μας.

Ξεκάθαρη αγορά για ψήφο ΣΤΟ ΣΟΦΟ ΓΗΡΑΣ.

@Sephir : Συγγνώμη για την "ξενέρωτη" παρατήρηση, αλλά στο πλαίσιο της βαθμολογίας υπάρχει ένα λαθάκι: είναι "των λάτρεων" και όχι "των λάτρεις".

@Sephir : Συγγνώμη για την "ξενέρωτη" παρατήρηση, αλλά στο πλαίσιο της βαθμολογίας υπάρχει ένα λαθάκι: είναι "των λάτρεων" και όχι "των λάτρεις".
Σωστή παρατήρηση και σ' ευχαριστώ. Είχα γράψει αρχικά "τους λάτρεις", στη συνέχεια άλλαξα την αντωνυμία, αλλά όχι την πτώση. Στραβομάρα.

Διορθώθηκε.

Μου ήρθε κι εμένα mail για steam discount, αλλά κρατιέμαι προς το παρόν, δεν το λες και δελεαστικό offer atm.

Δελεαστικό offer δεν είναι αλλά έχω αδυναμία στο Broken Sword, ειδικά στο πρώτο.

Αυτή η εικόνα δεν έχει φύγει ποτέ από το μυαλό μου.Όποτε ακούω την λέξη Παρίσι μου έρχεται στο μυαλό αυτός ο δρόμος με τα φθινοπωρινά φύλλα, το κιόσκι με τα λουλούδια, τα πουλιά που κελαηδούν και την πόρτα που οδηγεί στο διαμέρισμα της Nicole "Nico" Collard. :love:

20250403125536_1.jpg

Και πως είναι στο reforged.

20250403125533_1.jpg

Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό μου το αυθεντικό το είχα πάντα σαν ένα πανέμορφο adventure. Με γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι. Ακόμα και όταν είχα κάνει ένα replay στη σειρά πριν μερικά χρόνια ακόμα το έβλεπα πανέμορφο. Βλέποντας τα μαζί σε real time φαίνεται πόσο υστερούσαν. Στην εποχή τους ναι ήταν. Oh well... Στο μυαλό μου θα εξακολουθεί να είναι πανέμορφο.

Back