Bruce "The Boss" Springsteen

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Ρε συ Μπραμπρού, το Blind Spot από το Tracks II είναι υπέροχο. Σα σινεμασκόπ εκδοχή του 'Μissing' από το σάουντρακ του μεγαλειώδους Crossing Guard.

εγω, κατω απ την προφανεστατη streets of philadelphia λουπα, ακουω μια ενδιαφερουσα ροκ μπαλαντα. μ αρεσει ο τροπος που το τραγουδαει, το phrasing, το ρεφραιν κλπ.
το αδικει η ενορχηστρωση, νομιζω. νταξ, σε αλλους που ειναι πιο κοντα στην "χιπ χοπ - μασιβ ατακ-μομπυ" φαση του μπρους μπορει ν αρεσει πολυ και το δεχομαι, απλα θα ηθελα διαφορετικη ενορχηστρωση, αυτο εννοω.
τουλαχιστον, δεν ειναι αδιαφορο (ο μεγαλυτερος φοβος μου για τα περισοτερα αγνωστα, ανρηληζντ τραγουδια που θ ακουσουμε τον ιουνη....).

μη φευγεις μπορ, στάκα να πω τον πονο μου. ακου "τρακς 2" ο λέβητας. μας κοροιδευει. το τρακς 1 οντως φαινοταν οτι το εχει βασανισει το πραγμα κι εχει ΕΠΙΛΕΞΕΙ τα καλυτερα γι αυτον ακυκλοφορητα. το υδροκεφαλο τερας του ιουνιου θα εχει 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ακυκλοφορητα αλμπουμς. καταλαβαινεις τι σημαινει αυτο. πολλη σαβουρα μεσα. χοντρικα, θα ειναι το "χιπ χοπ" αλμπουμ (απο κει ειναι το στρητς οφ φιλα και τουτο δω...), το "καντρυ" αλμπουμ (ωχ παναζία μου, θα ξερασω...) και ποιος ξερει τι αλλο...

κι αφηνει ΠΑΛΙ εξω τα παρακατω (κι άλλα πολλα που γνωριζει κι αγαπα η μπρουσοκοινοτης εδω και χρονια, αλλά βαζω 2 ενδεικτικα που εμενα με ταρακουνανε):

(αυτο εδω, το πρητσερ'ς ντωτερ, σχωρα μου το θαρρος, νομιζω ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ στο στυλ ανπλαγκντ σολο ακουστικ σετ γνωστου ελληνα εμιγκρε που παιζει για την πλακα του μισαωρα σετ σε υποπτα καταγωγια (καλα, θα το διασκευασει εντονα, φοβαμαι, αλλά οκ, του επιτρεπεται, γιατι νιωθει...)
ακου στιχαρες:
...Well just as I got the preacher's daughter ready for a light
Yeah Mister, the V-8 is firing but something ain't right
And like a she-devil howling from the gates of hell
Goddamn here come the preacher in his Coupe De Ville
Burning up the back road, kicking in the dirt
Whoa-oh baby, preacher thinks he's in church...)

ε, μα, δεν ειναι μαλακας τωρα ο κεφάλας? (α, που ξερω οτι δεν θα ναι αυτα μεσα? εχει διαρρευσει η λιστα του ιουνη. την βαζω μπας κι ενδιαφερεσαι να ριξεις μια ματιά:
Upcoming album · Tracks II: The Lost Albums )

Back