What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Χειριστηρια και παρεμφερη

nitro912gr

Tarrasque
Approval of the Admiral PCMaster Veteran Klika Member
Tων ps3/ps5/xbox 360 που εχω δοκιμάσει ναι έχουν
γμτ θα είναι απλά που είναι μούφα PS3 αυτό που έχω, διάβασα διάφορα για custom made drivers αλλά υπάρχουν φαίνεται πολλά διαφορετικά μοντέλα εκεί έξω. Όσους κατάφερα να βρω δεν δουλεύουν με αυτό.

Σκέψου ότι δεν είχα ιδέα ότι έχει δόνηση, μου το είχε δώσει ένας φίλος που δε το ήθελε (του πέους element είναι) και το άνοιξα προχθές να δω να κάνω τράμπα τα μέσα του σε ένα καμένο original PS3 dualshock και σοκαρίστικα που είδα ότι έχει μοτεράκια.

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Και xbone που εχω εχει δονηση, δεν εχω πειραξει τιποτα σε ρυθμίσεις.
Σε αλλα παιχνιδια πιανει σε αλλα οχι, βεβαια, αλλα δεν δινω και πολυ σημασια tbh

Bathory

Lich
Φασαίος Larianός Rocket League RQ Crew 1st Tournament Order of Alucard Foot Clan Inductee
Λαθος, ενα series x πως το λενε πρεπεο να εχω

nitro912gr

Tarrasque
Έχει ιστοσελίδα ο κατασκευαστής για να βρεις drivers;
δεν ξέρω καν να υπάρχει ο κατασκευαστής βασικά :p

1710148852329.jpeg

Chosen Undead

Death Knight
εχεις δοκιμάσει το DS4 windows με αυτό να το βαφτίσεις xbox 360 controller; Δεν νομίζω να μην έχει δόνηση έτσι

nitro912gr

Tarrasque
εχεις δοκιμάσει το DS4 windows με αυτό να το βαφτίσεις xbox 360 controller; Δεν νομίζω να μην έχει δόνηση έτσι
κατέβασα να δοκιμάσω το X360CE αλλά δεν έχω ασχοληθεί ακόμα

Top Bottom