What's new

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Comic fans assemble!

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Λοιπόν τους τελευταίους μήνες έχω διαβάσει πολλά και διάφορα.<br>Καταρχάς βρήκα από φίλο μου κάποια Αστερίξ και αρκετά έχουν πολύ γέλιο.<br> <br>Συνεχίζω ακόμα την προσπάθεια να βρω διάφορες ιστορίες ντίσνευ. Τα τελευταία αποκτήματά μου ήταν 3 τευχάκια των μεγάλων σίριαλ, οι ιστορίες της πλώρης, οι παρασκευές του γκούφυ και μία συλλογή του τζούνιορ. Όλες τις απόλαυσα και με το παραπάνω και τώρα ψάχνω να βρω και δυο τόμους του kingdom hearts που μου λείπουν, για να το διαβάσω κι αυτό ολοκληρωμένο!<br><br>Επίσης διάβασα τους τόμους της dc που έδινε το έθνος. Δεν ήμουν ποτέ μεγάλος φαν της, αλλά μπορώ να πω ότι τους περισσότερους τόμους τους ευχαριστήθηκα. Ο αγαπημένος μου είναι αυτός που περιέχει μια ιστορία 5-6 τευχών απ&#039; το superman/batman του 2011 αν δεν κάνω λάθος...<br><br>Πήγα και στην comic-con φέτος (η οποία btw ήταν απίστευτη, παρακολούθησα πολλά event, γνώρισα αρκετό κόσμο και πέρασα υπέροχα αν και λόγω υποχρεώσεων της σχολής δεν έκανα όσα θα ήθελα) και αγοράσα διάφορα. Τα πιο καλά ήταν κάτι, παράξενου μεγέθους, τόμοι απ&#039; τους τύπους της AddArt, οι δυο Σπάρτακοι και το 2ο κουπέ (το πρώτο δυστυχώς ήταν εξαντλήμενο από πριν και δεν το είχαν τα παιδιά), το omg zombies 2 του Στεφαδούρου, τον οποίο ήξερα και απ&#039; τον devil horny man του devilhorns του Μποράτσου και ο οποίος είναι μορφή και ό,τι έχω διαβάσει δικό του μου αρέσει πολύ και τέλος το Elysium Online του Κυριαζή που για μένα είναι ό,τι καλύτερο έχω διαβάσει σε ελληνικό κόμικ τα τελευταία χρόνια (δεν έχω διαβάσει και πολλά, αλλά λεπτομέριες  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />)! Αα ναι και έναν Dalek-κουμπαρά που μιλάει ο οποίος μαμάει!  <img src="/bigsmile.gif" width="" height="" alt=":D" title=":D" class="bbcode_smiley" /><br><br>Στα μελλοντικά σχέδια έχω τους τόμους της μεγάλης βιβλιοθήκης του ντίσνευ που δίνει πάλι φέτος η καθημερινή και θα τραβήξουν όλο το καλοκαίρι λογικά, έναν τόμο του δέκατου Doctor Who, το house of m και το mercenary sea της image που είχα αγοράσει κάποιες στιγμές παλιότερα και έχουν μείνει στο backlog (ναι, και εδώ έχω τέτοιο  <img src="/tongue.gif" width="" height="" alt=":p" title=":p" class="bbcode_smiley" />) και ό,τι άλλο προκύψει!
 

jimmy213

Death Knight
Joined
Nov 26, 2012
Messages
4,118
http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36731596?ocid=socialflow_twitter<br><br> :facepalm: :facepalm: :facepalm:
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Μόλις τέλειωσα κι άλλα δυο κομιξ. <br>Το Marvel 1602, για το οποίο ήμουν αρκετά σκεπτικός στην αρχή λόγω της εποχής που διαδροματίζεται, αλλά τελικά μου άρεσε πάρα πολύ και η ιστορία και τα σκίτσα του! Έχει διαβάσει κανείς τις συνέχειές του? Γιατί λίγο που τα έψαξα διάβασα μέτρια σχόλια.<br><br>Και τον πρώτο τόμο του 10ου Doctor Who, το Revolutions of Terror, που επίσης μου άρεσε πάρα πολύ και σίγουρα θα πάρω και τις συνέχειες του. <br><br>Τώρα ξεκίνησα λίγο το The Mercenary Sea και με έχει ψιλοξενίσει το σκίτσο (που δεν έχει καμία σχέση με την λεπτομέρια των σκίτσων σε όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα), αλλά λογικά θα το συνηθίσω στην πορεία.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Νταμπλ ποστ γιατί τελείωσα το The Mercenary Sea. Οκ, τελικά δεν το συνήθισα και πολύ το σκίτσο του όπως πίστευα εξαρχής, αλλά η ιστορία αξίζει. Το κακό όμως απ&#039; ό,τι είδα είναι ότι ουσιαστικά την άφησαν στη μέση κι ένας θεός ξέρει αν θα την ξαναπιάσουν ποτέ. Κρίμα, γιατί είχε ένα πολύ ωραίο twist στο τέλος και η συνέχεια πιστεύω θα είχε πολύ ενδιαφέρον.
 

kara

Kraken
Joined
Dec 15, 2012
Messages
9,095
Τέλειωσα το Fables!!<br>Μου πήρε κοντά στα 3 χρόνια η ανάγνωση όλης της σειράς, κυρίως γιατί το διάβαζα σε νεκρούς χρόνους (στάσεις λεωφορείου, μετρό κλπ) αλλά και επειδή δεν το βιαζόμουν. Εξαίρεση τα τελευταία τεύχη που τα διάβασα πολύ γρήγορα γιατί ήθελα να μάθω τι θα γίνει. Μου άρεσε η κλιμάκωση αλλά όχι τόσο η κατάληξη. Ευτυχώς μετά το τέλος έχει και πρόσθετα τέλη με περαιτέρω κατάληξη των χαρακτήρων. Συνολικά είναι εξαιρετική σειρά και την προτείνω σε όλους. Καλογραμμένη, οι χαρακτήρες έχουν εξέλιξη και κάποια storylines ξαφνιάζουν. Στο μυαλό μου έρχεται το ανατριχιαστικό "Cubs in Toyland". Ο τελευταίος τόμος έχει επιμεληθεί με μεράκι και δίνει τον κατάλληλο αποχαιρετισμό στα 177 Fables που κοσμούν το τριπλό εξώφυλλο. <br><br>Kingdoms rose and fell :salute: 
 

Northlander

Tarrasque
Staff member
Approval of the Admiral PCMaster Veteran RQ Elite Beta Tester
Joined
Nov 26, 2012
Messages
18,628
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βάσσια, για το Logicomix παρεπιπτόντως. Κόσμημα στη βιβλιοθήκη και ιστορία/μελέτη με μεγάλο προβληματισμό και έντονα ερεθίσματα για σκέψη. Η Βάσσια το συστήνει ανεπιφύλακτα.
 

maladroid

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,947
Ο Αη-Βασίλης μου έφερε φέτος το Blacksad: A Silent Hell (a.k.a Vol.4). To προτείνω ανεπιφύλακτα.<br><br>Θέλω να πιστεύω ότι οι περιπέτειες του σκληροτράχηλου γατο-ντετέκτιβ δεν χρειάζονται συστάσεις αλλά όποιος δεν έχει ασχοληθεί ακόμα, μπορεί να ξεκινήσει με την hardcover έκδοση των τριών πρώτων ιστοριών που πουλάει το https://www.amazon.co.uk/Blacksad-Juan-Diaz-Canales/dp/159582393X/ref=sr_1_1?s=books&ie=UTF8&qid=1484583942&sr=1-1&keywords=blacksad" class="bbcode_url">Amazon. Φανταστικό art, ευχάριστες νουάρ υποθέσεις με άφθονα λατρεμένα κλισέ, και φυσικά τα απαραίτητα σχόλια και παραλληλισμοί με την κοινωνία μας.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τους δυο τόμους που μου έλειπαν για να ολοκληρώσω το  Kingdom Hearts και τη συνέχειά του, την Αλυσίδα των Αναμνήσεων. <br>Η πρώτη σειρά ήταν εξαιρετική, η ιστορία καλογραμμένη και το σχέδιο μου άρεσε πολύ! Η συνέχεια, μου φάνηκε λίγο μπερδεμένη σεναριακά, αλλά το σχέδιο ήταν εξίσου ωραία σχεδιασμένο!
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br>Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τους δυο τόμους που μου έλειπαν για να ολοκληρώσω το  Kingdom Hearts και τη συνέχειά του, την Αλυσίδα των Αναμνήσεων. <br>Η πρώτη σειρά ήταν εξαιρετική, η ιστορία καλογραμμένη και το σχέδιο μου άρεσε πολύ! Η συνέχεια, μου φάνηκε λίγο μπερδεμένη σεναριακά, αλλά το σχέδιο ήταν εξίσου ωραία σχεδιασμένο!<br></blockquote><br>Like the games.
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
<blockquote><br><blockquote><br>Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τους δυο τόμους που μου έλειπαν για να ολοκληρώσω το  Kingdom Hearts και τη συνέχειά του, την Αλυσίδα των Αναμνήσεων. <br>Η πρώτη σειρά ήταν εξαιρετική, η ιστορία καλογραμμένη και το σχέδιο μου άρεσε πολύ! Η συνέχεια, μου φάνηκε λίγο μπερδεμένη σεναριακά, αλλά το σχέδιο ήταν εξίσου ωραία σχεδιασμένο!<br></blockquote><br>Like the games.<br></blockquote><br><br>Δεν τα έχω παίξει. Να υποθέσω δεν υπάρχουν για pc, έτσι?
 

MaverickStrange

Mind-flayer
Joined
Nov 27, 2012
Messages
1,682
<blockquote><br><blockquote><br><blockquote><br>Μετά από αρκετό καιρό βρήκα τους δυο τόμους που μου έλειπαν για να ολοκληρώσω το  Kingdom Hearts και τη συνέχειά του, την Αλυσίδα των Αναμνήσεων. <br>Η πρώτη σειρά ήταν εξαιρετική, η ιστορία καλογραμμένη και το σχέδιο μου άρεσε πολύ! Η συνέχεια, μου φάνηκε λίγο μπερδεμένη σεναριακά, αλλά το σχέδιο ήταν εξίσου ωραία σχεδιασμένο!<br></blockquote><br>Like the games.<br></blockquote><br><br>Δεν τα έχω παίξει. Να υποθέσω δεν υπάρχουν για pc, έτσι?<br></blockquote><br>Υπάρχουν σε emulator.
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Απο κόμιξ αβέρτα. Έχω διατελέσει απο μικρός μικυμαουσάκιας, μαμουθκομιξάκιας, μέγας μαρβελάς και πολλά άλλα. Για ένα μεγάλο διάστημα κατά την εφηβεία είδικά το είχα κάψει με Μαρβελ. Αλλά απο την άλλη και η Μάρβελ το έκαψε στη συνέχεια, έτσι έκοψα. Έκτοτε ασχολούμαι με το υπερηρωικό. Με Μάρβελ το πάλεψα μέχρι και εμφύλιο και ντει1 στο Σπάιντι και μετά τα χίωσα, αλλά απο το καιρό ακόμα του Όνσλοτ και την κλονοσάγκα σε αραχνούφαντο το ξεφτυλίζει η Μαρβελ. Οπότε πόσο πια.<br><br>Πρόσφατα ξεκίνησα να συλλέγω τη νέα σειρά με τα άπαντα του θείου Καρλ, του Ρόσα και άλλα τέτοια. Αγόρασα και την αυτοτελή ολοκληρωμένη έκδοση του κοκκάλου πρόσφατα και ετοιμάζομαι να του ρίξω μια ματιά. Θα έλεγα μια χαρά ευχαριστημένος είμαι μακριά απο υπερήρωες, τους κρατάω αυτούς για κανά Αβέντζερς στο σινεμά.
 

Pain

Death Knight
Joined
Nov 3, 2014
Messages
3,326
Επειδή το Archonia από το οποίο συνήθιζα να παραγγέλνω, έκοψε τις αποστολές στο Ελλαδιστάν, έχει κανείς εμπειρία από το reedcomics.com? Ή κάποιο άλλο online store με καλές τιμές να προτείνει;
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
Συχνά χρησιμοποιώ το https://www.bookdepository.com/ για κάθε είδους βιβλίο. Έχει καλές τιμές, όπως και δωρεάν αποστολές. Απλά δεν έχει tracking και οι αποστολές τους είναι γενικά πολύ χελωνέ.<br><br>Αξίζει όμως να αναφερθεί πως παρά το αργό delivery είναι αρκετά συζητήσιμοι και θέλουν να είναι ευχαριστημένος ο πελάτης τους. Όταν έλαβα πχ τη συλλογή με τα Sunday strips του Gottfredson ελαφρώς χτυπημένη, μου επέστρεψαν τα χρήματα και με άφησαν να κρατήσω το βιβλίο.
 

Arwindan

Mind-flayer
Approval of the Admiral The Ultimate Sacrifice PCMaster Veteran Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Dec 3, 2012
Messages
2,487
+1 για το book depository. Πολύ καλές τιμές και εξυπηρέτηση.
 

devvy

Mind-flayer
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,750
<blockquote><br>Τέλειωσα το Fables!!<br>Μου άρεσε η κλιμάκωση αλλά όχι τόσο η κατάληξη. Ευτυχώς μετά το τέλος έχει και πρόσθετα τέλη με περαιτέρω κατάληξη των χαρακτήρων. Συνολικά είναι εξαιρετική σειρά και την προτείνω σε όλους. Καλογραμμένη, οι χαρακτήρες έχουν εξέλιξη και κάποια storylines ξαφνιάζουν. Στο μυαλό μου έρχεται το ανατριχιαστικό "Cubs in Toyland". Ο τελευταίος τόμος έχει επιμεληθεί με μεράκι και δίνει τον κατάλληλο αποχαιρετισμό στα 177 Fables που κοσμούν το τριπλό εξώφυλλο. <br><br>Kingdoms rose and fell :salute: <br></blockquote><br><br>Τελείωσα και εγώ σήμερα το Farewell. Γενικά συμφωνώ με τα περισσότερα αν και πιστεύω ότι η σειρά καλύτερο θα ήταν να είχε τελειώσει με <span class="bbcode_spoiler">την επανάκτηση των Homelands.</span> Όχι ότι τα arcs που ακολούθησαν ήταν κακά (ίσα ίσα π.χ. το Cubs in Toyland που αναφέρθηκε αποτελεί αγαπημένο, μαζί με το The Good Prince του Flycatcher νωρίτερα), απλώς από εκείνο το σημείο και μετά υπήρχε η αίσθηση ότι δεν υπήρχε κάποιο νόημα. Για παράδειγμα τα arcs με τον Mr. Dark και Prince Brandish μου φάνηκαν βεβιασμένα. <br>Προτείνεται παρ&#039; αυτά. <br>Παρεμπιπτόντως μην τον ξεκινήσετε περιμένοντας την noir ατμόσφαιρα του Wolf Among Us πέρα ίσως από τα πρώτα 5-10 τεύχη.<br><br>Ξεκινάω σύντομα το spin-off graphic novel, 1001 Nights of Snowfall και μετά ίσως πιάσω American Vampire.
 

Grotenfrod

Prophet of Nihilism
Staff member
Approval of the Admiral Rocket League RQ Crew 1st Tournament
Joined
Feb 12, 2014
Messages
3,507
Αν θέλετε κάτι σε μεταποκαλυπτικο με ωραίο γραψιμο, προτείνω Y The Last Man. Κάποια μέρα στην γη, όλοι οι άντρες πεθαινουν, εκτός από έναν.
 

alas

Hobgoblin Captain
Joined
Feb 28, 2017
Messages
257
<blockquote><br>Αν θέλετε κάτι σε μεταποκαλυπτικο με ωραίο γραψιμο, προτείνω Y The Last Man. Κάποια μέρα στην γη, όλοι οι άντρες πεθαινουν, εκτός από έναν.<br></blockquote>Όλοι οι άντρες εκτός απο έναν; Και οι γυναίκες μια χαρά; Εμπνευσμένο απο κανά ξεχασμένο πορνοσενάριο της Vivid να υποθέσω... :pP
 

ghostrider1993

Blackguard
Joined
Dec 1, 2012
Messages
1,437
Πριν λίγες μέρες τελείωσα την ανάγνωση των κόμικ των τριών πρώτων anubisbox (εκτός απ&#039;το DKIIΙ του Μίλερ που θα το διαβάσω μόλις πάρω και τα δυο τευχάκια που μου λείπουν) και μπορώ να πω ότι έχω μείνει ευχαριστημένος από ό,τι έβαλαν, αν εξαιρέσουμε το ότι είναι όλα μεταφρασμένα..<br>Σ&#039; αυτά που μου άρεσαν πιο πολύ ανήκουν το V for Vendetta (εξαιρετικό απ&#039; όλες τις απόψεις, μου έβαλε την ιδέα να ξαναδώ την ταινία, στην οποία τελικά έχουν παραληφθεί αρκετά σημαντικά σημεία του κόμικ, κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον), το Neverwhere (υπέροχο σχέδιο και πολύ ενδιαφέρουσα σεναριακή ιδέα!), το Batman The Killing Joke και ο πρώτος τόμος του Sin City (αν και το σχέδιο του μου φάνηκε κάπως παράξενο)..<br>Δεν μου πολυάρεσε ο πρώτος τόμος του Αρθούρου, αλλά η συνέχειά του ίσως να είναι καλύτερη, και το Batman Ο Σκοτεινός Ιππότης Ξαναχτυπά, του οποίου το σενάριο έχει ενδιαφέρον, αλλά το σχέδιο του δε μου άρεσε καθόλου. <br>Τα υπόλοιπα μπαίνουν στην κατηγορία των απλά ωραίων/συμπαθητικών.<br><br>Τώρα σειρά έχουν κάποια απ&#039; τα μεγάλα σήριαλ της ντίσνευ. Έχω ήδη βγάλει τους 2 απ&#039; τους 3 τόμους του Άρχοντα των Μάγων και η ιστορία του μέχρι στιγμής μου αρέσει πολύ!
 

Ultimus

Umber Hulk
Joined
Nov 30, 2012
Messages
884
Διάβασα όλο το θρεντ και χάρηκα που έχουμε στην χάρντκορ κοινότητα κόσμο με μεράκι για τα κόμιξ.<br>Η δική μου ιστορία δε διαφέρει και πολύ.<br><br>Ξεκίνησα πιτσιρικάς με ΚΟΜΙΞ, Μίκι Μάους, Ντόλαντ Ντακ, Αντιρίξ και Συμφωνίξ (ομίτζικο) και Αστερίξ & Οβελίξ.<br>Ο Αστερίξ ήταν η μεγάλη μου λατρεία μικρός, απίστευτο χιούμορ! Τα μάζεψα όλα (μάλιστα ένα -στους Βέλγους- το έχω στην ισπανική hard cover έκδοση)!<br><br>Μετά στα τέλη του δημοτικού ανακάλυψα το κόμικ Spider-Man (την έκδοση της Modern Times, The adventures of Spider-Man, το οποίο ακολουθούσε το καρτούν που έπαιζε στην τηλεόραση) και βρήκα τον τέλειο ήρωα  :mosh: :mosh:<br>Ήμουν τόσο τρελαμένος που ζωγράφιζα σκηνές και εξώφυλλα του spider-man -έχω ακόμα τα σκίτσα-.<br><br>Μετά μεσολάβησαν πολλά χρόνια που είχα σταματήσει να ασχολούμαι. Δε ξέρω γιατί, ίσως έπαιξε ρόλο η δυσκολία πρόσβασης στους κατοίκους εκτός Αθήνας-Θεσσαλονίκης..<br><br>Επίσης είχα πάρει και κανα δυό τεύχη του Warcraft comic, το οποίο μου άρεσε αλλά δε το συνέχισα.<br><br>Πρόσφατα είδα το Spider-Man Homecoming και μου άρεσε τόσο που με έκανε να ξανα-ασχοληθώ με τα spider-man comics, οπότε<br>πήρα το trade Kraven&#039;s Last Hunt και το διάβασα χθες. Απίστευτο! Ούτε σε ταινίες τέτοια αναπαράσταση..<br><br>Fun fact: Πιτσιρικάς είχα την εντύπωση πως το Amazing Spider-Man ήταν spin-off του The Adventures of Spider-Man  :rofl2:<br>
 
Top Bottom