ας μην γελιομαστε.
εφοσον δεν ειχα το γνωσιακο, εγκυκλοπαιδικο υποβαθρο του ασπάραγκου ως σταρτινγκ ποιντ, προσωπικα δεν ειχα δωκει την πρεπουσα ισως σημασια στην περσονα του μπερέ. ουτε και κανενού κομάντο εδω που τα λεμε. κακως ισως, αλλα το ιδιο το κεημ δεν ειχε χωρο γι αυτα μεσα.
νεα αποστολη, μπρηφινγκ, κοψιμο κωλαρακιων στο φηλντ. ρηπήτ.
ενω π.χ. αργοτερα, στα ντεσπεράντα, αφηνε λιγο χωρο για έμπαθυ και "αναπτυξη/εξελιξη" ας πουμε των χαρακτηρων θρου δε μισιονς, στα κομαντα ποτέ δεν ενιωσα ετσι.
και να τολμησω και μια παρατηρηση? ισως δεν χρειαζεται κιολας. μιλαμε για συγκεκριμενο ειδος παιχνιδιου. ναι, ισως σ ενα ιδανικο εναλλακτικο συμπαν, να ειχε μεσα το κειμ και επιλογες στο τελος των αποστολων ξερωγω με τσοις - κονσηκουενς, να δινει σημασια σε καθε χαρακτηρα χωριστα (του τυπου με κατσηνς αναμεσα στις αποστολες που ο καθε κομαντος λαμβανει καλα/κακα νεα απ το σπιτι, ή ας πουμε του ρχεται ψυχολογικο μπρεικνταουν, μπαφιασμενος απ τις μαχες, διαταγες, ματαιο της καταστασης κλπ. (οχι μλκς μου, ΟΧΙ ΡΟΜΑΝΣΗΖ αναμεσα στα κομαντα, ελεος πχια, οτι ναναι σκεφτεστε...)). ισως τοτε να μ ενοιαζε η περσονα καπως. αλλά δεν ειναι αρπιγκι π.χ., οπότε δεν το θεωρω και αναγκαιο.
εσυ, ωστοσο, ξευρεις, ρηβγιούερ.
αν η δομη ειναι οπως στα παλια κομαντα, μισιον, ακομπλισντ, νεα μισιον κοκ, να πω την αληθεια δεν με πολυνοιαζει πως θα τον εχουν "απεικονισει". δεν ειναι αυτο το σελινγκ ποιντ του κειμ. αν τωρα εχουν αφησει χωρο για κατι παραπανω (θα μου ηταν πολυ περιεργο κατι τετοιο) και μας τον δειχνουν να πεταει πατριωτικες παπαργιες σε στυλ ραμπο αναμεσα στις αποστολες ασούμε, θα μου ηταν δυσαρεστο, αλλα και παλι, ισως δευτερευον.
(πολλα παραπανω (ως συνηθως) απ τα 2 μου σεντς).