θα το παίξω και δαύτο σε μεγάλο discount
This is the way.
Θεωρώ ότι το Shadow Gambit είναι αρτιότερο τεχνικά (άλλωστε είναι τρίτη έκδοση της ίδιας μηχανής από την ίδια εταιρεία, άρα βελτιστοποιημένη). Τολμώ να ισχυριστώ ότι σε ορισμένες αποστολές μου έλειπε το "θα ήθελα να την ξαναδώ με άλλο team" που αποπειράθηκε να κάνει το Shadow Gambit, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό αφού οι αποστολές είναι ενταγμένες με διαφορετικό τρόπο στο σενάριο. Έχοντας καθαρίσει τις περισσότερες αποστολές - κυριολεκτικά, αφού πήγαινα για το No Stone Left Unkilled (Kill 2369 German Enemies across all Operations), ήμουν έτοιμος να το βάλω σε μία σεβαστή παύση μέχρι να το ξαναπιάσω για το 100%. Από ότι φαίνεται αυτό γίνεται τώρα διότι το τελευταίο patch (1.1) ήταν στις 16 Απρίλη, οπότε θα πάρει το χρόνο του...
Στα ευρύτερα πλαίσια της συζήτησης (πέραν του review) είμαι 100% με αυτό
Αυτό το παιχνίδι έπρεπε να το κάνει η Mimimi
Αν οι λόγοι που έκλεισε η Mimimi ήταν όντως το production cycle/burnout/funding cycles, η καλύτερη λύση
για εμάς τους καταναλωτές ήταν να δώσει εργολαβία η Kalypso ως producer την ΙΡ στην Mimimi, η Mimimi να εκτελέσει άρτια και να έχουμε θεωρητικά κάτι πολύ καλύτερο. Βιν-βιν κατάσταση, όπως θα έλεγαν αμφότεροι Γερμανοί. Άλλωστε, η επιρροή της Mimimi στο είδος είναι τόσο μεγάλη, που οποιοδήποτε real-time tactics stealth, cone view, patrol enemies, οκ το τράβηξα από τα μαλλιά strategy, έχει υιοθετήσει το δικό της UI καρμπόν.
Αυτή η αμερικανοποίηση της μικροπλοκής ήταν επίσης in your face. Καμία σχέση με την ευρωπαϊκή κουλτούρα που έβριθαν τα μεσογειακά BEL, BCD, και Commandos 2.